FELCSÚTON SINCS KOLBÁSZBÓL A KERÍTÉS! ÉTELT VITTÜNK ODA, AHOL NEM VOLT!

  Megtekintés 61,485

ZSHOW time

Hónapja

#FELCSÚT #ZSHOWTIME #KRUMPLI
INSTA: osvvath_zsolt
Patrik: patrikzsenyei
A sorozat záró epizódjában egy előre nem tervezett akcióba csöppentünk. Kriszta a kezdeményezés főszervezője már 13 éve gyűjt a barátaitól mindenféle adományt, hogy segítsen. Őt nem érdekli a pénz, a politika, csak az, hogy segítsen. Mi is csatlakoztunk hozzájuk pár mázsa zöldséggel és némi élelmiszerrel.
1. rész | Vattai család: hupost.info/chat/mHqluZ-netVqZMY/vide
2. rész | Ételosztás 500 főnek: hupost.info/chat/hqeGwpKYgbaYq5M/vide
3. rész | Gyermekotthon: hupost.info/chat/sJF1roZulZKmgMY/vide
4. rész | Krumplit vittünk Felcsútra: hupost.info/chat/nnyCs6polqWKdag/vide
HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
IBAN: HU31
Közlemény: ZSHOWTIME
TÁMOGATÓINK:
VITAMINOK:
www.duovital.hu/

Megjegyzés
Zita Peltzer
Zita Peltzer Hónapja
Édes istenem :( Mennyire örülnek az ajándéknak :( Lenne pénzem segítenék sokaknak ❤️
Szonjv
Szonjv Hónapja
Nem találom a videot, amiben arról volt szó hogy vágtatok ezen a videon, cimcsere meg a kommentszekcio is ki lett kapcsolva. Lényegtelen. Valami olyasmit mondtál hogy “ha elmondom hogy Felcsúton voltam az a baj, ha nem mondom akkor az a baj” ebben egyetértek, de a cím akkor is clickbaites.
Marcell Battyányi
Marcell Battyányi Hónapja
8:24 Tudja ő, csak teljesen leszarja... Respect Zsolti!
Somogyi Attila
Somogyi Attila Hónapja
Júj... Ez nagyon durva!
Zsuzsanna Mátyás
Zsuzsanna Mátyás Hónapja
Saját környékuket sem tudják rendben tartani
Zsuzsanna Mátyás
Zsuzsanna Mátyás Hónapja
Fej nélküli riport senki nem vállára magát ?
Moon Moon
Moon Moon Hónapja
OV tudja, mi van ebben az országban, csak el akarja mindenkivel hitetni, hogy arról csak a rászorulók tehetnek és mindenki a "saját sorsa kovácsa". A nagy lóizét!
Jozsef Dimovics
Jozsef Dimovics Hónapja
Big up fater💯💥
Ágnes Papp
Ágnes Papp Hónapja
Elsirtam magam mikor meghallottam amit a kislány mondott h ilyen napom még soha sem volt :( Rá néztem a két kislányomra és elgondolkodtam h nekik mindenük meg van ami csak kell.Eddig is sokszor felajánlottam a kinőtt és szép állapotú ruháikat,vagy pelenkát,játékaikat,babakocsinkat a rá szorulóknak de ezután a videó után ahogy csak tehetem még többet fogok segíteni!Köszönöm nektek ezt a videót!
Dávid Hosszú
Dávid Hosszú Hónapja
De miért szavaznak a fideszre? 🤔🙄
Évi Tomi
Évi Tomi Hónapja
Srácok ez nagyon szép volt tőletek 💕😥🙏Nagyon jók vagytok és minden jót kívánok nektek amit csak ember kívánhat 💕🤗
Emese Zambach
Emese Zambach Hónapja
ki az az 56 dislájkoló?
Mauz Balazs
Mauz Balazs Hónapja
Lehet valaki gonosznak tartja, de ha jobban át gondoljuk a helyzet, minek akarnak gyereket akok akik akkorra nyomorba elnek hogy ők maguk is napról napra élnék, elhiszem hogy fontos, de akkor se kellene szegeny gyereket felnevelni olya helyen ami rossz, sőt meg iskolaba se tudnak járatni mert nincs pénz rá
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Ti vagytok a legkirekesztobbek titeket mindenki ertsen meg de mas velemenyet neem fogadjatok el!
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Igy probalsz szimpatikussa vallni?nem fog ossze jonni szarturo
Dani Kiss
Dani Kiss Hónapja
Mièrt nem làtok ilyen ès hasonlò kèpeket mikor a fideszes mèdia dicsekszik vele, hogy nincsenek szegènyek ès szàrnyal a gazdasàg... Respect Neked Zsolti!❤️
SpirEr Tan
SpirEr Tan Hónapja
Minden tiszteletem a tiétek ,óriásiak vagytok!!!Szeretettel Hópihe~{( :-)*****~{}~
Mordred879
Mordred879 Hónapja
5:56 Műkörömre van pénz de kajára már nem telik..
under88Me
under88Me Hónapja
Hogy képzeled? Nem veheti át az élelmiszer-utalványt olyan kézzel, amin a körmök csak olyan semmilyenek!
ClickBaitEr
ClickBaitEr Hónapja
Atom jo arcok vagytok!
Katalin Tóth
Katalin Tóth Hónapja
Kár hogy ez a szeretet és adakozás csak egyszer van egy évben. Pedig többször kéne. Le a kalappal elöttetek. BUÉK mindenkinek
Bla Blanka
Bla Blanka Hónapja
Szuperek vagyok! Külön öröm, hogy az arcok nem látszanak: sajnos sok az olyan "jótékonykodó", aki az emberek képébe nyomja a kamerát, vagy lefotózza őket, és nyomja fel facebook-ra, ez nagyon megalázó nekik... Mert még a legszegényebb emberekben is van büszkeség, és nem öröm ez számukra, hogy ők a "rászorulók"... Nem kell ezt arccal (sokszor névvel) világgá kürtölni, hogy ő a rászoruló, én meg a f*szagyerek, csak mert segítettem... Nagyon jó dolog a jótékonykodás, mások segítése, de mindezt úgy kellene, hogy a másik ne érezze ezt alamizsnának, ne alázzuk meg közben... Fontos, hogy adjunk, de nagyon nem mindegy, hogy hogyan, milyen körülmények között történik mindez. Nektek sikerült nagyon korrektül kezelni ezt az egészet, sok-sok ilyen ember kellene még a világba! :)
Varga Attila
Varga Attila Hónapja
de jó arcok vagytok! respect!
aaronxlove94
aaronxlove94 Hónapja
“- Miért sírsz? Valami nagyon rossz ért, vagy az öröm? - Ez az öröm! “ Ez nagyon megérintett, mert ha sok rossz ér, akkor nehéz értékelni a jót, és ez a lány ki tudta mondani, hogy örül, a düh és a frusztráció és a nyomor kellős közepén is.
Film Corner
Film Corner Hónapja
Mintha párnapja még más lett volna a videó címe :o :D ( Ételt vittünk Orbán Viktor szomszédainak valami ilyesmi lehetett :D )
András Bence Szántó
András Bence Szántó Hónapja
Poénból bedobtam volna a Vityának is egy zsák krumplit. Ha már a Jakabnak nem sikerült.
Spary Anonymus
Spary Anonymus Hónapja
Értem én ezt a 700métert, de most mit vársz? Ennyi erővel segíthetnee Mátészalkán is, hisz az is csak 300km-re van. Ez nem úgy megy, hogy ott van mellettük és akkor kifizeti a lakhatásukat. Elég nagy baromságot mondtál ekkor!
Music Good
Music Good Hónapja
Ez a videó tökéletesen bemutatja az önkényuralmi rendszerek aljasságát, megalomániáját. A vezér a saját falujában luxus stadiont és kisvasutat építtet az adófizetők pénzéből, miközben az emberek éheznek. Hány ember lakott volna jól az elszórt milliárdokból...😓😓 Fogadjunk úgy építette meg a stadiont, hogy ne lehessen rálátni a szegényekre..nehogy megzavarják a vezér szórakozását.
Péter Wágner
Péter Wágner Hónapja
Fideszes települès, erre szavaztak nem kel sajnàlni.
Thomas Anderson
Thomas Anderson Hónapja
C+D3 vitamin? Alapvetően nem rajongok a vitaminokért (mármint a tablettás forgalmazást a gyógyszerlobbinak tudom be), de spec ez a kombó hasznos lehet immunerősítésnek ha valakinek (esetleg anyagi okok miatt) hiányos az étrendje. Annyit biztos nem fizetnék érte amennyiért árulják (mondom ezt látatlanban), de ha rászorulók ajándékba kapják, akkor az bizony egy jó ajándék.
Erika Póczik
Erika Póczik Hónapja
Én végig bőgtem a videót.. Nem tudtam a gyűjtésről, de bármikor hajlandó vagyok segíteni.. Főleg most, mikor egy fiatal barátom, nulla betegséggel halt meg Covidban.. Össze vagyok törve.. Vagyok és leszel és segítek, ha tudok!
West Unión
West Unión Hónapja
Aki szegény ne számítson a kormányra ! Ezért is utálják Gyurcsanyt a fidesz tagjai , mert egy tettével is többet tett mint a fidesz tíz év alatt ! Nyugdijkompenzaciot ami a fidesznel annyit jelent hogy a csokosok kapják a nagy összegeket ! Mostani számítások alapján a mostani emelesnel 70 * magasabb összeget kapnak az ingyenelok mint a legalacsonyabb összegű nyugdíjas ! És ezt a plafont a fidesz törölte el ami megint azt jelenti régen készülnek az istenitet Horty era utanzasarol ehhez kell ez a két csoport is ! A Bocskaiban feszítő " gumicsizmás uri világ" és a volt Vekerle telepi szegények a kettő között darutollas csendőrök kik védik az uborka fára kapaszkodó , kínai piacon vásárolt kutyaborokkel amiben általában a gumicsizma lesz a jelkép , mutatva honnan is jöttek !
Belecan Regina
Belecan Regina Hónapja
"Ilyen napom az èletemben mèg nem volt"... hat ezt ènis megkönnyeztem. Csodàlatos amit csinàlsz... segìtettem màr ènis, ès remèlem tudni fogok is mèg segìteni. Csak ìgy tovàbb... 💙
Huszár Máté
Huszár Máté Hónapja
"Ilyen napom még az életemben egyszer sem volt" Te szent isten....
Klaudia Demeter
Klaudia Demeter Hónapja
Nem nagyon szoktam kommentelni ,szimplán követlek ,mert szeretem a látásmódod, vlogjaid! De , köszönet ezért a kis videódért nektek ,a belefektetett energiátokért , időtökért,a csomagokért , az élelmiszerekért ,amit a csapat összegyüjtött ,a kedves szavakért amik ,jóérzéssé tettèk szerény családok pillanatnyi életét ezzel némi terhet levève róluk! Mondjon rólad bárki bármit ,de azt soha ,hogy nem vagy nagylelkű és emberséges ! Nem a felszinessèg irányít ezt most is újra bizonyítottad ! Boldog új évet nektek ! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
estelle s
estelle s Hónapja
6:50 "Ilyen napom az életemben egyszer se volt"... Drága kislány, kívánom, hogy minden napod ilyen csodás legyen! Esetleg, ha kérhetnék elérhetőséget, nagyon szívesen küldenék neki egy kis csomagot, ajándékba! :) @ZSHOW time Nagy öröm volt látni ezeknek az embereknek a boldogságát! Köszönöm! 🙏❤️
princessamerigo
princessamerigo Hónapja
Köszönöm, hogy vagy,
Fanni Anett Bogár
Fanni Anett Bogár Hónapja
"Ilyen napom az életben egyszer sem volt!" A kislány boldogan ugrált az új ruháktól melyek neki nem számítottak használtnak. Azt hiszem ez volt a része a videónak mikor rá jöttem hogy nincsen rosz sorsom de bárkivel történhet rosz dolog. Köszönöm hogy felnyitottad erre a figyelmünket Zsolti! Le a kalappal előttetek!
Péter Kovács
Péter Kovács Hónapja
Kisvasút helyett munkalehetőséget, pl üvegházak, vagy fólia sátrakat , ott is tudnának Vikiék lopni, csak legalább munkát adna a szegényeknek.
Kiss Róbert
Kiss Róbert Hónapja
Biztos Lövő is segített a rászorulókon. Ja nem, bocsi pont 100.000 szívott fel az orrba 2 perc alatt , nem volt ideje, sokba kerül mostanság a titkos bulik.
Danny3333333333
Danny3333333333 Hónapja
Kár, hogy ez miatt a videó miatt politikai vagdalkozás lett a komment szekcióban, bár, ilyen dramaturgia után azért erre lehetett számítani. Ezért vegyes érzések vannak bennem, jobb lett volna, ha csak arról szól ez a videó, hogy egy meleg srác is hozzáad a társadalomhoz...
Danny3333333333
Danny3333333333 Hónapja
@Palma Virag Pfff...
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Danny3333333333 De csak Zsolti végett, ez az utolsó komemntem neked, nem fogok válaszolni se neked, sem senki másnak többet. Zsolti meg remélem észbe kap, és nem kezeli egy szinten a trolljait meg a rajongóit. Mert ez elég gáz...Ugyanis az ilyen hálátlan rosszmájú rosszindulatú trollokat tiltani kéne , nem hagyni hogy elburjánzanak mint te . De nem jogom eldönteni ki mit csinál, ki milyen szinten értékel. Bye
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Danny3333333333 Aha..olvasd vissza magad Toroczkainál, a hirtv alatt, meg a Duro Dórás videók alatt. Aztán mindjárt kiderül hogy ki a troll
Danny3333333333
Danny3333333333 Hónapja
@Palma Virag Itt is mindjárt trollkodtál ! Én egyet sem küldtem és egyik sem a haverom, ahogy állítottad ! Még paranoiás is vagy !
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Danny3333333333 Én trollkodtam szét ? Hány trollt küldtél erre a videóra ? Párat az elmegyógyintézetből is sikerült rám eresztenetek. De hát..tőletek csak ennyire telik!
Róbert Németh
Róbert Németh Hónapja
Döbbenetes látni, hogy mi zajlik a miniszterelnök szomszédságában. Nem stadion és kisvasút kell, hanem segítség a falu szegény lakóinak.
paszti 63
paszti 63 Hónapja
Köszönöm hogy vagytok ti, és nekik is akik összeadták másoknak az örömet 🤗
Hajnalka K
Hajnalka K Hónapja
Döbbenetes, de már nem lep meg és nem is csodálkozom. Amit tesztek az emberi.
Varga Mónika
Varga Mónika Hónapja
Hát megsiratott. Köszönöm Zsolti. Jó ember vagy:)
Pityesz
Pityesz Hónapja
Címváltozás... nice
Asmaret Moon
Asmaret Moon Hónapja
Ez nem volt oszinte segitseg ;)
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Az mindegy, hogy te minek gondolod. A lenyeg hogy volt mit enniuk ezeknek az enbereknek.
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
Miért is nem te unalmas hálátlan troll ?
Funn Téma
Funn Téma Hónapja
Aranyból van a szívetek! Jó látni, hogy vannak még ilyen rendes emberek! ❤️
Barbara Andolinni
Barbara Andolinni Hónapja
Jószívűnek maradni ebben a világban bátorság, nem gyengédség!!💜😇áldott jó emberek vagytok.
Introduce Us
Introduce Us Hónapja
Hogyan lehet több lájkot nyomni???
Daniella Posta
Daniella Posta Hónapja
“Hallo, Diktátor Úr” német nyelvű dokumentumfilm Orbán Viktorról. Kérek minden németül beszélő magyart, nézze meg. Egy diktatúra kiépítésének története Magyarországon lépésről lépésre. hupost.info/chat/qJVhymmEYNqAhaw/vide
Daniella Posta
Daniella Posta Hónapja
@Asmaret Moon Magyarországról van szó.
Asmaret Moon
Asmaret Moon Hónapja
Nemetorszagban igen "diktatura" van.. figyelned koll mit beszelsz, vagy jon a bunti csekk par ezer ercsirol.. 6 honapi fizetesed hagyod ott Ohh es ha kemenyebb diktaturara vagysz, veszek neked jegyet Eszak-Koreaba (One Way) Tovabbi szep napot
Alex Kirov
Alex Kirov Hónapja
Le a kucsmával Srácok, csak egy szöszenet a Vezéretek tudja hogy hogy élnek csak pontleszarja :)Én csak figyelem nem igaz hogy nektek nem ütközik ki a tiszta kép a cselekményei mögül!
Bdjshdhfj Bdjdjfjfh
Bdjshdhfj Bdjdjfjfh Hónapja
Egy gusztustalan huzás volt ez Zsótika... ha segítel akkor tedd azt mert szép dolog nem is evvel van a problémám ,de ne politikai célra használd fel az egészet, hogy csak azért van ez igy mert a kormány jobboldali és hogy lehetne jobban elkölteni azt pénzt stb . Szégyeld el magad !!!!!! , Azt gondolod ha az ellenzék lenne a hatalmon akkor már hip-hop megszünne a mélysegénység és az árvaházakból kiürülnének a gyerekek Magyarországon???? Egy utolsó gerinctelen jellemtelen ember vagy ,szálj magadba ,nekem sose lesz olyan Ford autóm mint neked mert nem telne rá ugyebár neked az van a segged alat és mégsem ekézem a kormányt emiadt, ellenben veled akinek megvan a segge alatt minden és mégsem jó neki semmi... húzz el a picsába Hollandiába Belgiumba ha nem pászol itt.Úgy állítod be magad mintha csak te segitettél volna a szegényeknek karácsonykor , más is megtette és nem összekunyizott pénzből mint te ,hanem sajátból ,de mégse kérkedet vele itt a youtubon ,hogy ezt felhasználja arra hogy jobban szeressék.Ez a te bajod ez egy fusztraciód lehet hogy téged szeressenek, mert te milyen jófej vagy hát nem!! A Való Vilagból is hamar repültél mert egy gonosz pletykás roszindulatú ember vagy akit ha lehet jó elkerülni !!! Szánalmas vagy!!! Azokkal a mű krokodil könyekkel meg a megjátszásaiddal együtt , egy olcsó jellemtelen ember aki felül csupa máz de belül merő rosszindulat !!
SAngelitta MegaBelly Fassage
SAngelitta MegaBelly Fassage Hónapja
@ZSHOW time Még annyit, hogy Bea az Face Book-on a viselt dolgai után tényleg összeszedett ellene 8500 nőt 1 hét alatt. 2018-ban. Ezt nem is merte mondani. Nekem sok év alatt 700-az sikerült. Ráismertek a lányok, hogy történt velük hasonló. Lebukott a lopott képekkel, utána ő állt neki rágalmazni, hogy a másik hamis. Pár ilyen oldalt bezárattunk vele. Az a legrémesebb, hogy ebből jogász lett. 2016 óta azt hiszi, hogy emiatt mások felett áll Emlékszel Vicc Elek videója alatt? Ott Téged támadott és a végzettségére hivatkozott Hát nem éppen értelmiséginek számító nők nyomták le. Ez fáj még neki annyira. :-))))
SAngelitta MegaBelly Fassage
SAngelitta MegaBelly Fassage Hónapja
@ZSHOW time Ne haragudj de ez a Pálma Virág tényleg Kádár Éva. Bye - így építette le Bea amikor hamis "pasi" vagy "leszbikus" oldalakkal zaklatta. Ennyike vagy - Nóra mindig így zárta vele a vitát amikor a földbe döngölte. Régen Angelt utánozta mindig. Amúgy a Szerelmét is úgy ismerte meg, hogy az egyik oldallal betámadta, a másikkal pedig odament védeni. Még azt is eljátszotta, hogy ő is áldozat volt. Angel és Zoli buktatták le akkor. Akik itt voltak 10 éve emlékeznek rá. Utána folytatta azzal ami a blogban van. Aztán még ezt tett feljelentést zaklatásért. Igen ám de nem tudta, hogy a szerelme Angel Párja volt. :-DDDDD Ez nem csak egy kis "gyerekcsíny" amit ez csinál. Köszi ennyit akartam.
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@ZSHOW time Rendben Zsolti ha te kéred nem állok le többet a trolljaiddal veszekedni.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Ez nagyon szinten aluli. Folytassatok mashol legyszi
Bdjshdhfj Bdjdjfjfh
Bdjshdhfj Bdjdjfjfh Hónapja
@Palma Virag sz@rbakanál 😂😂
Gergely Mlinkó
Gergely Mlinkó Hónapja
Számomra te vagy az év embere.
Zsanett Erdélyi
Zsanett Erdélyi Hónapja
❤🥰😘😘❤
Krisztina99
Krisztina99 Hónapja
🙏🏻💙
Julia Ronyai
Julia Ronyai Hónapja
Szerintem nem kellett volna címet változtatnod a károgók miatt...
Julia Ronyai
Julia Ronyai Hónapja
@ZSHOW time borzasztóan szomorú, hogy ettől rettegni kell...
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@ZSHOW time Sajnálom hogy ilyen világot élünk....
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Nem ő miattuk tettem, hanem azert, mert egy felcsuti család megijedt es kerte, hogy vagjak ki egy reszt es modositsam a címet is. Rettegnek az ott lakok a kovetkezmenyektol, mivel ok sokkal fontosabbak mint a video ezert megtettem.
Jonsee
Jonsee Hónapja
Felcsútra került a legtöbb cucc, miközben Felcsútra van bejegyezve a legtöbb egy főre jutó magántőke. . . azt hiszem, ez mindent elmond erről az országról.
Dzsenifer Kovács
Dzsenifer Kovács Hónapja
Kedves Zsolt törölted annak a nőnek a hozzászólását, aki írta, hogy Felcsúton lakik? Semmi sértőt nem írt és én sem, de úgy látszik te is csak azokat a kommenteket szereted, amiben ódákat zengenek rólad, csak akkor ne állítanád be magadat másnak a videóidban...
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Dzsenifer Kovács Örültem, legközelebb máshol trollkodj. Bye
Dzsenifer Kovács
Dzsenifer Kovács Hónapja
@Palma Virag Ezzel csak az a gond, hogy a te logikád szerint, akkor neked sincs jogod belekötni abba, amit gondolok. Na látod, ezért is hibás az érvelésed. :) (Utóirat: igen ember vagyok, sajnos ugyanúgy ahogy te is. 🙈😭)
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Dzsenifer Kovács Fuuu de egy hálátlan megkeseredett troll vagy. Egyet árulj el minek vagy itt ? miért nézed őt ? Hagyd már békén te is meg a többi szolgalelkű, hadd fejezze ki amit gondol, nincs jogod belekötni , és közben még magyarázkodni.Embernek érzed magad ilyenkor ?
Dzsenifer Kovács
Dzsenifer Kovács Hónapja
@ZSHOW time Ennek örülök, akkor ez esetben bocsánatot kérek. Nem veled nem szimpatizálok, hanem néhány dologban nem értek egyet veled és úgy érzem, hogy nem arra az emberre iratkoztam fel, aki mostanában vagy, de ennek ellenére követlek, mert nem szeretek buborékban élni és néhány témában melletted állok.
Dzsenifer Kovács
Dzsenifer Kovács Hónapja
@Csak1Maradhat Nagyon tetszik a stílusod, annyira egyedi, objektív, hogy szinte már el se hiszem. De azért a Soros név említését gondolom szereted te is teljes beleéléssel kicsúfolni? Ugye? Az én szüleim csak is fideszesek lehetnek ugye? De nevetek rajtad meg a próbálkozásain. Egyébként a Föld még ennél több embert is elbírna a hátán, ha odafigyelnének a cégek és az emberek is a környezetükre. ;) Nem vagyok tovább kíváncsi az érvek nélküli üres fecsegésedre. Boldog O1G évet,életet kívánok neked!
Andrea angel02
Andrea angel02 Hónapja
Na ezt a videót az összes tv csatornán le kéne adni a hiradóba főműsor időben!!!
Anna Sallós
Anna Sallós Hónapja
Köszönjük hogy vagy Zsolti ❤️
szekibi
szekibi Hónapja
Megható volt, ahogy az egyik kislány mondta "Ilyen jó napom meg soha sem volt az életemben" 😍😭
Painted Sara's
Painted Sara's Hónapja
Édes volt nagyon!!!
Földes Dóri
Földes Dóri Hónapja
❤️❤️❤️
Melinda Baranyiné Kovács
Melinda Baranyiné Kovács Hónapja
OV egyszer válaszolt valami kérdésre, hogy milyen volt a kapcsolata fiatal korában a falujukban élő szegényekkel? (ne vegyétek szó szerinti idézetnek, de ez volt a veleje, hogy) Azokon a kapukon, amik nem nézték ki rendesen, be se néztek :( Ez azonnal mindent meg is magyarázott... Ti szuperek vagytok, le a kalappal a teljesítményetek előtt!
Rita Salamon
Rita Salamon Hónapja
Iszonyúan sajnálom azokat, akik ilyen helyzetben élnek. Igazából ha mindenki aki megteheti,azok csak egyetlen családnak segítenének néha, attól már szebb lenne az élet. Nagyon sokan akik megtehetik, azok nem segítenek.Igazán jó emberek vagytok Zsolti. Patrik is, és te is. Imádlak benneteket. Igazán csupaszív emberek vagytok mind a ketten. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
BOBAXE
BOBAXE Hónapja
29 éves férfi vagyok de ezektől a videók tól folyamatosan gombócba szorul a torkom és eleresztek pár könny cseppet úgy h vissza fogom közben magam. Megéri támogatni ezt a csatornát tegye azt mindenki a maga megfelelő módján. Valaki utaljon pénzt de az is jó ha nem kapcsolódó be azt a rohadt adblockert és nyomsz egy like ot a videókra h minél több emberhez eljusson ez a csatorna. Buek!
Károly Varga
Károly Varga Hónapja
Isten áldja meg az IGAZ MAGYAROKAT
75 Balázs
75 Balázs Hónapja
Jó fej vagy Zsolti! Azért ez a videó egy "pici" fricska a felcsúti fáraónak! A stadion árnyékában nélkülözö emberek... Annak a stadion árából (jójó ez elkoptatott) mennyi emberen lehetett volna segíteni!
Thanku next
Thanku next Hónapja
vajon dezső bence és a hozzá hasonló "tartalom" gyártók mennyit adakoztak?
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Bizom benne, hogy nem hasonlítanak hozzajuk
Mariann Lajkó
Mariann Lajkó Hónapja
Köszönet hála nektek ,hogy vagytok vele 🙏😇
Ilona Laczko
Ilona Laczko Hónapja
Ez a három település nem a szegény települések közé tartozik! Ők is segíthetnének, de maguk a megsegítettek is. A rendrakás nem szegénység kérdése. Talán, ha rendet raknának maguk körül, s magukban is, jobb lehetne az életük. Köszönet a munkátokért, mindenkinek így kellene tenni akinek erre lehetősége van. SEGÍTSÜNK, ha MEGTEHETJÜK!
Rita Castle
Rita Castle Hónapja
Vidéken is vannak elektromos autó feltöltésre alkalmas pontok. Tiszteletreméltó, hogy nem mutatod az arcukat, pedig biztos nagyon beszédes lenne.
Eva Berkiova
Eva Berkiova Hónapja
Gratulálok mindenkinek emberségből jeles 🤗
kitti kovács
kitti kovács Hónapja
Az a kis falu ahol a kislány annyira boldog volt nagyegyháza egy picike kis falu Óbarok melett én ebbe a kis faluban élek és amilyen csodás dolgokat mondanak az emberek. Zsolti köszönjük. Van egy két adomány tárgyam ezzel kapcsolatban írni fogok neked.
Lipi Eeeddy
Lipi Eeeddy Hónapja
Minden rászorulónak kívánok egy Zsoltit&Patrikot❤ A stadionimádóknak is remélem átmegy az üzenet...
Dorottya Szanyi
Dorottya Szanyi Hónapja
Végignéztem a vlogmast, végig zokogtam. Hálás vagyok. Hálás vagyok, hogy vannak még ilyen emberek, mint Ti. Hálás vagyok, hogy nekem nem így kell élnem, ahogy szegény rászorulóknak. Van mit átgondolnunk! Köszönöm Zsolti ❤️
bobafett137
bobafett137 Hónapja
Egyedül benned, és csapatodban több emberség van, mint az eddigi összes békemeneten részt vett összes álszent, képmutató fidesz-bűnsegédben összesen .... Tisztelet M
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi Hónapja
Festett műkörömre telik? Kertes családi házakban hiányzik a burgonya? Az igazgatónő annakidején azt mondta, A szegénység nem feltétlenül kellene hogy egyenlő legyen a trehánysággal és a kosszal. Ezek szerint tévedett.?
Gábor Gábor
Gábor Gábor Hónapja
A "családi" pótlék és a nyugdíjminimum összegének blokkolása vajon kinek "köszönhető"?
Ami Whand
Ami Whand Hónapja
egyébként a kisvasút az uniós pénzből épült amit nem lehet másra költeni csak ilyenekre tehát vagy épül kisvasút Felcsúton vagy máshol. Vagy az a pénz bent marad az uniós kasszában. Melyik a jobb opció?
Ami Whand
Ami Whand Hónapja
@Palma Virag értelmes hozzászólás volt dagadék
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
Jólvan kistroll nyugodj meg attól megnyugszik a kis lelked. Most pedig keress neked tetsző tartalmat. Taka!
Ami Whand
Ami Whand Hónapja
Zsótika ha adjuk a pénzt az mire ösztönzi az embert? munkára vagy azt mondja úgyis adja a pénzt a büdös magyar? mindene ember a maga életének kovácsa nincs olyan mélyszegénység amiből ki ne lehetne törni mindez csak akarat kérdése a cigányoknak tökéletes az az élet amit élnek, eszük ágában nincs kitörni belőle... ott ahol munkaerő hiány van 300-400 ezret megkeres egy segédmunkás egy jó szakember meg 6-700at azt ne mondja nekem senki hogy nincs lehetősége a cigányságnak, a szegénynek. csak éppen a lustaság a sírás az megy. Az, hogy kitanuljon egy szakmát és esetleg mestere legyen?
Tímea KP
Tímea KP Hónapja
Hol keres ma Magyarországon egy "segédmunkás 300-400 ezer Ft- ot"?
Irén Jónás
Irén Jónás Hónapja
Nincsenek szavak, nem tudom elmondani.... Nagyon csodálatosak vagytok! Nem szabadna senkinek ennyire nélkülözni, szégyen!!!!! 😪😪😪
Bernadett Bujdosó
Bernadett Bujdosó Hónapja
Embernek maradni egy embertelen világban. 🙏❤ Köszönjük Zsolti, hogy vagytok..Többet nemtudok mondani a héten negyedjére érzékenyültem el😅❤ #zshowcsalad
putyika Üvegkemény
putyika Üvegkemény Hónapja
Felcsút Orbán tükörképe szegénységi bizonyítványa!
djindivik
djindivik Hónapja
trending
Eva Sulyok
Eva Sulyok Hónapja
Koszonom hogy vagytok es segito keszek vagytok, God Bless both of you.
TekashiTheTwin
TekashiTheTwin Hónapja
Mindig elgondolkodok az ilyen tartalmak után hogy tudom e majd jobban gyűlölni Orbán Viktort és a bűntársait, de valahogy mindig jön több ilyen tartalom és mindig tudom jobban gyűlölni őket. Neked viszont köszönöm a munkádat Zsolt, és mindenki másét is aki így tesz. Jó emberek vagytok.
András Kovács
András Kovács Hónapja
ISTENEM... pontosan tudják mi van az emberekkel,de számukra semmit nem jelentenek a kis emberek,csak számok,grafikonok.
Viktor Váradi
Viktor Váradi Hónapja
Nagyon szép amit tettetek, gratulálok hozzá! Kár volt politikát belekeverni :-( sokat veszített a hitelességéből. Az önzetlenség nem ismeri ezt a fogalmat...
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@Viktor Váradi Akkor léphetsz tovább fideszes gyűlöletkeltő tartalmakhoz, ennyike
Viktor Váradi
Viktor Váradi Hónapja
@ZSHOW time egyetértek. Nekem a politika nem volt idevaló, ennyi.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Viktor Váradi ugy, hogy 40 csaladnak élelmiszert vinni szerintem eleg hasznos dolog.
Viktor Váradi
Viktor Váradi Hónapja
@ZSHOW time hogy érted azt, hogy több haszna van?
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
Váradi úr, ha hitelességet keresel, keresd a keresztény konzervatív oldalon....nem fogsz találni . Ellenben képmutatást annál inkább!
BigN Joe
BigN Joe Hónapja
Szamtalan ismerosommel csinaljuk ezt szep csendben ,hosszu evek ota ...Zsoti !!! Bar nem kedvelem tulsagosan Meszaros L. et azee o is "szetszort" 70 tonnanyi elelmiszersegelyt !!
BigN Joe
BigN Joe Hónapja
@Palma Virag Minden lipsinaci azt gondolja,hogy o jobb......az ellenzeki osszef.sasnak is csak ennyi a mantraja a ....gazdasagpolitika,nepessegpolitika,geopolitika,es egyebb aprosagok nem zavarjak oket a "vilagmegvaltasban " !!
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@BigN Joe Nem gondolom hogy nyerni fogunk de hogy mi jobbak vagyunk tőletek az biztos , és ez politikától független. Önző egocentrikus önkényes politikusok, nulla empátiával
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@BigN Joe nem vagyok terezanya. Es sajnos milliardos sem. Ahogy azt a videoban is lathatod, mi csatlakoztunk egy tőlünk teljesen fuggetlen kezdemenyezeshez, ahol reggel derult ki, hogy felcsutra is megyunk. Nem tudom, hogy egy szemelykent mit kene meg csinalnom? a tobb mint 500 hajlektalan,100 idos, 50 csalad,1 kutyamenhelyen tul meg kinek kene segíteni?Tolem ennyi telik egyelore
BigN Joe
BigN Joe Hónapja
@ZSHOW time Ha akkora"terezanya"vagy,akkor csinalhatod ezt,mint ahogyan mi is csinaljuk......nem kell egyenesen Felcsutra menni,vannak a kozeledben is elegen! Es megegyszer ideirom,hogy egymillio tonna is keves lenne ha nektek nemtetszo szemelyek osztjak !!! Dijazom amit tettel,de az adomanyodat nem jo rezgesekkel toltotted fel,igy azt kapjak akik kaptak belole !!!
BigN Joe
BigN Joe Hónapja
@Palma Virag Mindig csak a mantrat toljatok......a az O1G vel nyerni tudtok,akkor vesszen is el ez az orszag !
Péter Schmidt
Péter Schmidt Hónapja
Azt hiszem, ezek a szomszédok a Pösti TV-n le lesznek "karaktergyilkolva" hamarosan. Csak figyeljetek!
Péter Schmidt
Péter Schmidt Hónapja
@75 Balázs Őt alap betámadják majd. De az kevés lenne ebben az esetben.
75 Balázs
75 Balázs Hónapja
Nem is a szomszédok, lehet hogy Zsoltit fogják betámadni. De remélem lesz magukhoz való eszük és békén hagyják.
Nihan
Nihan Hónapja
Isten áldjon meg Zsolti, nagyon jószívű ember vagy ❤️
Tiffany Heller
Tiffany Heller Hónapja
Pont oda? 😅😅❤ De jól tettétek.
Ferenc Kótai
Ferenc Kótai Hónapja
Példa értékű amit csináltok 😘😘😘
Krisztina Horváth
Krisztina Horváth Hónapja
Én Bicsken lakom és Felcsúton tanulok hihetetlen mik folynak ott:/
Krisztina Horváth
Krisztina Horváth Hónapja
Szoktatok volna szívesen fogadtunk volna itthon Bicsken💗
Krisztina Horváth
Krisztina Horváth Hónapja
5:20 Marika néni nálunk tanít mi imádjuk 💗
Wilson96HUNthe2nd
Wilson96HUNthe2nd Hónapja
Csúnya vélemény jön, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, mert kicsit szemellenzősnek találtam a videó végét. Távol áll tőlem a FIDESZ és hányingerem van ha meglátom a felcsúti törpét DE ezeken az embereken (i.e. mélyszegénységben élő, munkanélküli cigányokon) nem segített volna az se ha Orbán a stadion helyett hozzájuk vágja a pénzt (de ne is vágja, MINDENKI ismétlen MINDENKI elmehet dolgozni ha akar. Pont ez a probléma, hogy ez a társadalmi berendezkedés az élősködőket is ugyanúgy megtűri.) Akkor is ilyen mocsokban és kulturálatlan környezetben élnének. Kapnak épp elég támogatást az államtól már így is mégis egyhelyben állnak a tisztességes adófizetők pedig már nem bírnak el több közterhet. Tudod mi történik a szabolcsi falvak nagy részében? Az állam fogja az elnéptelenedett házakat a falukban, FELÚJÍTJA (közpénzből) majd beköltöztet mélyszegénységben élő cigányokat a házba a "szegregáció csökkentése" címszó alatt a magyar családok közé (abba már bele sem kezdek, hogy ezek után mennyi felesleges atrocitás éri az ott élőket mert egyszerűen NEM tudnak beilleszkedni). Nem kell fizetniük csak a rezsit de sokan még azt sem képesek, konkrétan vannak akik eltüzeilk a kerítést és eladják a bútorokat a házból amiért kettőt nem kellett finganiuk és az állam a seggük alá tette. A megfelelő út az pont az lenne, hogy elvenni tőlük a szociális segélyt aki munkaképes és nem rokkant az egy büdös forintot se kapjon a közösből.
Zsófia Kis
Zsófia Kis Hónapja
A megfelelő út a tanítás az iskola is lehet. Ez nagyon fontos, hiszen mit lát a gyerek otthon vagy mire van egyáltalán lehetősége? Sokakat az iskola ment ki ilyen helyzetből de Orbánnak nem érdeke okos, gondolkodni tudó ember nevelése mert az kérdez és megkérdőjelez valamint ismeri a jogait és lehetőségeit.
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
A kormány politikája mindig az volt hogy az élősködöket jutalmazta a dolgozó embert meg semmibe vette. Semmi sértőt vagy csúnyát nem írtál ezzel, ezt tudtuk. Azok majd tele szülik Europát, tök mindegy hogy mekkora mélyszegénységbe, legalább van gyerek...
johny87able
johny87able Hónapja
Ezt is sikerült meg könnyezni!😪🙁❤
Anna Herceg
Anna Herceg Hónapja
Nagyon meghatódtam!!Olyan jó, h ilyen kedvesek vagytok.Krisztáék is.Volt egy kislány azt mondta soha nem volt ilyen velem meg.Elsírtam magam..Én is segitek csak úgy leteszem becsomagolva nézem ki viszi el utcára száraz helyre.Nevelőothonban nőtem fel amiket mondasz mindent átéltem.Mély szegénységet iss.Boldog vagyok ennyire gyönyörű a lelketek és a többi embernek akik nem mutatták az arcukat.Láthatatlanul tényleg Te is és a többieket úgy hívom hétköznapi angyalok vagytok.Lila kabátos kislány mondta ilyen napom még egyszer sem volt.🎀🎁🎄🎈🎉🎀🎁🎄🎄🎄
MARIO - Túl minden viharon / OFFICIAL MUSIC/
2:53
Mario Official
Megtekintés 742 E
apu x poor - mini
3:08
ByeAlexIttVan
Megtekintés 558 E
Cardi B - Up [Official Music Video]
2:50
Cardi B
Megtekintés 58 M
MARIO - Túl minden viharon / OFFICIAL MUSIC/
2:53
Mario Official
Megtekintés 742 E
apu x poor - mini
3:08
ByeAlexIttVan
Megtekintés 558 E
Cardi B - Up [Official Music Video]
2:50
Cardi B
Megtekintés 58 M
Gumball csodálatos világa | Richard legjobb pillanatai | Cartoon Network
13:42
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 176 E
Meatpacking: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
18:42
6ix9ine - ZAZA (Official Lyric Video)
1:56
Tekashi 6ix9ine
Megtekintés 2,5 M