50 VÁLASZ: MEGBOCSÁTHATÓ A MEGCSALÁS?

  Megtekintés 34,595

ZSHOW time

13 napja

#VALENTIN #UTCAEMBERE #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, reklám nélküli extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
COOL CUCCOK: www.mottod.hu/
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime

Megjegyzés
Ocsike1962
Ocsike1962 6 napja
Igen mindenkit hagyni kell szabadon élni
Bogica Moldovan
Bogica Moldovan 6 napja
Szerintem megbocsátható, viszont utána biztosan nem lesz ugyanolyan a kapcsolat, mivel a bizalom ha egyszer megsérült,már sosem lesz ugyanolyan. :)
Zsuzsanna Kalló
Zsuzsanna Kalló 7 napja
Megcsalás=árulás,ami nem egy bocsánatos bűn.
Edmond Heinrich
Edmond Heinrich 7 napja
Adócsalás🤔
ddd
ddd 8 napja
Engem egyszer csaltak meg és pont a nagymamámnál voltam, mikor ez az egész kiderült Vártam pár napot, hogy leülepedjenek kicsit a dolgok mielõtt beszélek róla a nagyinak Mikor elmondtam neki,hogy megcsalt a párom, Õ csak ennyit mondott: “ Na és??? Előfordul az ilyen” Rengeteget segített,hogy ilyen lazán vette Én megbocsátottam, de persze azóta már nem vagyunk együtt😅
Ibolya Rostás
Ibolya Rostás 8 napja
Szerintem nekem az a vèlemènyem ha valakit megcsalnak akkor èrzelmileg ès maga a kapcsulatuk nem erős vagy nem tisztelik egymàst
Joe GalaXis
Joe GalaXis 8 napja
antropológusként igen, megbocsájtható, sőt! - Magánemberként nem-igen! ;)
Babett Ormándi
Babett Ormándi 9 napja
Szerintem NEM !!!
asdxddd
asdxddd 9 napja
Megint riporternek kepzeli magat🥱
Monika Smith
Monika Smith 9 napja
Nem megbocsátható meg, legalábbis én nem néznem el a férjemnek! Úgy rúgnám ki, mint a macskát szarni. Viszont van egy barátnőm, akit a párja már többször megcsalt, meg két szeme láttára flörtölt másik lányokkal, akkoris megbocsátott neki. Viszont neki nem volt/nincs hova menni 2 gyerekkel, úgy hogy nem nagyon volt más választása. Így járt.
Adrienn okros
Adrienn okros 10 napja
Nem.
Amanda Petrik
Amanda Petrik 10 napja
En azt javaslom hogy a kovetkezo kerdes legyen az hogy ki hagyna el M.o.-ot egy szebb es igeretes jovoert. Kivancsi vagyok mennyi a 'haza arulo' az 50 emberbol.
account Gta5001
account Gta5001 10 napja
5:25-nél a lányt hogy hívják
Boda Gabriella
Boda Gabriella 11 napja
Én megbocsátottam már nem haragszom de felejteni nem felejtek és a bizalom se állítható már helyre szóval már nem vagyok az illetővel együtt de nem kívánok neki semmi rosszat éljen boldogan és tanuljon a hibáiból.
princessamerigo
princessamerigo 11 napja
Nagyon nagy különbség van egy egyéjszakás kaland és egy hetekig, hónapokig tartó viszony között. Előbbi megbocsátható, utóbbi nem.
Dulacsi Renáta
Dulacsi Renáta 11 napja
Nem megbocsátható. Akármennyire szeretem, elárul azzal. 🤷
Sweet Shark
Sweet Shark 11 napja
Senki sem tökéletes, emberek vagyunk, hibázunk! Aki nem tud megbocsátani, vagy tolerálni a másik hibáit, az ne csodálkozzon, ha sosem lesz hosszútávú kapcsolata. A nem megbocsátók egoisták, akik meg sem próbálják a másik szemszögéből nézni a dolgokat. Tükörbe kellene nézni aranyoskáim, hogy mi a TE felelősséged abban, hogy a másik megcsalt. Mindig kettőn áll a vásár!
kati kiss
kati kiss 11 napja
Legkozelebb kerdezd meg a fiatal holgyektol,hogy hasznalnak-e ovszert! Lassuk mennyit hazudoznak!
Neverlove
Neverlove 11 napja
Tetszett a végén ezek a bevágások.
Kata Gudmon
Kata Gudmon 11 napja
Helyzet függő. Érzelmi vagy vágy? 20 év után vagy 2 év után?
Bastee
Bastee 11 napja
Szituáció kérdése, mert alapvetően igen, DE NEM minden esetben.
Monika Smith
Monika Smith 11 napja
"zsák krumpli" - "de én nem a Jakab Péter vagyok" - 😂😅😅
Nora Balogh
Nora Balogh 11 napja
Hat en nem hiszem hogy meg tudnek..... Nem lenne mar olyan.... Ahh, nem!
Altair Aquila
Altair Aquila 11 napja
Ez vala mi szektás maszk? Remélem nem lettél MS13 banda tag.
Attila Markó
Attila Markó 11 napja
Ennyit a csodas " kereszteny" tarsadalmunkrol..😁 Mi lenne akkor, ha nem a jezusi uton haladnank ..😂😂
xd27 valaki
xd27 valaki 11 napja
Vidèken kèrdezd ezt :ön kire szavaz 22ben
xd27 valaki
xd27 valaki 11 napja
Kovi utcai vidio otlet
Nimród Roy
Nimród Roy 11 napja
Ez már nem az a szint és úgy ami megbocsátható itt a nèp szenvedi el a következmènyeket magán emberkènt meglehet bocsátani de mègegyszer hatalomra juttatni nem lehet mert a nèp szenvedi el nem csak egy ember. Akik közel kerülnek a mèzes bödönhöz mégegyszer az belefog nyúlni megint ez a jellemző ez bizonyított tèny még a rendőröket is így tanítják.
D. B. T.
D. B. T. 12 napja
Régen hallottam egy mondatot, amin érdemes elgondolkozni, valahogy így hangzott:... ha beengedted a másikat az életedbe, akkor már nem szeretted az elsőt igazán... 🤔 Jahh és a kutyából nem lesz szalonna! 😉
Szilvia Majer-Jakab
Szilvia Majer-Jakab 12 napja
Ha röviden kell válaszolnom: igen. De ez nem ilyen egyszerű. Ha egy kapcsolatba már nagyon sok energia van fektetve, és a két ember alapvetően jól érzi magát együtt, tudnak beszélgetni, nevetni, van szeretet; és mondjuk vannak gyerekek, akkor azt gondolom abszolút meg kell próbálni megbocsátani és helyrehozni. Amikor éppen osszejottunk valakivel, elvileg hatalmas a szerelem, még problémák sincsenek, és mégis csalja a másikat, ott meg el kell dönteni, nekünk fontos-e, hogy hűséges legyen, vagy nem. Ha az utóbbi, akkor ott is megbocsátható. Egyébként ehhez hozzá, hogy több, mint 15 éves kapcsolatból beszélek gyerekkel, nekem nem kerül be az első 5-10 elvárásom közé, hogy fizikailag hűséges legyen a párom. Valójában rengeteg más dolog ezerszer fontosabb annàl, mint pl hogy az ember számíthat-e a másikra, rendesen bánik-e vele, jókat tudnak-e beszélgetni; közös érdeklődés van-e, jó apja (vagy anyja-e ) a gyerekeknek, szorgalmas-e, tisztességes-e, és stb stb... elképedve látom, hogy nagyjából mindent megbocsatanak emberek egymasnak, élnek együtt gyűlöletben, bántják egymást, alázzák egymást, nincs semmi közös bennük, és ez mind rendben van, csak meg ne csaljon! Míg ha minden más oké, a megcsalas valahogy az egyetlen elfogadhatatlan bűn, pedig ahogy mondom, igazából nem sok kihatása van a közös életre, amire bizonyíték, hogy észre se veszi az emberek többsége, ha csalva van.
Tímea
Tímea 12 napja
Beleroppannék szerintem, de! Ha ez egy egyszeri véletlen alkalom volt, vagy akár csak egy kis kaland, én megbocsájtanám. Dolgoztam együtt 4 éve egy nővel még a mostani hosszú kapcsolatom előtt. Ő 25 év után csalta meg a párját, aki nyilván a mai napig nem tud róla. Úgy gondolom volt oka, nem fejteném ki. Láttam min ment végig abban a pár honapban érzelmileg és mindenhogy. Végül a jelenlegi párjával maradt azóta is. Én akkor tanultam meg, hogy örök hűséget elvárni önzőség, olyan nincs. Én amikor komolyabbra fordult a mostmár vőlegényemmel a kapcsolatotunk, elmondtam neki és azt is, hogy nem várom el, hogy hűséges legyen egy életre. Ne hagyjon el másért és ne tudjak a másikról. Ennyit kértem. Szerintem Ő sosem fog megcsalni mert nagyon jó ember, de akkor se várom el tőle, hogy hosszú évekre főként testileg csak én legyek neki. Természetesen tőlem se várja el senki, amivel Ő már nem ért egyet, de hm amit nem tud az nem fáj, ettől függetlenül hűséges vagyok hozzá, de nem ígérném meg őszintén, hogy 10-20 év múlva is az leszek.
Tímea
Tímea 10 napja
@Anikó V Hm milyen költői valaki. Nem emlékszem, hogy valahol írtam volna, hogy írja le valaki a véleményét mert érdekelne, mert ez sajnos nincs így! Nem vagyunk egyformák. Egyesek örök hűséget fogadnak, mások nyitott kapcsolatban élnek. Na és?! Ő dolguk, ha úgy teljes az életük akkor töröld ki a segged a költeményeddel. Leírhatnám milyen a kapcsolatom a vőlegényemmel, lassan esküvő stb blabla, de nem fogok magyarázkodni, bizonygatni bármit is, mert ez az én döntésem a hűségről meg az ÉN életem és totál teszek rá ki mit gondol vagy mit csinál!
Anikó V
Anikó V 11 napja
A hűség nem érzés, hanem döntés. Nem kérdés, hanem válasz arra, milyen ember is vagy valójában.
C9 H13 NO3
C9 H13 NO3 12 napja
Akik azt mondták, hogy igen azok már csalták meg a párjukat.
Noémi the_dream_butterfly
Noémi the_dream_butterfly 12 napja
Ha egyszer megtette mi a garancia rá, hogy nem teszi meg megint?
Ildi Havas
Ildi Havas 12 napja
Ha megbocsát az illető a szálka akkor is ott marad.. már nem úgy fogsz ránézni többet. Aki meg a gyerek meg a vagyon miatt bocsát meg, az megint csak becsapás..
Terence Cleric
Terence Cleric 12 napja
Szerintem erre a kérdésre nem lehet normálisan válaszolni. A testi megcsalás egy intő jel, hogy akit megcsaltak, valamit nem jól csinál a kapcsolatban, és ez megbocsátható, de ez úgy gondolom, hogy a sokkal kisebb része a megcsalásoknak. Az érzelmi megcsalásnál (beleszeret az egyik fél valaki másba) pedig fel se merül, hogy a megcsalt ember megbocsát-e, csak annyi a kérdés, hogy milyen gyorsan csomagol.
Csak Egy Komment
Csak Egy Komment 12 napja
"Akkor futok ön mellett" 😆😆😆😆
Agota Pongor
Agota Pongor 12 napja
En a magam modjan nagyon szeparcu, szep voltam. Tudtam is, meg lepten-nyomon tudtomra adtak ferfiak, nok. De nem voltam az a nemzetkozi ertelemben vett klasszikus bomba no. Mas tipus voltam. Eppen ezert, ha valakinek nem tetszettem, orultem, ha odebball. Volt itt vita arrol, ha egy pasi allandoan azzal peldalozik a parjanak, hogy latod bezzeg az a masik no milyen csinos, milyen szep!!! Ugy kivagnam, nem azert, mert nincs onbizalmam, hanem ennek az idiotanak nem en kellek. Menjen es valogasson a szexbombai kozott. Csak meg ne szolaljanak neki a szerencsetlenek. Ha meg le is fekszik valamelyikkel, napnal is vilagosabb, hogy nem en kellek neki, ne zavard koreimet! Ha meg nekem nem kell o, miert nem hagy elmenni?
barta bori
barta bori 12 napja
Érdekes, hogy egy keresztény ország vagyunk és senki se bocsát meg. Mondjuk én se bocsátanám meg ha a férjem megcsalna.
Agota Pongor
Agota Pongor 12 napja
Ha valaki megcsal, akkor valaki mast jobbnak talal. Vel. Aztan, ha az megsem jon ossze, hazakullog, hogy je, megis te vagy a jobb.
Malter Károly
Malter Károly 12 napja
Amúgy ha a kérdést nézzük, hogy megbocsátható-e, akkor egyértelműen igen a válasz és a nem az rossz válasz, mivel ha csak egyetlen precedens is van vagy volt arra, hogy megbocsátották, akkor megbocsátható. Tehát a válasz egyértelműen igen, és aki azt mondja, hogy nem az helytelen választ adott. Úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy TE megbocsátanál ha megcsalnának? Na, ebben az esetben lehet szubjektív a válasz.
Kitti Hódiné Toth
Kitti Hódiné Toth 12 napja
Többen mondták ugye ezt az "attól függ" dolgot. Ez a téma is kicsit árnyaltabb ennél, többfelől lehet ezt megközelíteni pl.: szerintem nem mind1 hogy egy 2-3 hetes vagy egy 20 éves kapcsolatról beszélünk... Kérdés, hogy a megcsalt fél megtett-e mindent a kapcsolatért vagy épp nem e az ő viselkedésével taszította el a másikat.
Nòra Rèz
Nòra Rèz 12 napja
Szia Zsolt 😊 Csináljátok “Wie viel ist dein Outfit wert“ videót. Németországban és Svájcban nagyon híresek. Elképesztő, hogy egyesek mennyi pénzt képesek kiadni egy ruhadarabra 🤦🏽‍♀️
Csenge Óvári-Tímár
Csenge Óvári-Tímár 12 napja
Megbocsátható! Meg is KELL bocsátani! Viszont a kapcsolatot nem szabad folytatni. - a kettő nem ugyanaz! Másik: nálunk mínusz 16-17 fok van... borzalmas lehet ilyenkor az utcán. Barátomnak múltkor átázott a cipője és fél órát kellett várnunk a buszra, mire hazaértünk rendesen meg volt rémülve, mert azt hitte lefagyott a lábujja... el se tudjuk képzelni, milyen lehet ilyenkor az utcán élni. Mi nem látunk sok hajléktalant, de ha belebotlunk egybe, akkor azon felül, hogy pénzt adunk nekik - amit én máskor is mindig megteszek - megkérdezzük tőlük, hogy mire van szükségük; zokni, kesztyű, sapka, egy tál meleg étel, pokróc stb... Figyeljünk oda másokra! Kollégista koromban volt egy asszony, aki a sarkon kéregetett, amerre iskolába jártunk és sokszor vittünk neki a kolis reggeliből elcsomagolt szendvicset és forró teát... sajnos ez édes kevés volt ahhoz, hogy az egyik telet túlélje, így onnantól már csak virágot és mécseseket vihettünk a sarokra, ahol azelőtt üldögélt... nekem annyira fájt a szívem, hogy nem tudtunk érte többet tenni, hogy onnantól másik úton jártam iskolába... ez már több, mint 10 éve volt, de még mai napig elszorul a szívem emiatt. Figyeljünk oda embertársainkra! ❤️
Dragon Emperor
Dragon Emperor 12 napja
Még egy attól függ és megölöm magam...
Janos Orosz
Janos Orosz 12 napja
Vallàs vagy tudomàny.. na ez èdekelne🤫
Thanku next
Thanku next 12 napja
legyen a következő kérdés hogy ön kijön a fizetéséből?
Nóri Majoros
Nóri Majoros 12 napja
Mindent meg kell bocsátani szerintem. Ezt úgy írom, hogy engem is csaltak màr meg, de akkor sem és most sem érzek haragot, vagy utálatot, azokkal nem megy az ember semmire.
H.Reni
H.Reni 12 napja
Zsolti! Tél van,vegyél fel sapkát 🙂
Judit Vásárhelyi
Judit Vásárhelyi 12 napja
Szia Zsolti csak egy építő kritika: ha ilyen fontos üzenetet közölsz a videó végén, akkor lehet jobb lenne ha trollkodas helyett az üzenethez kapcsolódó snitteket bevágni, mert nekem így egy picit semmit mondó az üzenet meg úgy is hogy tudom hogy igyekszel nagyon sokat adni másoknak ❤️
egy ember
egy ember 12 napja
Amúgy ez nagyon nézőpont kérdése, de én nem tenném ezt.
Róbert Parajdi
Róbert Parajdi 12 napja
Ha balkézzel pofánverlek, de amúgy jobbkezes vagyok, akkor az megbocsátható?
Szidonia Szavuly
Szidonia Szavuly 12 napja
Üdvözlet Bécsből ! ❤️ Szerintem sem megbocsátható
Tünde Tóth
Tünde Tóth 12 napja
Soha nem tudnám megbocsátani a páromnak ha megcsalna.Nincs az a körülmény.Ha közös lakáshitel lenne meg 3 gyerek akkor sem.Megegyeznék vele a hitellel kapcsolatban aztán elküldeném a picsába,vagy adjon pénzt aztán fognám a gyerekeket és otthagynám.Aki egyszer megtette megteszi máskor is.
Theking5000
Theking5000 12 napja
Erre jó a szingliség !! És akor el lehet kerülni ezt a kérdést... És ezt a problémát
Nikolett Mayer
Nikolett Mayer 12 napja
Tanulságos, hogy az idősebb generáció ebben elfogadóbb. Talán kevésbé egoisták, mint a fiatalok, és ezért tudnak ezen könnyebben túllépni. Voltam is ilyen helyzetben, illetve egyik barátnőm több mint 10 éves kapcsolatában is előfordult egy megcsalás, aminek a fő motivációja az volt, hogy egyikük sem volt még más partnerrel szexuálisan az adott párján kívül. Nehéz volt, de túlléptek ezen, most is egy boldog pár, és biztos vagyok abban, hogy ez nem fog újra előfordulni náluk. Valóban esete válogatja, van, amikor megéri megbocsájtani!
Hundred Sins
Hundred Sins 12 napja
ott vagyok 8:43-nál 😎😎😎
Bejja Ciurar
Bejja Ciurar 12 napja
Kovetkezoben kerdezhetnel fiukat hogy meik az ideal a karcsu vagy a telteb lanyok Kivancsi vagyok menyien mondnak teltebet
Dani Juhász
Dani Juhász 12 napja
9:03 Meghalok a röhögéstől! XD Azok a lebuktatások. XD
istván trap
istván trap 12 napja
Ha éppen nincs miről, nem kell mindig videót készíteni! :)
istván trap
istván trap 11 napja
@ZSHOW time Varga Juca betalált! Megláttam a képét már kattintottam is a beharangozóra! :)
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
@istván trap a cél a magam és azok szórakoztatása, akiknek ez tetszik. Nem a tied, hiszen ez nem egy kötelező program. Az egyetlen ilyen kommentet olvastam, remelem nem kell ezert megvaltoztatnom a csatornam. Ez egy konnyu bulvar kerdes, nem is erdekli annyira az embereket, ezert nem is kattintanak annyian. De elfogadjak, hogy masnak meg tetszik. A Patreon-on is legfeljebb otletelhetunk, de ott sem "szolhatnak" bele a végleges tartalomba. Bizom benne, hogy azert kovetnek az emberek, mert biznak az itelokepessegemben tartalom teren.
istván trap
istván trap 11 napja
@Péter Tóth Nem a szórakoztatás a célja?
Péter Tóth
Péter Tóth 11 napja
@istván trap Akkor te fordítva vagy bekötve. Abszolút semmi beleszólásod nincs. Miért is lenne? A saját csatornája. Olyan videót készít, amilyet akar. Ha nem tetszik le lehet iratkozni vagy csak simán nem nézni. A kommentek alapján a nézők 99%-ának tetszik, amit csinál. Szerinted melyik tábor a fontosabb? A 99% vagy az 1%?
istván trap
istván trap 11 napja
@Péter Tóth feliratkozóként is van beleszólásom! Fizetős tartalmak meg csak a fizető vendégeknek van! Abba nem akarok beleszólni! :)
Márk Jován
Márk Jován 12 napja
Én nem tudom értelmezni a "megcsalás"-t, mint fogalmat. Két független ember szabad akaratából elhatározza, hogy szeretne csapatban működni. Érzelmi, szellemi és testi szinten egyaránt. Azt is értjük, hogy nem csak a szerelmünkkel van kapcsolatunk az előbb említett szférákban. Szerintem az is egészen vizualizálható, hogy ezeknek a kapcsolatoknak a megnyílvánulása eltérő mértékű lehet. Szóval a mértékén van a hangsúly. Nyilvánvaló a különbség aközött, hogy mondjuk 1-2 alkalommal előfordul két ember közös életében, hogy egyik-másik fél testi és egészen pontosan szexuális kapcsolatot folytat egy 3. személlyel. Szerintem inkább az a fontos, hogy a kapcsolatban ezt miként tudják kommunikálni és ez milyen újfajta helyzeteket hoz be a kapcsolatba. Az már egy külön beszélgetést megérne, hogy egy ilyen helyzetben mi fogalmazhatódhat meg a felekben és erre mi lenne a kegyelmes feloldás. Persze a nyitott kapcsolat más tészta... Ugyanakkor az, hogy csak az egyik fél működik úgy, mintha nyitott párkapcsolatban élne, csak erről elfelejti tájékoztatni a másik felet, az nettó tiszteletlenség. Úgy gondolom, hogy a 21. században, amennyiben tényleg két független ember önkéntes, szeretetteljes és alázatos szövetségéről beszélünk, úgy nem értelmezhető a megcsalás fogalma. Mert a megcsalás fogalmát az használja, aki kisajátít. A kisajátítás magával hozza a tiltást. Ha pedig tiltással nevelsz, akkor hazudni tanítasz. Viszont erre tök jó az őszinteség, még az ismerkedési fázisban nyilt lapokkal játszani a játékot és akkor később nincs meglepetés. Ennyi...
Kiss Dora
Kiss Dora 12 napja
6:07 amúgy tényleg jó a hanjga a lánynak. :) El tudnám képzelni szinkronhangnak is.
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Ezzel is foglalkozik mint kiderult :)
Andie
Andie 12 napja
Érdekes, inkább az idősebb generáció volt "igen" párti, míg a fiatalok inkább "nem" pártiak. 🙂
Andie
Andie 12 napja
@Fanni Gombos Majd a mostani fiatalok is meg fogják tudni. Ehhez azért szükséges némi élettapasztalat is.
Fanni Gombos
Fanni Gombos 12 napja
Túlságosan el van kényelmesedve a mai ember. Könnyebb megsértődni, mint megérteni a másikat. A megcsalások legtöbbjében mindig áll fájdalom, nem megértettség a háttérben. Az öregek ezt tudják.
Károly Botlik
Károly Botlik 12 napja
Szuper lett! 😁
Nikolett Lukucz
Nikolett Lukucz 12 napja
3:39 -nél a kapucnis lány tök jófej, :D
Mona Diósyné
Mona Diósyné 12 napja
💝
Kati Spiller
Kati Spiller 12 napja
Najo lehet nagyon gaz de annyira szeretnek a 6. Percel lathato lannyal baratno lenni haha
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Atadom
Trang Rita Dang Thu
Trang Rita Dang Thu 12 napja
Engem nagyon meglepett, hogy ennyien megbocsátanák a megcsalást :D Én soha nem tudnám megbocsátani semmilyen körülmények között. Ha valami elromlott két ember között, akkor szakítsanak és aztán keressenek maguknak valaki újat... de amíg valaki kapcsolatban van, miért keresne bárki mást?
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth 12 napja
Én egyáltalán nem tudnám megbocsátani. Ott bennem eltörne valami és nem tudnám elviselni az érintését sem a személynek aki megcsalna miközben tudom hogy megcsalt.
Adrienn Vas
Adrienn Vas 12 napja
Hat mit ertunk megbocsatas alatt? A megbocsatas jelentheti azt, hogy lelkibekevel tudsz szembenezni a tortentekkel, es nem haragudni a masikra, de ez nem jelenti azt, hogy meg tudsz benne ugyan ugy bizni, es egyutt tudnal vele maradni. En meg tudnek bocsatani egy megcsalast, hiszen az azert tortent volna, mert velunk nincs rendben valami, ez azt jelentene, h nem haragudnek a masikra, meg tudnam erteni, meg akkor is, ha en nem erzekeltem a kapcsolatunkban problemat, mivel nem mindig latjuk ugyan ugy a dolgokat, ez az erzesekkel is igy van, ami az egyiknek jo, az nem biztos, hogy a masiknak is. Viszont en nem tudnek szerintem ujra bizni, es nem tenne jot, ha az illetovel egyutt kene maradnom, igy mindenkeppen szakitanek vele, de nem haragbol tennem.
Renata R.
Renata R. 12 napja
Én nem tudnék... :(
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth 12 napja
5:25nél a csajnál először el sem akartam hinni hogy az az ő hangja. Nagyon cuki és rettenetesen olyan mintha egy szinkronszínész lenne, nem tudom miért 😂
account Gta5001
account Gta5001 10 napja
@ZSHOW time Szia Zsolt! Elmondod légyszíves hogy hogy hívják a lányt?
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth 11 napja
@ZSHOW time Köszi az infót ❤
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Mert szinkronazinesz
Adrienn Deák
Adrienn Deák 12 napja
Aki megtette, meg fogja máskor is :D (nem hűséges , mindegy hogy milyen formában teszi meg ) Ha a kapcsolat ellaposodik ott is gond van, hiszen legyen szó bármilyen kapcsolatról : Dolgozni kell rajta és ápolni, feldobni vagy elveszik. kövi kérdésnek: Ön szerint a rosszindulat gyökere a rossz vagy/és hiányos önismeret? vagy : Ön szerint a rosszindulat visszavezethető az önismeretre? Akárkit analizáltam, mindig vissza jutottunk az önismeret hiányosságára. Nem igazán gondolkodnak el az emberek önmagukon. Nem kérdőjelezik meg azokat a körülöttük lévő folyamatokat, magukban lévőket sok esetben pedig áthidalják. S nagyon kevés tényt tudnak elmondani/leírni önmagukról. Pl .: jó, pozitív tulajdonságok, dolgok & rossz , negatív tulajdonságok, dolgok. Átlag ember a 2 oszlopba alig tud valamit írni. S biza a rosszindulatnak nincsenek jó rokonjai . Befásultság, pletyi, megkeseredés..stb , többet foglalkoznak mással/másokkal, mint magukkal, mert nem mernek/akarnak szembe nézni a dolgaikkal vagy önmagukkal , így ezáltal a külvilág felé terelik a gondolataikat, tevékenységeiket. Önmagunknak nem mondhatjuk "hagyj egy kicsit magamra" >< Ezért érdemes jó kapcsolatot ápolni "vele" :P Hajrá zsolti ! :D
Evelin Farkas
Evelin Farkas 12 napja
Egy zsák krumpli
Evelin Farkas
Evelin Farkas 12 napja
@ZSHOW timeah arra nem telik
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
De legalabb edesburgonya lenne
Réka Szabó
Réka Szabó 12 napja
A megcsalás mindig egy döntés, ennyire egyszerű. Ha valaki úgy dönt, hogy nem számit a következmény, hogy a másik megtudja és esetleg elhagy, akkor az azt jelenti, hogy már nem jelent annyit a kapcsolat a megcsalónak. Meg lehet bocsátani, csak nem biztos, hogy érdemes mert utana a kapcsolat már soha nem lesz olyan mint előtte. Mert megbocsátani lehet, de felejteni nem..
Eva Winklersen
Eva Winklersen 12 napja
Mi a megcsalás? Eléggé szubjektív és kiforgatott fogalom. Gondolom ez minden kapcsolatban megbeszéléses alapon megy. Egy nyitott kapcsolatban vagy barátság extrákkalban nem beszélhetünk megcsalásról. Ha már megcsalás van, akkor ott valaki ígéretet szegett, tehát megígértette a másikkal, hogy nem kavar mással, ezzel szemben ő vígan csinált amit akart, de a másik életét képes volt megcsonkítani, akkor az ember egy gyökér és nem megbocsátható. De nem a félrelépés miatt kimondottan, hanem mert egy féreg az ilyen ember, és az élet más területén sem lehet majd rá számítani. Érdemes még vizsgálni azt, hogy az illető mondjuk ki volt ütve vagy esetleg nemi erőszak történt, tehát a beleeegyezése ellenére történt ami történt, akkor ugye nincs mit megbocsátani - neki. Ott az elkövetőt kell... khm... vizsgálni.
András Orvos
András Orvos 12 napja
Mi az, hogy megbocsátható? Ha engem valaki megcsalna, biztos, hogy dühös lennék, és nem szeretném a kapcsolatot a továbbiakban fenntartani, de megbocsátanék neki. Szóval nem utálnám azért, amit tett, csak nem lennék vele együtt, mert akkor egyértelmű, hogy valami nem működött. Aztán vannak furcsa ízlésvilágú emberek, akiket mondjuk kifejezetten izgat, ha a párjuk megcsalja őket. Az is az, hiszen először még nem tudja, a háta mögött csinálja, szóval technikailag megcsalás, de mégsincs mit megbocsátani. :D Furcsa állat az ember. :D
Roland Dávid Rosta
Roland Dávid Rosta 12 napja
Szerintem erre nincs általános válasz, ez ember, párkapcsolat, viszony, helyzetfüggő. Én meg ki a frász vagyok, hogy megmondjam másoknak, hogy mások párkapcsolatában megbocsátható-e a megcsalás? Lehet, hogy én esetleg nem tudom megbocsátani, de ha más meg tudja bocsátani a párjának, akkor azzal mi a baj? Ez az ő ügyük, és ha ez nekik okés, akkor miért is ne lehetne megbocsátani? Attól, hogy én nem tudom megbocsátani, attól még megbocsátható, a világ nem úgy működik, ahogy nekem az optimális. Ha valakinek megbocsátható, akkor igen, megbocsátható, nem vagyunk egyformák.
Alexandra Dezső
Alexandra Dezső 12 napja
Dehogy!! Oda a bizalom és már nem úgy nézel rá,mint eddig,oda a varázs és ha egyszer megtette,akkor megteszi máskor is!! Ha megcsal,akkor nem szeret es pláne nem tisztel!
Vivien Kühn
Vivien Kühn 12 napja
"minden megbocsátható bizonyos helyzetekben" - persze, egy közös hitel csodákra képes 😅
Adrienn Gróf
Adrienn Gróf 9 napja
😂❤️
Balázs
Balázs 11 napja
@zeezeebianco Majd ha mas csavonak a genyojat kaparod ki a barátnődből na akkor mond hogy átmeneti állapot 😂
zeezeebianco
zeezeebianco 11 napja
Nem értek egyet. Szerintem a megcsalás lehet tünet, egyfajta ébresztő, amiből építkezni lehet. Nem azt mondom, hogy oké és belefér, hanem hogy nem feltétlenül mondat végi pont. (Lehet, hogy már megcsaltak, csak még nem tudok róla. Hitelünk is van 😅)
Balázs
Balázs 12 napja
Meg az az életképtelenség hogy hitelt vegyél fel.
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
😅😅😅😅😅
Dávid Gál
Dávid Gál 12 napja
5:20-nál a srácnál milyen adidas táska van ,már vagy 2 hónapja keresem de nem találom pls help 4!!!!!!
Dávid Gál
Dávid Gál 12 napja
@Krisztina Tóth köszöntem
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth 12 napja
Nem értek hozzá, viszont így rákeresve az Adidas Originals fekete táskákból van 1-2, ami hasonló volt kép alapján a Google találatok között nálam mint amilyen a srácon van. Úgyhogy valahol ott lehet talán a megoldás.
Krisztián Gaál
Krisztián Gaál 12 napja
Örülök, hogy az outro után nem léptem ki. Az uccsó két "válaszért" nagyon megérte 😄
Fredrick Kieran
Fredrick Kieran 12 napja
Na akkor mint egy 30as magasértelmiségi, elefántcsonttoronyból leengedett választ hadd küldjek. A körökben amiben mozgok, ott főleg őszinte emberek vannak. Szóval véleményem szerint NEM. 1. Ha eljutok, vagy az illető eljut odaáig hogy ez megessen akkor valami nagyon rossz és ha a megjavítás helyett félrelép(ek) az már az utolsó lapát föld a sírra. 2. NEM. Csak a vágy miatt, egyszeri stb. Az meg azért problémás mert ugye nem ösztönlények vagyunk. Ez különböztet meg minket az állatoktól. Szóval nem megengedett szerintem. Ha odaáig jutok hogy szexuálisan megkívánok valakit ott már régen több probléma van. Szóval Zsoltom. Egy igen vagy nem erre nem elég. Ps. Édesanyám imádta a Grincses pólót. Puszi.
Réka Szabó
Réka Szabó 12 napja
@Fredrick Kieran Szó szerint vettem és értelmeztem amit írtál, arra reflektáltam. Szerintem nem probléma ha valaki hébe-hóba megnéz egy pornót. Tudom, hogy sok nőt zavar ha a párja ilyesmit néz, engem nem. Szerintem leginkabb azt zavarja aki bizonytalan magában és/vagy a szexualításában, és nem érzi magát elég jónak stb. Én így 40 évesen a negyedik komoly kapcsolatomban már másként gondolkodom, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Sajnalom, ha félreértettem valamit. Ha nincs kedved elmagyarázni akkor szép estét, és jó hétvégét!
Fredrick Kieran
Fredrick Kieran 12 napja
@Réka Szabó kedves Réka! Abszlut nem érted amit mondok, de ez nem a te hibád. Nem azt írtam, legalábbis nem az van a fejemben amire reflektálsz. Írasban nem tudok komplex gondolatokat átvinni. Majd egyszer egy Zsolti rajongófeszten kifejtem. Addig is minden jót. :) Még valami. Ez közeg kérdése. 7 éve élek párkapcsolatban és jómagam nem fogyasztok porot. De nyilván én egy kisebb közeghez tartozom. Nincs rá igényem. Cheerio.
Réka Szabó
Réka Szabó 12 napja
@Fredrick Kieran Szerintem mindenki arra gondol maszturbálás közben akire akar, az nem megcsalás. Akkor most akadjak ki a barátomra, ha pornót néz és közben esetleg segít magán?? Netto hülyeség. Amúgy a szex az szükséglet is, rosszabbul esne ha lelkileg csalnának meg, azaz ha sutyiban üzengetnének egymásnak mondjuk WhatsAppon vagy ilyesmi.. Amelyik kapcsolatban megszűnik a párbeszéd, a törődés, megritkul a szex, ott baj van. Elébe kell menni a dolgoknak, mielőtt késő.
Fredrick Kieran
Fredrick Kieran 12 napja
@Réka Szabó félreértesz. Megnézni valakit és a meg akarom dugni, rá gondolok maszturbálás közben stb ez a kettő között van kölönbség. Nyilván szép embereket mindenki megnéz. Bár hozzáteszem férfi létemre sosem voltam az a seggmegbámulós ember.
Réka Szabó
Réka Szabó 12 napja
A gond nem ott van ha szexualisan megkívánsz valakit inkàbb az lenne furcsa ha soha nem tetszene meg senki, szerintem az természetes ha néha megnézel valakit. A gond ott van ha megcsalod a párodat. Akkor van baj a kapcsolattal, ha megteszed.
dopamin
dopamin 12 napja
Ha más az irányítószám az nem meg csalás
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Vegulis
Sok Huho
Sok Huho 12 napja
Akik azt mondták megbocsátható, azok már csalták meg a párjukat. Egyébként jó, h ilyen fontos témákra használod (nem a megcsalás) a csatornádat, mint amit a videó végén mondtál...Zsolti, le a kalappal.
Alexandra Bene
Alexandra Bene 12 napja
Kovács Áron mit szólna ehez?🤣
sXeCry
sXeCry 12 napja
A 2/3-ad csak meglett! :D
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Az a cél
michelin0727
michelin0727 12 napja
A vége tetszett a legjobban.
Hollosy
Hollosy 12 napja
8 perc is elég
Komonyi Orbán Balázs
Komonyi Orbán Balázs 12 napja
Megbocsátani érdemes szerintem, hogy túl lehessen lépni az okozott fájdalmakon, lelki sérüléseken, de szerintem nem érdemes folytatni vele a kapcsolatot, tehát elküldeném a faszba és megbocsátanék neki, hogy elfelejthessük egymást.
Fanni Hunyadi
Fanni Hunyadi 12 napja
4.17-nel mintha a Biro Mari lenne 😂 Zsolti tobb "baki" marha jo lenne a video vegen 😁😁😁❤️❤️
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Csak ennyit hibazok sajna 😅
Noemi Milei
Noemi Milei 12 napja
5:25-nel a lanynak milyen jo a beszedhangja!😍
account Gta5001
account Gta5001 10 napja
@Dorci Dencső esetleg nem tudod higy hívják?
Anikó R
Anikó R 12 napja
@Dorci Dencső Megnézem majd mindenképp. Gondoltam is, hogy nem ok nélkül dicsérte meg Zsolti sem :)
Dorci Dencső
Dorci Dencső 12 napja
@Anikó R én úgy hallottam hogy az is. netflixen a Double Dad című filmben szerintem ő a főszereplő magyarhangja
Anikó R
Anikó R 12 napja
Én is pont ezt szerettem volna írni :D szinkronnak is elmenne simán
戦士Tündi
戦士Tündi 12 napja
Nem egyáltalán nem.
Szilvia Fekete
Szilvia Fekete 12 napja
Megbocsátható, de nem felejthető..
Szilvia Fekete
Szilvia Fekete 10 napja
Ha ezt valóban így mondta/ írta, és minden tiszteletem, a jelentése mégsem lehet ennyire fekete-fehér. Ahogy az én első gondolatom, amit leírtam, sem volt az. Ahhoz, hogy boldog, teljes életet élhessünk, meg kell tanulnunk elengedni a sérelmeinket. És természetesen nem minden áron.
Betti Tamás
Betti Tamás 11 napja
,,Felejtés nélküli megbocsátás pedig nem létezik.’’-Popper Péter
The Creator
The Creator 12 napja
Abszolút egyetértek. :)
Person
Person 12 napja
Ha megcsal, akkor eleve valami nem oké
Jombik Anna
Jombik Anna 12 napja
Azért, mert szakítasz vele, még megbocsáthatod neki. Meg is kell, mert a megbocsátás jó. Főleg saját magunknak. Persze biztos nehéz, de alapvetően az a helyes, ha megbocsátasz. De nem, alapvetően egy kapcsolatot nem érdemes onnan folytatni. Csak extra esetekben, de az emberek nem gyakran változnak meg.
bnt drd
bnt drd 12 napja
Megcsalas... fuhhh jo a tema ismet Zshow 😄 Aktualis Valentinkor, mikor vezekelnek az emberek a gyarlosagaikert Abban az esetben megbocsathato, ha csak felrekurt az illeto. De nem szamtalan megcsalast hanem legfeljebb 1 botlast.. tobbszor nem okes. Ha osszejartak, randizgattak es volt benne erzelem is akkor SEMMIKEPP. En a numerat kisebb rossznak tartom, mint az erzelmi megcsalast. De ez az en szubjektiv velemenyem.
Benjamin Farkas
Benjamin Farkas 12 napja
Relatív, ha én teszem megbocsátható. Ha más akkor nem.
Davey
Davey 12 napja
6:36-nál hiba csúszott a matekba :D 24 után, nem 26 jön :D
Davey
Davey 12 napja
@Jack Sparrow Kapitány Igen. És a srác válaszára számolt egyet, a csajra pedig kettőt.
Jack Sparrow Kapitány
Jack Sparrow Kapitány 12 napja
Kettő embert kérdezett
ChampionOfCapua
ChampionOfCapua 12 napja
Alapvetően szerintem sem megbocsátható a megcsalás. DE van az az élethelyzet, amikor mégis mindent megtennék azért, hogy meg tudjak bocsátani - pl. ha egy hosszú évek alatt felépített, gazdag és jó kapcsolatról van szó, esetleg még házasság, gyerek is van. És ha a megcsaló fél is nagyon szeretné jóvá tenni a dolgot. De bazi nehéz. Bár ne kerülne soha senki ilyen helyzetbe...
Max Max
Max Max 12 napja
Ha engem kérdeznél ott a Netuba előtt, akkor válaszolnék de kérnék cserébe egy nagy ölelést. ❤️ A válaszom : NEM😁😁
Nita Magyar
Nita Magyar 12 napja
Szerintem nem,de mindenki azt mondta nekem is,hogy 1x meg lehet. Megbocsátottam, cserébe ujra meg tette. Ugy h nem :D
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
NASA Jet Propulsion Laboratory
Megtekintés 3,6 M
VÉREMET ADTAM EGY ÉLETMENTÉSHEZ | Szecso Video
15:13
A megcsalás pszichológiája - Dr. Hevesi Kriszta
18:40
Alma Pirner - Absolutely Woman
Megtekintés 9 E
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
NASA Jet Propulsion Laboratory
Megtekintés 3,6 M
VÉREMET ADTAM EGY ÉLETMENTÉSHEZ | Szecso Video
15:13
Cardi B - Up [Official Music Video]
2:50
Cardi B
Megtekintés 58 M
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
FR!ES & LIZOT - Missing You (Official Music Video)
2:36
Spinnin' Records
Megtekintés 357 E