VISSZAMENTEM AZ INTÉZETBE, AHOL FELNŐTTEM! NEM KELLETT VOLNA?! | Vlogmas 3. rész

  Megtekintés 129,702

ZSHOW time

2 hónapja

#INFLUEMBER #VLOGMAS #GYERMEKOTTHON
INSTA: osvvath_zsolt
Patrik: patrikzsenyei
Ebben a részben visszamegyek abba az intézetbe, ahol a gyerekkoromat töltöttem. Ennél többet mondani nem lehet. Erre nincsenek szavak.
HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
IBAN: HU31
Közlemény: ZSHOWTIME
TÁMOGATÓINK:
AJÁNDÉK MOZIJEGYEK:
www.cinemacity.hu/static/hu/hu/gift-voucher
FELHŐTLEN SZÓRAKOZÁS:
superfly.eu/budapest/
FELÚJÍTOTT LAPTOPOK:
laptopbazis.hu/
HANGSZEREK:
utosshop.unas.hu/
HA ÚJSZERŰ AUTÓT SZERETNÉL 12 HÓNAP EXTRA GARANCIÁVAL:
becsiautopark.hu/

Megjegyzés
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
INSTA:instagram.com/osvvath_zsolt HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED: Számlaszám: 11600006-00000000-59028527 IBAN: HU31 Közlemény: ZSHOWTIME
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Marciii王 írj a segitseg@zshowtime.hu-ra!!
Marciii王
Marciii王 Hónapja
Én jelenleg egy ugyan ilyen otthonban vagyok Pécsen ahol a házvezető nő folyamatosan fenyeget...Fél éven keresztul nem lathattam apukamat,a sok drogos , alkoholista gyerek kozott vagyok.A gyámunk semennyire nem segit a helyzetunkon.
Dávid Horváth
Dávid Horváth 15 napja
Jó lelkű ember vagy Zsolti
László Györgyfy
László Györgyfy 19 napja
Helló Zsolti, köszönjük a kiváló tartalmat. Hasonlóan hozzád nekem is így alakult a sorsom. Semmivel nem vagyunk kevesebbek mint bárki más. Korban jócskán előrébb járok ezért elmondhatom, hogy mindent megkaptam az élettől amiből gyerekként kimaradtam illetve amire vágytam. Persze minden viszonylagos így csak valamihez képest lehet bármit megérteni vagy szemlélni. Ember vagy, maradj is az törekedj erre mert érdemes. Nagyon sok jót, minden elképzelhető örömöt kívánok és vigyázz magadra. Az én vágyam a család volt amit megélhettem gyerekeimmel, feleségeimmel.
Franciska Bródi
Franciska Bródi 26 napja
Tudod...nézem a videót...és eszembe jut,hogy mikor gyerek voltam a nővérem riportot készített egy kis faluban a helyi televízió nak egy állami otthonról...és haza hozott egy három éves kis lányt..onnantól amikor csak tehette kihozta hozzánk és velünk volt sokat vigyáztam rá,sosem felejtem el amikor télen fogta a kezem és nézett a szánkóra ...hogy ő még nem látott iet ...vagy amikor kádban fűrdött mert ott csak zuhanyzó volt az otthonban...vagy mikor karácsonykor nézte a fát amit apuék felállítottak... És elmondanám hogy nem csak neked nektek de a testvéremnek sem engedték hogy örökbe fogadja minden szarba bele kótöttek...pedig volt állása,lakása,férje...mégse inkább elvitették a kislányt más más intézményekbe ...a tesóm mégis ment utánna amikor tudott hétvégeken együtt voltak vagy voltunk....mostmár a lány felnőtt...27 éves...de még mindig a tesómnak mondja hogy ANYA..és az én szememben pedig még mindig az kis bogár szemű hároméves aki szorongatja a kezemet mikor mentünk sétálni....még a mai napig ha felhív úgy látom magam előtt és azt kívánom ienkor bárcsak többet lehettünk volna eggyüt...a mi kis paprikánkal..😘😍
Zimmer Zum
Zimmer Zum 26 napja
6:38 lejjebb húzom a maszkot, hogy jól látszon hogy sírok, mert igy még meghatóbb lesz videó.
Ágnes Moreno-Borsányi
Ágnes Moreno-Borsányi 29 napja
Én szívesen dolgoznék ilyen helyen! Írd meg légyszi, milyen suli kell hozzá! Angoltanári és óvodapedagógusi diplomám van.
Irén Kellóné
Irén Kellóné Hónapja
Nem tudtam hogy állami gondozott voltál. De nagyon okos, és jó ember lettél. Legyél büszke magadra, és maradj ilyen!
VEZ
VEZ Hónapja
Nagyon tisztelem a hozzáállásod. Nem mászol bele az emberek arcába a homoszexualitásoddal. De! Értsd-értsétek meg, ez akárhogy is nézzük, a társadalom egészét nézve káros lehet. Én rátok bíznék egy cuki kölköt, de nagyon kevesen vagytok erre alkalmasak. Ezt még a közélet jó darabig nem fogja helyén kezelni. Sem a politika, sem az emberek, sem a jog. Drukkolnék én ilyen embernek mint Te, csak akkor ebben is a gyökerek emelkednének felül...
Mária Nebl
Mária Nebl Hónapja
Minden tiszteletem az intézetis gyerekeknek a szívem szakad meg értük!!
Barbara Merényi
Barbara Merényi Hónapja
💕💕💕💕
Bridget ttiniozou
Bridget ttiniozou Hónapja
❤❤❤❤❤❤❤❤😢
Balázs Gyeőry
Balázs Gyeőry Hónapja
Jajj, ez nagyon “durva” rész ... ! Szegények, valóban milyen esélyeket vesznek el tőlük...! Megható volt, köszönjük! 🙏🏻🥲🤍
Donát Szabó
Donát Szabó Hónapja
Végre valaki aki nem csak pofázik, hanem tesz is valamit a másikért! Szép gesztus, bárcsak több ilyen ember lenne.
Andrea Károlyi-Demeter
Andrea Károlyi-Demeter Hónapja
Én még a Békéből ismerlek, ahol gyakorlaton voltam. Elképesztő volt akkor is már a kommunikációd, az életszemléleted és a hozzáállásod. Nem sok van köztnk, csak pár év, de sokkal felnőttebb voltàl nàlam. Büszke vagyok rá, hogy személyesen is megismerhettelek!
bizsubaby
bizsubaby Hónapja
Én nagyon szeretnék egy kisgyereket,de egyedülállónak sem adnak szivesen ...😪
Julianna Szabó
Julianna Szabó Hónapja
Régen a hűvösvolgy kollégium volt én is ide jártam sokáig. imádtam. Elsős voltam mikor ide kerültem 1999 tol jártam ide 5 évig kb. Ugye akkor meg kollégium volt, nagyon nehéz volt sosem felejtem el. Azért régen nem volt ennyire durva mint mostanába. Kis rafinált vagy :)
G B
G B Hónapja
Ez nagyon jò! ❤️
Claudia Tereba
Claudia Tereba Hónapja
Egyedül nevelem a gyerekeket erőt adott ne adjam föl sírtam is
Evelin Kovács
Evelin Kovács Hónapja
Nagyon jo ember vagy Zsolti! 🙏🏻❤️
Kochné Barcza Ágnes
Kochné Barcza Ágnes Hónapja
Nem találok hirtelen szavakat! Sírnék is meg nem is! Nagyon megható videó lett! Minden segítség számít és teljes szívből kívánom nekik hogy minden álmuk váljon valóra! Külső szemlélőként úgy látom jó helyen vannak,meleg van,van mit enni stb de hiába a csillogás ha a szeretet nagyon hiányzik. Ismerek pár tinit akik intézetben nevelkedtek és ahogy kikerültek rossz utat választottak. Akadt olyan is aki lelkileg nem bírta a bennt létet és vagdosta magát. Nagyon sajnálok minden gyermeket oda bent viszont ez a szülő dolga lenne szerintem hogy csak annyi gyermeket válalljon ahányat fel tud nevelni. Sokszor a szülők alkoholisták stb én nekik abszolút nem adnék gyereket! Nektek viszont Zsolti akármennyit! Tele vagy szeretettel!❤🙏 Én köszönöm neked hogy ilyeneket megosztasz velünk az életedből és ha el is pityeredsz akkor azt nem vágod ki a videóból hanem vállalod! ❤❤❤❤ Mindenki megérdemel egy jobb jövőt!❤
KudoGaming_PS4
KudoGaming_PS4 Hónapja
Igazi példakép vagy! 😥😢
Adrienn Kakuk
Adrienn Kakuk Hónapja
❤️
AMINA aMINA
AMINA aMINA Hónapja
Zsolti ! Lehet, hogy pont az átéltek miatt lettél olyan jó ember amilyen vagy !
JUDIT ESZTER BOTOND
JUDIT ESZTER BOTOND Hónapja
Ezért kedvellek,kedves Zsolti,...amilyen vagy! ...lelki kultúrája olyan kevés embernek van,..,legkevésbé a téged fumigálø,nevetséges sznoboknak...De nagyszerűen tudod kezelni,...jól csinálod,...a közöny a legjobb fegyver ellenük.
ilona nemethne
ilona nemethne Hónapja
Konyveles Konyveles
Konyveles Konyveles Hónapja
Annyira jòérzésű igazi Ember vagy!! Meghatò🧚🏼‍♀️💫🥺
Janosne Cegledi
Janosne Cegledi Hónapja
A mondat hogy ha tényleg jöttök szíven szúrt. Micsoda csalodas sorozat hogy igy érzik így van. 💕 A Te llatogatasodtol meghatodtam nagyon szuper vagy. Ne mond j le róluk. Tiszteletem a Tied!!!!
Puskás Csenge
Puskás Csenge Hónapja
En is huvosvolgy kozeleben lakok tudom is hol van ez az otthon
Attila The HUNgarian
Attila The HUNgarian Hónapja
ijj milyen kis szőke középen 10:06
Orpheus392
Orpheus392 Hónapja
Én is hüvis voltam csak én még akkor amikor hetes iskola volt.
alex bedi
alex bedi Hónapja
nagyon szép dolog amit csináltok! nagyon sok embernel a tipéldátokon kellen élnie !
András Herczku
András Herczku Hónapja
Nagyon fontos, hogy mindenkihez eljusson és mindenki jól vésse be, hogy a kormány konkrétan emberiség ellenes, gyermek ellenes, szeretet ellenes, kirekesztő törvénnyel lehetetleníti el, hogy az otthonokban élő gyerekek gondoskodó emberekhez, családokhoz kerüljenek. Mert szerintük csak az a család, ahol két szülő van, egy született férfi és egy született nő. Tehát akár egy saját gyermekét egyedül nevelő édesanya sem számít már családnak, a kereszténységet hirdető magyar állam szerint. Nem beszélve az azonos nemű párokról akiket emberszámba sem vesznek. Egy demokratikus országban ez nem történhetne meg.
Amy's life
Amy's life Hónapja
Zsolti! Annyira jó emberek vagytok Patrikkal és ez csodálatos! Legyen nagyon Boldog Új Évetek💙💚💜❤️🧡💛!
Éva Szücs
Éva Szücs Hónapja
A jó Isten áldása legyen rajtatok! Csodálatos emberek vagytok 💝🙏😇
Hajnalka Balogh
Hajnalka Balogh Hónapja
Szép, megható videó.
Nisrine Aylin Yaman
Nisrine Aylin Yaman Hónapja
Nagyon értékes ember vagy, köszönöm, hogy ilyen és ehhez hasonló videókat készítesz! Sok boldogságot és sikerekben gazdag új évet kívánok Neked és a párodnak!
Maja Takacs
Maja Takacs Hónapja
Én is ott voltam csak sajnos nekem nem jó családom volt sokat bántottak s rossz gyerekkorom volt most vagyok 21éves s végre mondhatom h boldog vagyok van egy párom aki szeret s van egy gyönyörű kislányom :)
Heni Ódor
Heni Ódor Hónapja
Te egy kincs vagy! 🌞❤️❤️❤️❤️
Ágnes Nagy
Ágnes Nagy Hónapja
Szia, Zsoltika! Ági ( néni )vagyok a Béke Gyermekotthonból, ismerjük egymást! Nekem volt a Bogi, kutyusom! Szoktam nézni a műsorodat, igaz nem renszeresen! Gratulálok, és nsgyon boldog vagyok, hogy létrehoztad ezt a műsort! Büszke vagyok Rád! S annak különösen örülök, hogy Nem felejtetted el honnan jöttél! Csak így tovább! Buék! Szeretettel, Nagy Ágnes ( Rohrmann Á.)
Suzanna Szarka
Suzanna Szarka Hónapja
Nagyon cuki vagy! És büszke lehetsz magadra! Örölök, hogy ilyan klassz ember lettél! Én is dolgoztam intézetben és nagyon nehéz volt megtalálni hogy lehet segiteni, de a figyelem és szeretet az biztos h. segit!
Kitti Boldog
Kitti Boldog Hónapja
wow wow wow nagyon szép ez a videó
Anna Reiter
Anna Reiter Hónapja
Micsoda remek dolgot tettél végre! Mennyi csupa hasznos ajándékok! Azt hiszem kevés ilyen remek ember van ekkora szívvel
maja maja
maja maja Hónapja
ZSOLTI MINDEN TISZTELETEM A TIÉD VOLT MERSZED VISSZA MENNI SEGÍTENI IS.LE A KALAPPAL MILLIÓ PUSZI NEKTEK.
Nikoletta Meszaros
Nikoletta Meszaros Hónapja
Ez a hüvösvölgy lenne? Vagy melyik. Én voltam az alföldiben, fehér holloban, cseppköben illetve legutoöjara a zirzenben is. A zirzen volt a legjobb.. de mar az sem a regi.. az a baj mi intezetisek meg vagyunk pecsetelve mar a legesleg elejen.. es ezen sajnos nem tudunk változtatni..
Rekcsuu17
Rekcsuu17 Hónapja
A francba is, hogy ilyen nagyszerű emberek életéből szakítják ki a lehetőséget, hogy szülők legyenek. Komolyan mondom nincs igazság! ☹️ Hiszem, hogy még eljön a ti időtök, soha ne adjátok fel! ❤️
Nariakira23
Nariakira23 Hónapja
Megpróbáltam száraz szemmel végig nézni de nem sikerült . Sokkal több ilyen, hasonló tartalmú videókra lenne szükség ebben az országban !!! Köszönöm az élményt, és hogy erős érzelmeket váltott ki belőlem. Abban bízok hogy a mostani fiatal generációk majd ha felnőnek véget vetnek ennek a gyűlölet cunaminak és kirekesztésnek ami ebben az országban (is) van sajna :/
merci narancs
merci narancs Hónapja
Mint egyedülálló szülő ..nem lehet örökbe fogadni ?
Orsi Seres
Orsi Seres Hónapja
Imádlak 😘
Erika Póczik
Erika Póczik Hónapja
Valaha Mikuláskor Hótündér voltam és mentünk fel a János hegyre. Az a mennyiségű szeretet, ami ott volt... Elmondhatatlan.. De ők mentálisan sérült gyerekek voltak.. Szerettünk volna nevelőszülők lenni, de én úgy érzem, nem bírnám leviselni, hogy pár hónapot nálunk, s elviszik.. Én vagyok a szar alak.. Tudom..
Et tu mi fili Orbán? Soros fia
Et tu mi fili Orbán? Soros fia Hónapja
A Jó isten áldását kérem rád Zsolti!😊👍
zoliside
zoliside Hónapja
Respect, hogy nem toltatok kamerát a gyerekek arcába. Példás önmérséklet, így kell jól segíteni.
Mrs. Chapel
Mrs. Chapel Hónapja
Zsolti, olyan jó lelked van. Szeretlek titeket.❤
Sok Huho
Sok Huho Hónapja
A múltkori videódra azt írtam ez szép volt, akkor most erre mi a francot írjak?:) Á...nagyon megríkattál Zsolti.
Levente Varga
Levente Varga Hónapja
! Te megküzdotel hogy legyél TV's celeb !! 😓😭 Meg érdemled sikert és kívánom hogy meg nagyobb sikered legyen az életben !!!!
Eliza Hegyi
Eliza Hegyi Hónapja
Édesem, ahogy te viszonyulsz a világhoz az emberekhez, a legapróbb élőlényhez az valami egészen elképesztő🙏 Azt az érzést amit közvetítesz s amit - e videó közben érez az ember, leírhatatlan, én bár nem régóta követlek itt a youtubon de szavakba nem csak érzésekben tudnám elmondani, hogy mit is jelentesz nekem mint nézőnek.... hát hogy is fogalmazzak, nehéz...de azthiszem annyit mondhatok, hogy ha a világ ilyen emberekkel lenne tele mint te vagy.... bátrabban engedném el a gyermekeim kezét, hogy felfedezzék a világot❤️
Fanni Anett Bogár
Fanni Anett Bogár Hónapja
Anyukámon kívül te lettél a másik példaképem!!! Nagyon megszerettelek Zsolti! ❤️:) Boldog Új évet és későbbi karácsonyt nektek! :)
Patkós Antónia
Patkós Antónia Hónapja
Könnyeket csaltál a szemembe. Nagyon köszönöm neked, hogy nem felejtetted el honnan jöttél és megmaradtál embernek. Én is állami gondozott voltam a testvéreimmel, ugyhogy át tudom érezni azt amit te. Büszke vagyok rád! :)
Hajnalka Gács
Hajnalka Gács Hónapja
Megríkattál. Ezért is szeretem ezt a csatornát. Őszinte, emberi, egyszerű. Semelyik televíziós csatornán nincsenek ilyen műsorok.
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
Zsoltikám a szíved aranyból van! Maradj mindig ilyen és teljesüljenek az álmaid Patrikkal együtt!🎄🌲Boldog Karácsonyt!❤️
Barbara Ágnes Tóth-Nagy
Barbara Ágnes Tóth-Nagy Hónapja
Nagyon megható és sokkoló volt ez a videó :( Pláne amit mondtak, hogy márha jöttök.
Timi Botoš
Timi Botoš Hónapja
Csodálatos ember vagy!
Daniella Posta
Daniella Posta Hónapja
“Hallo, Diktátor Úr” német nyelvű dokumentumfilm Orbán Viktorról. Kérek minden németül beszélő magyart, nézze meg. Egy diktatúra kiépítésének története Magyarországon lépésről lépésre. hupost.info/chat/qJVhymmEYNqAhaw/vide
Mercédesz Mártánè Radics
Mercédesz Mártánè Radics Hónapja
Istenem, Zsolti...megsírattál,nem ismerek hozzád hasonló embert, csodálatos vagy, vagytok! Amit csinálsz képviselsz...ha fele ennyire lennének az emberek mint te gyönyörű világban élnénk!!!
Gizella Horváth
Gizella Horváth Hónapja
Veled együtt hatódtam meg! Nagyon megérintő lett ez az összeállítás! ❤️
Musicremix KMusic
Musicremix KMusic Hónapja
Nagyon meghatóvolt remélem boldogan fognak felnőni és boldogok lesznek, én tudom milyen nem rendes csaladdap felnőni erösnek kell lenni
Csaba Battonyai
Csaba Battonyai Hónapja
Én 33 éve éltem ott. Akkor még csoportok voltak külön hálószoba és tanuló szoba. 1988. És volt ebédlő külön ahová csoportonként liba sorban mentünk le vagy fel. 1 és 3 épület.
NEGYHÚSZ TV
NEGYHÚSZ TV Hónapja
Good Job Zsééé !
Viktória Kakszi
Viktória Kakszi Hónapja
Én csak ennyit tudok írni: Köszönöm Zsolti ! 🙏
Zsila
Zsila Hónapja
Nagyon nagy tisztelet! Nem szégyen ha férfiként el sírod magad! Egy háborús filmből idéznék amikor egy német katona zokogni kezd és láthatóan szégyenli azt és mondjàk neki a társai, hogy "ne szégyeld ha férfiként sírsz, örülj neki, hogy tudsz még bőgni. Csak jó olajjal megy a motor."☺️
Game world
Game world Hónapja
Én végig próbáltam az egész intézet dolgot objektíven nézni. Persze, a mostani szemünkkel "jajj szegény", viszont ilyenkor mindig azt érzem, hogy fogalmad sincs már, hogy milyen is volt. A legtöbb gyereket nem a szüleitől "szakítottak el", sokkal inkább kimentették egy "romhalmazból". Amikor én oda kerültem maga volt a paradicsom. Senki nem próbált segíteni, de nem is kellett. Eddig napi 10 helyett csak 3 szor vertek meg(2 szer a gyerekek, 1 szer a nevelők), emellett itt kaptunk rendesen enni-inni. Az intézetből nem látja az ember, hogy milyen a világ azon kívül. Idő kell ahhoz, hogy átleshessen a kőfalon. Nehezen vágysz olyan dologra, amit nem ismersz. Az, hogy nincsenek szüleid csak akkor fáj, amikor meglátod máshol, hogy mit is jelent az, hogy vannak. Ezt a "a reményt láttuk minden látogató felnőttben" dolgot sem igazán értem. Ez sokkal inkább hozzáköltésnek tűnik, mert úgyis olyan sokan mondják. Én ezek után csak azt tudom mondani, hogy az intézet soha nem fájt, a szüleink hiánya sem igazán, semelyikünket nem érdekelt, hogy akkor most használt ruhákat kapunk. Az egyetlen dolog, ami ütött az értékrendszer változása. Egy szimpla példával be is lehet bizonyítani: Egy kisérletben ket majom külön, elzarva, de látják egymást. Az egyiknek egy feladat teljesítéséért szőlőt adtak, majd ugyanazért a másiknak is. Mindkettő megette, és elégedett volt. Amikor az egyiknek egy sokkal ízletesebb banánt adtak ugyanazért, a másiknak máris nem kellett a szőlő, és dühös lett. Az egyetlen dolog, ami egy intézetisnek idővel fáj az irigység. Hogy a másiknak azért jobb, mert szerencsésebb helyre született. A legnagyobb gond ezzel az egésszel az, hogyha az emberek megpróbálják ezt dramatizálni. Amennyiben ez egy drámai történés, az embernek meg van az a tulajdonsága, hogy utána mindent erre fog, és sehova nem jut. Nem vagyok okos, mert intézetis voltam, nem tanulhattam, mert intézetis voltam, nem vagyok népszerű, mert intézetis voltam, nem értek az emberekhez, mert intézetis voltam. Ugyanez az ember ha a kifogások helyett tett volna bármit közel sem ott tartana. Nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat, a helyzet dramatizálása csak ront ezen.(persze a másik oldalán is nehéz volt felülkerekedni, de inkább az, mint ez. "A nyomomba sem érnek, pedig sokkal alacsonyabbról indultam náluk") Edit: Persze szeretünk(lek??), értem a lényegét, csak megpróbáltam megmutatni egy másik nézőpontot, hogy nem biztos, hogy úgy emlékszel rá, ahogy történt. Persze nem láttam bele másnaka gondolataiba, így csak a sajátomat tudtam leírni.
Betty Ford
Betty Ford Hónapja
❤️
Ildikó Földeák
Ildikó Földeák Hónapja
Egy gyermeknek sem szabadna úgy felnőni,hogy nem mondhatja azt valakinek, hogy anya vagy apa.
Wishlove Ariadne
Wishlove Ariadne Hónapja
Tökre értem amit mondasz a törvényhozókról. De az a mondat, hogy "gyere ide és nézd meg mit csináltál", az egy hatalmas ferdítés. Nagyon sok esetben (természetesen az árvaság kivétel), a saját szüleik tették ezt a gyerekeikkel.
Andrea Bordács
Andrea Bordács Hónapja
De azt ők csinálták, 1. nagyon sokan totál elszegényedtek, 2. hogy ezeket a gyerekeket nem lehet örökbe fogadni. Csak hetero házaspároknak, akik meg csecsemőket akarnak örökbe fogadni. (Egzakt adatok vannak erről)
Noémi Szabóová
Noémi Szabóová Hónapja
Csodálatosak vagytok ❤️
Agota Pongor
Agota Pongor Hónapja
Csak ahhoz a reszehez Zsolti, hogy nagyon sok csaladban elo gyerek is ocska, masok altal levetett ruhaban jar, es enni sem eszik rendes etelt. En is oltoztem turibol, vettem hasznalt butort is. Masik pedig, nektek legalabb volt sajat agyatok, es nem vertek benneteket. Engem ket deszagy koze fektettek, a ket agy kiallo deszka resze volt a derekam alatt. Azert ment tonkre a hatam. Elotte kisagyban aludtam, addig, amig terdig kilogott a labam. Verni nem tul gyakran vertek, de amikor igen, akkor azt hittem, most meghalok, mert agyonvernek. Es a kutyat sem erdekelte. Sajnalom ezt az egeszet, mert minden gyermek es minden felnott emberhez melto eletet erdemelne. Es ehhez nincs tamogatas a vilagban. Az a szegeny csaladban felnott gyermek sem indul tobbel a vilagba, akit raadasul senki sem szeretett soha igazan. Nem szellel szembe megyek, de sok fajdalom van ebben a vilagban.
Gyöngyi Németh
Gyöngyi Németh Hónapja
De rendes vagy,,,,minden elismerésem a tiéd.
Lászlóné Katona
Lászlóné Katona Hónapja
Szívből gratulálok.!!!
Patrik Török
Patrik Török Hónapja
Első alkalom,hogy kommentelek de már nem bírom tovább.Amikor megláttam a thumbnailt már ismerős volt a hely.Nagyon örülök,hogy találtam valakit aki szintén itt lakott és cseperedett fel.Mikor 9:28nál azt mondtad Turi Miki rájöttem,hogy írnom kell.Turi Miki és testvére mármint nem a Krisztofer hanem ha jól emlékszem Laci voltak az én szobatársaim.Rád nem emlékszem.Te mikor laktál itt?Luda Zoli,Márió,Ufó,Robi bácsi vagy Horváth Laura és Joci mondd neked valamit? @ZSHOWTIME ?Én emlékszem,hogy a "mi időnkben " is rengeteg ajándékot kaptunk és egy cég segítségével készíthettünk saját filmeket.Abban nem értek egyet,hogy nem voltunk mások mert szerintem vagyunk a mai napig is .Mint mindennek megvan az előnye és hátránya is és nagyon tetszett,hogy kiemelted,hogy érettebb voltál a társaidnál és koránérő típus mert ez szerintem aki hasonló intézetben nevelkedett mindenki elmondhatja magáról.Remélem valamit azért reagálsz mert első sorban ez a komment nem like vadász és más figyelmére irányul hanem a tiédre "sorstárs"!
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Mind ismerős nevek, együtt laktam velük, aztán átkértem magam a Békébe, mert szerelmes lettem. Valószínűleg ezert nem talalkoztunk. 😆Grosch Nándi volt a filmkészitő szakkör vezetője én pedig a gyerekszem filmfesztival diakzsurije. Jöttek a ciposdobozok, benne az elem nelkuli taviranyitos autoval, leragott kezű babával, vagy hypo foltos farmerrel. Persze mást is kaptunk emellett, de bennem ezek hagytak mély nyomot. Es a Hűvösvolgyi napok, na azok csodalatosak voltak. Ott tenyleg vip nek ereztuk magunkat.
Ancsa Sz.
Ancsa Sz. Hónapja
Nagyon jó Ember vagy Zsolti! Kívánom, hogy az álmaid(álmaitok) valóssággá váljanak! ❤🙏
Sára Pavelka
Sára Pavelka Hónapja
🥺💓
L. B.
L. B. Hónapja
Szavak nincsenek ❤️❤️❤️
Jugoslav Subotić
Jugoslav Subotić Hónapja
Nem bìrom a mostani ènedet. Sőt. De együttèrzek ezzel a videóval. De holnap ismèt ütnelek mint szódàs a lovàt amikor màsok felett ítèlkezel.
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Betty Ford Szerinted xd...Ok
Betty Ford
Betty Ford Hónapja
@Palma Virag sztem nem szo szerint gondolta. Amugy nem asszisztalok hozza😔
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Betty Ford De ne bunkó véleménye legyen....Te ehhez aszisztálsz Bettike , hogy valakit jó ütni ? kezet foghattok!
Betty Ford
Betty Ford Hónapja
@Palma Virag attol h nem magyar, meg lehet velemenye
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
Bagoly mondja verébnek...nézz kicsit magadba, még csak magyar sem vagy
M Taylor
M Taylor Hónapja
Nahát! Jól kisírtam magam 😭❤
Aranka Radics
Aranka Radics Hónapja
Zsolti;Patrik;Zsolóverek! Nem adományt vittetek ti csodát vittetek oda ahol már rég nem hittek benne ❤️
Bianka
Bianka Hónapja
Értelmes és jószívű ember vagy Zsolti, soha ne süllyedj le azok szintjére, akik nem rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal, maradj ilyen mindig, ebben az elcseszett világban❣✌
Gabor Koever
Gabor Koever Hónapja
El tudnád képzelni, hogy innen fogadnátok örökbe valakit ?
Andrea Bordács
Andrea Bordács Hónapja
Sajnos most már nem lehet örökbe fogadniuk, nemrég hoztak erről törvényt
Barbi Kéri
Barbi Kéri Hónapja
Respekt Zsolti! Köszönöm szépen, megint bebizonyítottad, hogy vannak még igazán jó emberek a földön! ❤️ 🏳️‍🌈
Insta Dráma
Insta Dráma Hónapja
Zsolti te egy csodálatos ember vagy! ❤️
Anna Koncz
Anna Koncz Hónapja
Veled együtt sírtam ❤️
Katalin Kiss
Katalin Kiss Hónapja
A jó isten áldjon meg téged Zsolti! Nagyszerű ember vagy ezt eddig is tudtam,de most... ráadásul jól meg is sirattal! Remélem minden gyermek sora jóra fordul...❤️🙏
Bettyna Kalocsai
Bettyna Kalocsai Hónapja
Nagyon értékes ember vagy Te és Patrik is. Folytasd amit csinálsz sok embert inspirálsz arra hogy cselekedni kell. Felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Bár több ilyen csatorna lenne mint a tiéd. Én is csak azt tudom mondani hogy nagyszerű szülők lennétek. 👨‍👨‍👦 💙💙 De egyenlőre csak az adatott meg Neked, hogy példakép legyél a gyerekeknek és minden tiszteletem a Tiéd. Ha csak 1 gyermekre is hatással vagy és a Te példádat követve kitart, nem adja fel az álmát bármi történik és végül eléri, már megérte minden erőfeszítés amit tettél és teszel értük. 🙏🙏🙏🙏🙏💙 💙
rose pink
rose pink Hónapja
😥💖💖💖💖💖
Reika E.
Reika E. Hónapja
A sok vlogmas kalendárium nyitogató majom remélem nézi . Zsolti Patrik egy üde színfoltjai vagytok a magyar youtubenak. Köszönjük ❤️
lőrincz_aty _
lőrincz_aty _ Hónapja
Mondjátok, hogy nem csak én bőgtem végig az egész videó alatt? Annyira megható volt. Minden tiszteletem Zsoltié, es persze minden tiszteletem az ottlakóké akik még tudnak tiszta szívből mosolyogni.Boldog karácsonyt és Kellemes ünnepeket! ❤️
Róbert Balogh
Róbert Balogh Hónapja
Ide jártam én is. Volt egy gülüszemű nevelő .. Ütött vágott minket mint a répát! A kedves lenkenéni!! A hellyel nem volt gond. Jó darabig nem is mentem arra. De te most jól tetted. Kell a segítség a gyerekeknek nagyon . Szóval bajnok vagy. Rock end roll 🙃😉😉😉
Blanka Hrubi
Blanka Hrubi Hónapja
Kívánok ezeknek a gyerekeknek a legboldogabb életet!💗
Timea Balog
Timea Balog Hónapja
A párom szintén állami gondozásban nevelkedett. 2 éve volt egy találkozó amire ő is hivatalos volt. Persze én is mentem vele. Amikor elindultunk akkor még nem tudtam mi fog rám várni, milyen érzéseket fog belőlem kiváltani ez az esemény. A gyerekek hatalmas kíváncsisággal fogadtak minket, előadásokat tartottak, betekinthettünk a gyeremekotthon zugaiba, játszhattunk a gyerekkekel... Számomra egyben jo érzés is volt az egész meg nem is. Egész végig az motoszkált a fejembe, hogy milyen lehet számukra a karácsony, anyáknapja, születésnap. Azóta egy nagy vágyam, hogy örökbefogadhassak és megadhassak mindent egy gyermeknek és szívem minden szeretetével szerethessem őt.
Melinda Kozák
Melinda Kozák Hónapja
Ezt a videót nem lehet végig nèzni sírás nèlkül,legalàbbis egy kicsit is jó érzésű embernek biztos,h nem megy.. Zsolti,csak ismételni tudom magam,Te és Patrik vagytok a nagy betűs ,,EMBER’’ ❤️🙏🏻
Gábor Sajtós
Gábor Sajtós Hónapja
Ember vagy Öcsém! Minden tiszteletem a tiéd.
Orsós Anikó
Orsós Anikó Hónapja
😓😓😓 Ezt sajnos aki átélte nem tudja és nem is lehet kihagyni könnyek nélkül❣❣ 😓 Nem tudok& Nem is szeretnék vissza menni a multba de nem volt egyszerű ! 😓 Minden elismerésem 😓
N Cintia
N Cintia Hónapja
Csodálatos ember vagy Zsolt!
50 VÁLASZ: MEGBOCSÁTHATÓ A MEGCSALÁS?
10:00
SZABÓ ÁDÁM x CURTIS -Ez vagyok én  /trailer/
0:29
Curtis Official
Megtekintés 58 E
SZABÓ ÁDÁM x CURTIS -Ez vagyok én  /trailer/
0:29
Curtis Official
Megtekintés 58 E
Konfuz - Ратата
2:28
LEGACY MUSIC
Megtekintés 9 M
Epic Cycling on Ice
5:42
The Q
Megtekintés 41 M
Matrjoska after - Facebook, játszótér, karma
9:17
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 214 E
Disney's Cruella | Official Trailer
1:33
Walt Disney Studios
Megtekintés 10 M