LIL G HIBÁJA, HOGY KÉTSZER IS MEGER*SZAKOLTÁK? | Kompetens

  Megtekintés 96,572

ZSHOW time

20 napja

#LILG #DRHEVESI #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zso...
​KRISZTA:
hupost.info
ITT TUDSZ SEGÍTENI A FELÚJÍTÁSBAN:
www.paypal.com/paypalme/charitime​
​www.charitime.hu/termek/adomany/


TÁRGYI ADOMÁNYOK FELAJÁNLÁSA: hello@charitime.hu
charitime.hu

charitime.hu
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime

COOL CUCCOK: www.mottod.hu/


Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime

Megjegyzés
ZSHOW time
ZSHOW time 19 napja
Sajnos néhány komment törlésre került, de büszke vagyok mert ez a szám 10 alatt van. Nem vagyok a cenzúra híve, de egy ilyen esetben, ahol a szakértő is felhivja a figyelmet ezen hozzaszolasok veszélyeire, nem a szolasszabadsag van korlátozva, hanem az esetleges áldozatokat próbálom védeni. Ha ez valakinek visszás, elfogadom, de nem változtatok a gyakorlaton! Örömömre szolgál látni, a bátorító, kedves reakciokat! Köszönöm ❤
Csilla Lázár
Csilla Lázár 13 napja
Meg parat torolni kellene
Marta Mink
Marta Mink 16 napja
@Bushido Staatsfeind Nr.1 Fölment a cukrom a kommentedtől úgy, ahogy van, de már mindent leírtak előttem, kivéve azt, hogy a női nemiszerv nem úgy működik, hogy minden d*gással egyre tágabb, de még csak nem is úgy, hogy minden leélt évvel egyre tágabb! Ja, és hozzá szeretném tenni, hogy nem lesz leéltebb attól se, ha 30 éven át minden hétvégén más f*sz jár benne, mint ha 30 éven át minden hétvégén azzal van, akivel a szűzességét elvesztette! Csak szólok, mert látom a disznózsíros példából, hogy nem konyítasz ehhez sokat!
Ledniczki Lili
Ledniczki Lili 16 napja
@Bushido Staatsfeind Nr.1 Akkor szerinted mennyire etikus az, hogy országunkban törvényileg a szexuális érettséghez elég betölteni a 14 éves korhatárt? Onnantól akár 50 éves párja is lehet a fiatalnak teljesen legálisan. Meg mi az, hogy nem az a gond, hogy megerőszakolták? De....de pont az a gond. Egy felvilágosúlt társadalomban ennek nem szabadna megtörténni semmilyen körülmények között.
Gabe Appley
Gabe Appley 16 napja
Tudom, nem kerdezted, de szerintem igazad van Zsolt. A szolas szabadsaga nem a gyulolet szabadsaga es plane nem szabad egy serulekeny helyzetben levo aldozatot elbizonytalanitani abban hogy segitseget kerjen. Jol tetted, hogy moderaltal
Alexandra Csóka
Alexandra Csóka 17 napja
@Bushido Staatsfeind Nr.1 Hallod te akkora okoska vagy..... ha már megeroszakolnak valakit, az egyenlő azzal h előtte nem volt szűz???? Akkora értelem vagy, gondolkozz már el mit irtal.. idiota. Pl ha az erőszak tevő volt az első? Huuuu micsoda felfedezés. Ugye?! -.- meg itt ki beszél arról h ki mikor veszti el . Sztem meg az nem etikus h ide irsz ilyeneket ... na
Diána Balogh
Diána Balogh 21 órája
14-15 éves lehettem. Tanyán laktam. Sétáltam a buszhoz a barátaimmal mentem találkozni. Furcsa volt hogy egy ember mindig megállt a biciglivel bevárt kicsit aztán vissza szállt a biciklire. Már majdnem ott voltam a buszmegállónál mikor megállított. Pénzt akart adni a közösülésért. Nem fogadtam el persze, szűz voltam. Nem hagyott békén, hátráltam ő követett. Segítségért kiálltottam. Szerencsémre ott volt egy ember aki kérdőre vonta azt a férget. Ő azt reagálta hogy én g*ci elraboltam a pénztárcáját. Persze nekem hitt a megmentőm. Örökre hálás leszek neki hogy kiállt mellettem és segített megmenekülni attól a rohadéktól.
Lauraa Laughing
Lauraa Laughing 9 napja
Én azt mondom, hogy a zaklatásoknak nem is kéne létezniük.. De korrektnek tartom leírni, hogy bár az elkövető a legnagyobb hibás, van hogy az áldozat is hibázik. Persze, ez nem johosít fel senkit semmire, de ezt azért korrekt lenne tisztázni.
Henrietta Herendi
Henrietta Herendi 10 napja
Nem érdemli senki ezt, de nagyon idegesítő ennek a csajnak a viselkedése, meg a szövegei
Zoltán Balogh
Zoltán Balogh 11 napja
Nem tudtam,hogy a penzert valo kozosulest,mar eroszaknak hivjak😂😂
Orsolya Hutkai
Orsolya Hutkai 11 napja
Ehhez a temahoz egy nagyon jo konyv,ami valamilyen szinten megmagyaraz dolgokat: Peterfy Novak Eva:Apad elott ne vetkozz. 5 ora alatt olvastam ki,hihetetlen jo,mindenkinek ajanlom,aki a temaban erdekelt.
Kallai Csalad
Kallai Csalad 13 napja
🍾🥂 Ez egy 10/10 videó lett! Emelem kalapom!
Jk HungarianSoju
Jk HungarianSoju 14 napja
Köszönöm szépen Zsolti és Dr. Hevesi Kriszta ezt a videót, köszönöm, hogy beszéltetek erről. Sajnos jó magam is áldozat voltam 10en évesen, ma már 20+ vagyok és mai napig eszembe jutnak ezek a dolgok, random helyeken és pillanatokban. Erősebbnek erősebb vagyok, de még mindig segítségre van szükségem, hogy teljes életet tudjak élni. Akik ugyanezt vagy hasonlót éltek át, ne féljenek szakembertől segítséget kérni, pláne aki fiatalabb, sajnos Ők még nem tudják hogy mekkora súly ez az életünkben..... Kitartást mindenkinek, sok erőt és egészséget kívánok.
Faszbender Mihály
Faszbender Mihály 14 napja
Minek mèsz buliba 14 èvesen aki 14 èvesen buliba megy az számoljon ezzel! Az erőszak rosz De a hülyesèg mèg rosszabb
Faszbender Mihály
Faszbender Mihály 12 napja
@Killer Thriller Carl Johnson CJ van külömbsèg a házi ès a rendes buli között
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 12 napja
@Faszbender Mihály Az nem mindegy, amit te mondtál A hülyeség rosszabb!! A tiéd!
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 12 napja
@Faszbender Mihály Juj Az mindegy ki hány éves, amikor elmegy buliba, vagy állatkertbe Igen az állatkert és a buli között azért mernék párhuzamot kötni, mert Ugye egy buli és az állatkert is egy helyen van!! Az állatkertben is be huzhatnak a wc-be és megerőszakolnak Én meg azok miatt a buta szülők miatt nem mehetek buliba,mint te (18+ vagyok) Figyelj kisfiam a helyszín mindegy Az egyik ismerősömet a kökinél probálták behuzni a wc-be és raping-elni szerették volna!! Itt az állatkert és bármi számításba jöhet Miért egy disco mi? Maga a pokol? NEM!! Ott lehet boxot bérelni és egy 14 évest kb be sem engednek Egy házibuli ahol van alkohol Ott mi is voltunk és kevesebb mint 14 voltam Meger*szakoltak!? NEM!! Miért? Mert normális emberi társaság vett körül!! Itt tényleg nem azt kellene hibáztatni, aki elment a buliba és megerőszakolták!! Hanem az rapest- et!!
Faszbender Mihály
Faszbender Mihály 13 napja
@Csilla Lázár mindegy hány èvesen megy!? Drágám ha az èn lányom lennèl úgy pofon vágnálak,hogy soha többet nem gondolnál még arra a kibaszott alkoholra se!
Csilla Lázár
Csilla Lázár 13 napja
Ez komoly? Mindegy hany evesen megy nem lehet megeroszakolni, en az o hibaja. Az eroszak rosszabb
József Zsoltné Schwarczenberger
József Zsoltné Schwarczenberger 15 napja
4...7....és 12évesen zaklattak szexuálisan...már az első után zárkozottá váltam..nem voltam kihívó sem nem ajánlottam fel magam.....Három különböző "ember" első nálam 4évesen 9évvel idősebb 7évesen nálam 7évvel idősebb 12évesen nálam 25évvel idősebb.SOHA NEM AJÁNLOTTAM MAGAM MINT FENT EMLÍTETTEM INKÁBB VISSZAHUZODÓ VOLTAM.
Hajnalka Gács
Hajnalka Gács 15 napja
Mindegy hogyan öltözködik valaki, ha jön egy perverz, kiéhezett alak, annak teljesen mindegy. Egy időben a kerületünkben garázdálkodott egy srác, aki a lányok után osont, mikor mentek fel a lépcsőházban, és elkezdte kiverni...Én speciel tréninggatyában voltam, leszaladtam a zöldségeshez. De nagyon megijedtem, aztán elküldtem a francba, ami még jobban tetszett neki. Volt iskolatársam is "elkapta", és még egy kollégám házában egy lányt...Viszonylag fiatal, nem is volt egy vén perverz...
Bernadett Toth
Bernadett Toth 15 napja
Szia tudom,hogy nem a témàhoz kapcsolodik,de a Micky Maus-os pulovered Isteni.(hol vetted?)ui:a videóid superek
Nándor Bartal
Nándor Bartal 15 napja
Hát egy-két cikket olvastam erről a dologról. Emlékszem amikor kitört ez a MeToo botrány amerikában akkor is egy idő után visszás volt, hogy egyre-másra jelentek meg történetek ilyen-olyan emberek szexuálisan zaklatták az aktuális énekest, színészt, modellt, stb. Nem azt mondom, hogy mindenki kitalálta, de azért láttunk már a történelemben amikor veszélyessé válik, ha csak az emberek szavára hallgatnak és minden korlátok nélkül elfogadják pl.: boszorkányüldözések. Illetve azért szöget üt az ember fejében, hogy nem-e önös szándékból csinálja hiszen a botrányból főként amerikában egész jól meglehet élni és karriert építeni rá. Ennek a lánynak esetére reagálva nem lep meg, hogy sokan megkérdőjelezik a valóság tartalmát. Itt nem azzal van gond, hogy 15 évesen diszkóba ment. Egyszerűen nem volt tisztában a veszélyekkel, félvállról vette őket szerintem még az is imponálhatott neki, hogy ki tudta használni a dolgokat pl.: ingyen ital. Gondolom volt olyan aki figyelmeztette, hogy veszélyes út (illetve az első eset után gondolhatta volna), de ő másodjára is bement a szürke zónába. Összegezve én nem akarom hibáztatni, de a saját hibáival is el kell neki számolni pl.: idegenektől nem fogadunk el piát, stb. Parti drogok, hatalmak és ezt kihasználó emberek voltak, vannak és lesznek is. Meg kell tanulni védekezni ellene illetve kerülni a veszélyes szituációkat. Ahogy olvastam ő inkább belement és játszotta a fekete pétert amit lehet így meg úgy kimagyarázni, de akkor is az ő hibája. Ez nem menti fel az elkövetőket, de az hogy elbagatelizáljuk a másik hibáját az sem megoldás. Eddig fogalmam sincs milyen kommentek kerültek törlésre. Az odáig rendben van, hogy védjük és a mocskolodó kommenteket töröljük viszont (én próbáltam így írni) abban nem értek egyet, hogy akik kontrát fogalmaznak meg egy dologgal az is törlésre kerüljön. Egyrészt véleménydiktatúra másrészt a hangzatós, fennkölt erkölcsi közhelyektől pl.: ehhez senkinek nincs joga, ők szégyeljék magukat akik szerintem pont leszarják hiszen jó bejelentette és akkor mi lesz, stb semmi nem fog változni.
Nándor Bartal
Nándor Bartal 13 napja
@Csilla Lázár És akkor most minden igaz? Egyébként pont remek példa vagy amiről beszéltem illetve más is beszélt kontraként. Először is senki nem mondta én legalábbis nem arra gondoltam, hogy mindenki aki ilyen üggyel előáll tuti hazudik, DE hány eset volt amikor valakit hírnév, nyereség vagy egyéb vágyból tönkretettek hamis vádakkal. Most nem szexuális dolgokra gondolok, hanem lehet kisebb ügyek. Mert Lil G eseteében is mire tudunk alapozni? Arra, hogy ő x év múlva előállt meg a pszichológus szerint elvileg nem hazudik VISZONT nincs semmi nemű bizonyíték ami világosan kimondaná, hogy valóban meg is történt. Illetve ha igaz lenne most mit mondjak rá? Ez kb olyan mintha valaki jönne, hogy molesztálták a Hős utcába ne is egyszer hanem 3-szor. Akkor minek megy a Hős utcába amit minden értelmes fehér ember elkerül mert midenki tudja, hogy milyen alakok élnek ott? Persze szomorú, de na aki annyira hülye, hogy bemegy a bozótosba és óvatlan azzal most mihez kezdjek? Visszatérve a dologra. A hazugságot nem tudod kizárni mert még egy szakmeber véleménye sem számít teljesen igazoló dolognak. Ha nézel nyomozós dokumentum filmeket ott is hiába mentél átt a hazugságvizsgálón és szakemberrel való teszten az nem jelenti azt, hogy te ártatlan vagy és minden rendben. Másrészt meg azért 2021-et írunk ne menjünk már vissza középkorba amikor mindent elfogadtak kérdés nélkül mert xy mondta. Illetve meg azért vizsgáljuk meg a másik félt is. Nála is kötve hiszem, hogy lefogták és erőszakkal nyelették le vele a ginát vagy mit. Emlékszem pont Zsolti mondta egy börtönös videóban, hogy mindenkinek van választása és a bünözöket pont ezért nem tudja sajnálni mert ők választották azt az utat amit. Akkor ez a rapperlánye nem tudott volna? Hagyjuk a mesét tudott volna. Csak fontosabb voltak a pénz, buli, csillogás a hamis boldog élet a kétes alakokkal való társalgás mert az menő, nem unalmas, vanna benne veszély ezáltal izgalom, stb. Amilyen ő életvitelt élt pontosan benne volt a pakliba, hogy őt is szexuálisan kihasználhatják. Nem akarom hibáztatni őt, de ne akarjuk elbagatelizálni az ő felelősségét a kérdéskörben. Mert azért kötve hiszem, hogy a sok színészt, énekest, stb szó szerint szexuálisan megerőszakolták volna. Illetve továbbra is annak vagyok a híve, hogy védekezni kell ellene pl.: partidrogot nem fogadsz el idegenektől, főként ha kínálják és gyanúsan nem akar a másik is fogyasztani belőle. Szerintem eléggé leírtam, ha neked ez továbbra sem elég együttérző vagy a fene tudja akkor ez van.
Csilla Lázár
Csilla Lázár 13 napja
Nezz utana az aranyoknak hanyan hazudnak, es mennyi napvilagra se kerul (70-80%) azert mert nem mernek megszolalni
Emese M
Emese M 15 napja
Szerintem nagyon jo hogy ezzel a témával is foglalkozol Zsolti! És nagyon is helyes ha tiltod az áldozathibaztatast és még törlöd is a csatornáról. Megjegyzések a műsorhoz: Az elején megint elhangzik a “cicaharc” ami degradaló kettő nő közötti nézeteltéréssel kapcsolatban. Még akkor is ha a mostani téma természetesen súlyosabb sokkal! De ettől még sértő. A masik meg az, hogy azonkívul hogy az áldozathibáztatás a tarsadalomra nézve szégyen hogy még mindig létezik (de persze érthető a felsorolt “igazsagos világba vetett hit” nézetek miatt), számomra az is elmaradott nézeteket tükröz, hogy nem látjuk, miért rakják ki esetleg kozosségi oldalra vagy bármilyen más fórumra áldozatok, ha erőszak áldozatai voltak bármikor is. Mintha nem lett volna a #metoo........ami pont amiatt lett esetleg tenyleg mozgalom tőlunk nyugatabbra mert végre megszabadítja az áldozatot a szégyen hurcolásától amit a hallgatás kényszerített rá. A tiszteletre méltó pszichológus tanácsadó is inkább a szakembert javasolja, holott ez is inkább sugallja azt hogy titkolja az áldozat, mi tortént vele. Az erőszak által megbélyegződik az ember. Ha viszont lehetősége lenne meg is nevezni az elkövetőjét nagy közösségek előtt az áldozatoknak az SOKKAL nagyobb gyógyítóerővel bír mint a heti egy pszichológus 10000 forintért.... Nyilván nem káros a terapeuta, (annak aki megteheti) de aki nem érti, mi a közösségi megosztás lényege 2021-ben #metoo mozgalmak után, és csak “cry for help”-nek nevezi ami a közösségtől várja a megoldást, egyuttérzést és csak szerinte “kibuggyan” ez az áldozatokból, az kettő dolgot sejtet: Nagy valószínuséggel magyar állampolgár - semmi cinizmus nélkül. Nem volt még erőszak áldozata. Kettő együtt esetleg. Abban az országban, ahol értelmiségiek osztanak ki áldozati mivoltukat nyilvánosságra hozó embereket, és tesznek nevetségessé, magyaráznak direkt félre erőszakkal és nyilvánossággal kapcsolatban (gondolok itt Puzsér támadó, rosszindulatú cikkeire a magyar “metoo” elindítójával és annak férjével szemben, akik később el is hagyták az országot..) igazából sajnos nem fura hogy ennyire visszafogottan kezeljük a témát... és még maguk a terapeuták is hallgatasra, csendes private session-ökre ösztönzik az áldozatokat. Kissé úgy mintha még bűnösnek is kellene magukat érezniük amiért mondjuk az megosztotta a közösségi médiában “nem megfelelő” platformokon. Nem vitatom a szaktudását a szakembernek, de van amit át lehet venni ettől fuggetlenul nálunk sokkal fejlettebb államoktól ahol az emberi méltóság védelme valóban létezik legalabbis törekednek rá. Itt is vannak kommentek amikben egyesek írnak mi történt velük! Itt is van ahol leírja a kommentelő hogy igenis kirakta közösségi oldalra. Pontosan egy dolog miatt: hogy a szégyent amivel besárazták TITOKban, egy TITKOS elkövető, felfedje, és megszabadítsa magát. A kedves szakember egyáltalán nem érti ezt vagyis nem tért ki erre a videóban. Azonkívul pedig, ha az embernek érkezik 100 bíztató üzenet (lehet hogy 200 teljesen gáz is igen), nem tudom elítélni az áldozatot azért mert igenis erőt merít belőle!!!!!! Ha másra nem is, erre tényleg hasznos a közösségi média. És ezt ne hasonlítsuk össze azzal amikor valaki kirakja hol volt kirándulni a hétvégén mert szeretné ha minél tobben látnák és lájkolnák. Nagyon nem ugyanaz a kettő!!!! Pontosan erről szólt a #metoo hogy kozosségileg támogassák egymast és kiálljanak az igazság mellett úgy hogy végre felfedik az igazságot!! Azért némiképp durva hogy nálunk mintha meg sem történt volna 2017🥲🥲
ismeretlen srác
ismeretlen srác 15 napja
és még heves is xd
Marta Mink
Marta Mink 16 napja
Nekem olyan abszurd a legkomolyabb történetem, hogy itt le se merem írni (meg nem tudom máshogy, csak viccesen, és itt nagy röhögés lenne, holott nekem a hátamon kimered a szőr, ha visszagondolok). Az első ilyen jellegű sztori viszont 18 éves koromban történt (akkor is minek mentem oda), ráadásul a barátom (a későbbi vőlegényem) is ott volt a szórakozóhelyen, a barátaim pedig jelen voltak. Az történt, hogy a Rock Klub folyosóján mentem, amikor az egyik cimbora kinyúlt a férfi wc-ből, és berántott. Voltunk akkor benn vagy nyolcan, akik közül egy embert nem ismertem, a többi mind kedves barátom volt (az az igazi belső kör). Nagy vihorászva valaki kitalálta, hogy "kicsi a rakás a budiban", és mindenki benyomakodott a fülkébe. Én a csésze mellett álltam, háttal a falnak. Velem szemben az idegen, akit amúgy mindenki ismert rajtam kívül. Egyszer csak fogta magát és a hasam felől benyúlt a nadrágomba, konkrétan megujjazott, én meg nem tudtam ellökni se magamtól, mert heringest játszottunk (a legjobb barátnőm a csésze másik oldalán állt). Kiabáltam, de mindenki kiabált és röhögött, nem volt föltűnő. Valahogy kiszabadultam, szaladtam a pasimhoz, elmesélem, hogy mi volt, mire neki az első kérdése az volt, hogy mit kerestem a férfi budiban. Aztán megkereste a srácot, és odahívott engem, hogy bocsánatot kérhessen tőlem az illető, aki végig azt állította, hogy nem emlékszik, mert nagyon részeg, de hogy megnyugodjak, bocsánatot kér! Életem egyik - minden szempontból - legmegalázóbb élménye volt! 🙄
Zoltán Marmorstein
Zoltán Marmorstein 16 napja
Ha elmélyednél a viktimológiában talán felfognál valamit a történésekből. :-)))
Reika E.
Reika E. 16 napja
Lehetne még videó Hevesi Krisztával🙏 imádom hallgatni és téged is. ti ketten nagyon jó és hiánypótló beszélgetéseket tudnátok lefolytatni.
Robocop
Robocop 17 napja
Érdekes én már több olyannal is találkoztam aki röhögve mondta H kitalálta az erőszak vádját kib@szasból, érdekes H az ártatlanság védelme ilyenkor nem játszik ....
Csilla Lázár
Csilla Lázár 13 napja
Nyilvan 😂
Angela Kiss
Angela Kiss 17 napja
Nagyon hasznos volt ez a téma Zsolti, sajnos a magyar társadalomban nagy "divat", hogy az áldozatot kell "szétszedni" milliom egy darabra, nem az erőszaktevőt. Ennél talán csak a határon túl rosszabb a helyzet. Nálunk Vajdaságban egy férfit erőszakolt meg másik kettő, a cikk alatti egyik kommentben, pedig az állt, hogy "tán nem talált nőt magának", de sajnos a többi komment sem volt túl fényes. Az az igazság, h ilyen gyomorforgató kommentáradatot még életemben nem olvastam, akkor szégyeltem életemben először a származásomat.
Zoltán Krabóth
Zoltán Krabóth 17 napja
Zsolt, egy ideje követem már a videóidat. Nem mondom, hogy minden téma érdekel, amivel foglalkozol, de összességében nagyon kedvellek, birom a humorod, jók a videóid. Ez a videód viszont szerintem az eddigi legkomolyabb volt (legalábbis azok közül amiket láttam egész biztosan). Nagyon örülök, hogy amellett, hogy a bulvár témákkal kapcsolatban is kifejted a véleményed, van időd, energiád és legfőképpen igényed arra, hogy egy komoly szakembert bevonva, edukációs és prevenciós jelleggel feldolgozz egy ilyen témát. Bár a pszichológia érdekel, messze van az én kutatási területemtől, igy kimondottan élvezettel hallgattam a doktornőt. Tanulságos volt még "kivülállóként" is, és biztos vagyok benne, hogy sok embernek segithet megadni a kezdő lökést, hogy szakemberhez forduljon és fel tudjon dolgozni egy ilyen traumát. Még egyszer gratulálok, csak igy tovább, több hozzád hasonló emberre van szüksége a világnak :)
hmacus
hmacus 17 napja
A nem túl nagy ismeretségi körömben 5 olyan nőt tudok, akit gyerekként, tiniként molesztáltak, szexuálisan zaklattak (többnyire rokon vagy családhoz közel álló fél). Igenis gyakori!!!!!! És sosem az áldozat hibája!
Ferenc Bekő
Ferenc Bekő 17 napja
Attól függetlenül, hogy pszichológus. Okos nő.
Anczló László
Anczló László 17 napja
Ez speciálisan neked szól;) Legyél szerencsés 100 évig. hupost.info/chat/p5uZlG6ZpruNaZM/vide
Viktória Nagy
Viktória Nagy 17 napja
Egy barátnőm elmesélte nekem az első szexuális élményét, és egyértelművé vált számomra, hogy ez bizony erőszak. Mondtam is neki, és mentegetőzött, hogy hát a család barátja, nem gondolta úgy, részeg volt stb. Ráhagytam a dolgot, hogy ő majd tudja, mit szeretne kezdeni ezzel az információval. Könnyen ismertem fel a helyzetet külső szemlélőként. Majd megtörtént az eset, hogy én még nem akartam lefeküdni egy hét után a barátommal, de ő addig erősködött, míg nem meg nem történt. Nem akartam se előtte, se közben és még utána sem. De úgy voltam vele, felnőttek vagyunk, barátom, biztos joggal történt ez. Utána még pár alkalommal előfordult, és úgy tettem: ha nem ellenkezek, hamarabb vége. Hamar ki is adtam az útját, hisz nem tudtam rá egy fikarcnyi szeretettel se nézni. Pár kapcsolat kellett, hogy rájöjjek, mi is történt valójában. Nincs mentség rá, akármennyire is szeretnénk mentegetni az elkövetőt. A nem az nem.
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
Anno gimiben az egyik lány felhozta, hogy a pasija ~3 hét után közölte, hogy ha nem fekszik le vele akkor nem szereti és hát akkor ő szakít, ill. hogy mégis mit csináljon. Ezen a ponton én első körben ignoráltam az egészet, lévén nem álltunk közel egymáshoz, nem nekem címezte a kérdést, amúgy is a kutya fszát nem érdekelte volna a véleményem és gondoltam, hogy hát az csak természetes, hogy akitől kérdezte majd azt mondja, hogy hát küldd el a rákba az ilyet. Ehelyett közölte, hogy szerinte feküdjön le vele... egy csajnak aki ha lehetséges nálam is aszociálisabb volt így 39 ember előtt. :D Amikor megkíséreltem elmagyarázni, hogy gyerekek van egy olyan fogalom, hogy érzelmi zsarolás akkor látszott, hogy fuh B+ mekkora sötétség van ott a fejekben... :D A lány felfogta de a csávókám... szerintem a szavakat sem tudta értelmezni nemhogy azt amit éppen csinált. [Az nem derült ki, hogy végül mi lett a dolog vége.]
Gyöngyvér Gonda
Gyöngyvér Gonda 17 napja
Elég szomorú, hogy az áldozatnak kell szégyenkeznie és nem az elkövetőnek
Viktoria Raab-Revesz
Viktoria Raab-Revesz 17 napja
Azoknak akik az áldozatot hibáztatják, csak azt kívánom, hogy egyszer éljék át. Csak egyszer, aztán kíváncsi lennék a véleményükre.
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 13 napja
Jackson vádoloi szerintem nem voltak áldozatok " Ez nem áldozathibáztató komment" Simán nem hiszem el nekik Az áldozathibáztató az lenne, ha azt írnám : Hol Lil G minek volt ott ezen a helyen és miért nem öltözik rendesen, mert biztos ezért történt Akkor ha nem hiszek valamiben, attól az nem áldozathibáztató
pollipudlipötty
pollipudlipötty 17 napja
Bár nemi/szexuális erőszaknak hívják, mindig az a lényeg, hogy egy erősebb egy gyengét megaláz fizikailag. Akinek ez bármilyen körülmények között oké, azt szívem szerint kibasznám a sivatagba vagy az Antarktiszra aztán éljen ott magának. Aki gyereket molesztál, azt viszont nagyon durva kínzások után kivégeztetném, mert arra nincs mentség. Aki ilyet csinál az egy aberrált selejt és nincs joga az élethez.
Toth Gabor
Toth Gabor 17 napja
És tett feljelentést? Vagy ezek az erőszakolók még szabadon vannak? Mi volt az oka , hogy most mondja el ezt mindenkinek? Mi a tanulság benne? Öncélú az egész
Toth Gabor
Toth Gabor 16 napja
@Éva :3 nem a fájdalmát vitatom vagy a tragédiáját hanem az öncélú kiteregetést
Toth Gabor
Toth Gabor 16 napja
Erőszakoltak -e meg ? Igen ! Álamigondozott vagyok ... voltam pokolba és ahelyett hogy a 24.hu nak pityogtam ... szóval ha az a csávó akit őt megerőszakolta lehet téged fog legközelebb vagy a lányod ... akkor? Te se jelentsd fel nyomsz egy fb posztot és sajnálhat majd mindenki...
Éva :3
Éva :3 16 napja
@Toth Gabor Látom sokszor éltél ilyet át hogy tudd egy ilyen esetben mit tesz az ember és miért. Dumálni könnyű főleg 0 tapasztalattal
Toth Gabor
Toth Gabor 17 napja
Elolvastam a cikket. nem tett feljelentést az erőszakolók köztünk mászkálnak ...de legalabb tudjuk ,hogy megtörtént ..... mi a tanulság ? Ha megerőszakolnak ne fordulj rendőrhőz menj az újsághoz.... és akkor köztünk járnak .... de interjút nem félt adni.... ...
Betti B.
Betti B. 17 napja
Egyre színvonalasabb a műsor, köszi Zsolt és Patrik 😉
bumbi 0531
bumbi 0531 17 napja
Az a két betű és egy pont semmit nem jelent, nem most, hiszen jó felvezetés volt, de ne dőlj be neki. Mondom ezt két betű egy ponttal a nevem előtt. ;) És úgy is, hogy nincs gyerekkori emlékem. Na szerencsére ne emiatt, de más okból nincs.
G78 Sz
G78 Sz 17 napja
hupost.info/chat/jqmisoGuqZOcaZs/vide
G78 Sz
G78 Sz 17 napja
Jó mulatást hozzá! Azt hiszem téged imádnak ott.
Martin Hajdu
Martin Hajdu 17 napja
Hol vetted ezt a felsőt Zsolt?
Vida Latina
Vida Latina 17 napja
Ugy lehet kezelni hogy elmegy orvoshoz es nem forumokon szerepelni 🙄 ha igaz inkabb ezt szegyeljuk nem kiteszuk! Kozszereplo ha csak kiszivarog akkor elhiszem! De nagyon jol jott neki ez hogy most ezt robbantotta foglalkozzanak vele megint....
Vida Latina
Vida Latina 16 napja
Éva :3 Tik Tok es Instagramon 🤔
Vida Latina
Vida Latina 16 napja
Éva :3 enis neked ezek szerint partolod azt hogy forumokon teregessuk ki ami velunk tortent ahelyett hogy segitseget kerjunk ha mar bajban van👍🏼
Éva :3
Éva :3 16 napja
Gratulálok ehhez a sok értelemhez ami belédszorult
Györgyi Krepsz
Györgyi Krepsz 18 napja
Azért az durva, hogy a XXI. században az ilyesmit még magyarázni kell... :(
Anna Aschenbrenner
Anna Aschenbrenner 18 napja
Szia Zsolti! Sajnos ismerek olyan embert aki áldozatot hibáztatott aki előadást tartott nekünk. Egyszer egy idegen nőhőz ment oda aki kihivó ruhát viselt azzal hgy hazaviszi. Később azt a lányt megerőszakolták s az előadonk reakciója az hogy megérdemelte. Persze az osztállyal kiakadtunk rá s többször nem.is jött.
Alíz Krekács
Alíz Krekács 18 napja
És ha aztmondom, hogy William Faulkner: Dry September? Jó, kicsit más a felállás, de a lényeg ugyanaz: Tudnak az emberek ilyet kitalálni, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ezzel persze nem állítom azt, hogy itt is biztos ez történt.
FxDoX
FxDoX 18 napja
Zsolt ... Ez a videó nem pont rólad szól .... Látszik rajtad, pont az amit érzek ... Ez nem te vagy Tes! .. Hatásvadász persze!!! .... 5 percig tudtam is hallgatni a semmit ...
Éva :3
Éva :3 16 napja
Ha neked ez semmi és hatásvadász akkor te se vagy a legélesebb kés a fiókban
ZSHOW time
ZSHOW time 18 napja
Hat igen. Hazudnek ha azt irnam, ertelek. Mindenesetre ha neked ez a semmi akkor nem is baj hogy nem értjük egymast.
Ilham Eweis MUA
Ilham Eweis MUA 18 napja
Rihannanak volt egy száma a Man Down. Azt mondta h azt azért írta mert fel akarja hívni arra a figyelmet h akármilyen kihívóan is öltözködik egy nő, az nem jogosít fel egy férfit sem arra h megerőszakolja! Lényegében a klippben is ez történik! Én már akkor teljes mértékben ez vélemény mellet álltam! És ez most sincs máshogy ha kedvelem ha nem az előadót. Kíváncsi vagyok arra h akkor hányan bólogattak Rihanna szavai mellet, és most azok közül hányan hibáztatják Lil Gt 😡😡😡
Emese H
Emese H 18 napja
Jó hogy itt volt Kriszta, sajnos ez egy óriási probléma. Én nem közszereplőként estem erőszak áldozatául és még a baráti és családi körben is kaptam ilyen kételkedő kommenteket, mert a kognitív disszonancia-redukció működött. Ez egy szörnyű dolog és ugye “velem nem történhet meg”, de hát hogy lehet hogy vele mégis, mert ő provokálta, az ő hibája stb. Ezt kell érzékenyíteni az emberben, hogy ne a rendőrség pàr évvel ezelőtti “tehetsz róla, tehetsz ellene” brutális áldozathibáztató kampánya legyen az edukáció. A nem erőszak egy emberellenes, kényszerítő bűncselekmény, amit akkor sincs jogod elkövetni ha a másik pucér. Ahogy nem ölhetsz meg egy embert, mert ott van és védekezésképtelen. Az meg, hogy kétszer megtörtènt nem ritka, egyrészt mert minden ötödik nőt ér szexuális jellegű erőszak legalább egyszer élete során, plusz egy feldolgozatlan trauma sebezhetővé tesz és könnyebben tudunk áldozattá vàlni, ahogy Kriszta is mondta, mert ez egyfajta normává válik számára.
G mészi
G mészi 18 napja
Kicsit árnyalni szeretném az áldozat hibáztatás dolgot. Az eggyik oldal azt mondja "aki áldozatt lett az nem tehet róla" a másik azt mondja " minek ment oda". Az igazság a kettő között van az erőszak nem elfogadható de sok esetbén az áldozat felelősége is lehet hogy megtörténik vele. Sajnos nem egy tökéletes világban élünk és igen vannak olyan emberek akik vissza élnek a helyzettel és ez TÉNY. És ha nem ennek tudatában élünk és nem teszünk ennek elkerülése érdekében akkor igen is van felelőségünk abban ami velünk történik (elsősorban magunkal szemben). És ha ezt kimondja az ember már áldozat hibáztatásnak tekintik. Pedig ez csak anyit jelent hogy vannak olyan esetek amik racionálisan szemlélve előre látható hogy nagy valószinüséggel oda vezet hogy valakit erőszak áldozata lesz és nem azt mondom hogy elfogadható ami történt vagy árnyalja az elkövető felelőségét. Amit a szakértő mond hogy nem találják ki az erőszakot sajnos pedig van ilyen. Sok esetben a szexuális aktus megtörténte után az illető szégyelli magát hogy belement bizonyos dolgokba amiket más szituációban nem tett volna meg. És a saját szégyent kisebitve bizony erőszakot kiált. Na most kérdem én menyivel erkölcsösebb vagy kevébé elitélendő erőszakkal vádolni valakit utólag egy olyan aktusért amit akkor amikor ott közös megegyezésel történ? Arra akarok rávilágitani hogy a dolgok nem fekete fehérek. De manapság mondjuk az is erőszakot kiált aki kifeküdte a karierjét vagy a kényelmes életét. Az ilyen esetekbe azért felvetül, hogy valóban áldozatról beszélünk e?
Bernadett Karvalicsne
Bernadett Karvalicsne 18 napja
Ez a nő nagyon nagy tudàsù, szeretem a megnyilvànulàsait. Gratulàlok az elmùlt pàr hònap egyik legjobb videòja.
Srimfs 12
Srimfs 12 18 napja
Válaszolok, még nem néztem meg a videót, de majd megfogom. Szerintem, nem tehet róla, bárkit megerőszalkolhatnak, zaklathatnak (pláne ha híresség) Az más kérdés, hogy ő mennyit tett ezért, de akármennyit is tett ez senkit nem jogosít fel arra, hogy megerőszakolja. Kitartást! (Mármint lil g-nek).
László Klein
László Klein 18 napja
Osváth Zsolt hibája, hogy a videó címében kérdő mondatban fogalmazza meg, amit a videóban egyértelműen cáfol? Nehogy kevesebben kattintsanak egy határozott állítás miatt?
Laci
Laci 18 napja
én csípem a videóidat de muszáj hozzászólnom...Minden tisztelettel de a hölgy soha ilyenről nem hallott, hogy valaki kitalálja, hogy megerőszakolták? Egy halom eset volt ahol bizonyítva lett, hogy nem történt erőszak, pl ott volt a mentősök esete nemrég, de egy halom eset is ahol ártatlanul ültek éveket emberek hazugságok miatt amik később derültek ki... ez nem valami nagy felkészültség egy szexuálpszihológustól...A szexuális erőszak az egyik legundorítóbb bűnözési forma, (én speciel sterilizálással büntetném), és undorító ha ezzel valaki szórakozik vagy hazudozik, de igenis van ilyen, az én környezetemben kettő is...
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi 18 napja
A felnőtt kor lényege az, hogy egy felnőtt mérlegel. A gyerek azt még tapasztalatlansága miatt se teszi meg. Egy 15 éves lánynak csak a teste néz ki felnőttnek, de a feje még nem az. Bízik a világban. Nincs tapasztalata a mérlegelésre. Ezért nem is lehet azzal érvelni, hogy az áldozatnak van-e felelőssége ha az áldozat 15 éves. Gyereknél nincs ilyen. A körülötte levő felnőttek felelőtlenségéről viszont igenis lehet beszélni. Igen, meg parancsolhatja a szülő, azt, hogy a gyereke védelme érdekében ne kerüljön veszélyes helyzetben. Én is azt gondolom, hogy 15 évesen nincs helye a diszkóban amely tele lehet szexuális ragadozókkal. A 15 éves a világot fel akarja fedezni mivel az a dolga. Elmegy a falig. És ha azon lyuk van akkor azon átbújik a túloldalra. A felnőtt dolga, aki gondját viseli, hogy kijelöli a határt ameddig elmehet. Ez nem áldozat hibáztatás. Ez szülői felelősség hibáztatás.
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 17 napja
@Laszlo Garamszegi Értem
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi 17 napja
@Killer Thriller Carl Johnson CJ én mar nagypapa korú vagyok.
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 17 napja
@Laszlo Garamszegi Te mit dolgozol? Szakmád? Ez csak egy kérdés Mivel fogyatékos vagyok mozgássérült vagyok és hát így nekem szakmám sincs
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi 17 napja
@Killer Thriller Carl Johnson CJ Sajnálom. Nem lehetett könnyű. Nekem nagy szerencsém volt. Egyszerű emberek voltak a szüleim (már nincsenek) de rengeteg szeretet volt bennük.
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 18 napja
@Laszlo Garamszegi Hát, akkor nekem szerencsém nincs Apám ivott és verhette is anyát, anya is agressziv volt emiatt Hát hülyéknek nincs szerencséje Soha nem foglalkozott velem b@ssza meg
Komádi Cigánycsürhe
Komádi Cigánycsürhe 18 napja
Gondolom hallottatok már a 13 reason why című sorozatról. Abban is felmerült ez a téma. Aki gondolja nézze meg, de egy kicsit megviselheti a nézőket... Azért írom ezt, mert azt szűrtem le a sorozat tanulságaként, hogy a segítség kérés lehet a legjobb megoldás egy problémára és nem az, amit a főszereplő(k) csinált(ak).
FxDoX
FxDoX 18 napja
Zsolt! .. Ez a videó levitt az életről....
E. Balázs
E. Balázs 18 napja
Soha életében nem hallot még ilyenrol mondja ő , mikor egy csomó olyan eset van mikor 6 év múlva jön a csaj hogy jajj az a színész meg az az énekes megerőszakolt hogy így könnyű pénzhez jusson . Vagy neki csak magyarországa korlátozódott a véleménye? Bár lehet itt is volt ilyen eset nem tudom.
Zsófia Szabó
Zsófia Szabó 18 napja
Most volt hír, hogy a Debreceni állomáson egy 14 éves kislány megúszott egy ilyen esetet. Az öreget egyből elkapták még aznap és le is csukták, mert többszörösen büntetett előéletű. Nah. Az jutott eszembe, hogy amíg az ember nem múlik el 18 éves, addig sehol nem látni ilyen támadó kommenteket. Amint elmúlt 18 éves már nem gáz ekézni... Minek ment az állomásra 14 évesen, ugye?
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
Hát minek ment oda? :D Igazán építhetett volna az apja egy kisvasutat vagy valamit nem? :D Amúgy mint debreceni elképzelni nem tudok ideálisabb helyet egy numerára mint a vasútállomás... :D Az a legjobb benne, hogy nem kell védekezni mert már akkor elkaptál mindent is amikor elővetted a répát. :D
Ata Mano
Ata Mano 18 napja
Szìnvonalas és informatìv volt! Köszi
Nyunyóka KülföldiSorosPénzelteMigránsokBehurcolta
Nyunyóka KülföldiSorosPénzelteMigránsokBehurcolta 18 napja
Osváth Zsolt az igazság bajnoka kekw egy ilyen témára reakciós videóból ugye csak jól lehet kijönni
ZSHOW time
ZSHOW time 18 napja
Ilyen amikor valakivel nem szimpatizalsz, nem tudsz mibe belekotni,de talalsz egy teljes butaságot, csak hogy ide tudd irni. Se eleje, se vege, se ertelme. Köszönöm
Boglárka Boda
Boglárka Boda 19 napja
TÖK MINDEGY, hogy valaki hogy öltözködik, viselkedik és hol van hány évesen... senkinek nincs joga senkivel olyat tenni, amit ő nem szeretne. Fel nem fogható számomra, hogy annak aki ezzel véd valakit, aki bármilyen módon bántalmazott egy lányt fiút vagy akárkit a kettő között mi van a szive vagy éppen az esze helyén. Talán egy krumpli...
Elyakim Freudenberg
Elyakim Freudenberg 19 napja
Zsolti szerintem ennek a dolognak van egy másik oldala is. Egy Lil G akinek az egész karrierje abból állt hogy virított valami botrányt, amivel éppen 5 percre újra be tudta magát avászkodni a köztudatba, akkor csodálkozol hogy mikor bedobja ezt a szexuális zaklatást témát, a kutya nem veszi komolyan?
Dave Gaben
Dave Gaben 19 napja
Kifejezetten irritáló a csaj számomra... de mi az hogy az ő hibája? aki megerőszakol valakit az annak a hibája aki megerőszakolja a másikat! PONT! ... Lehet hogy ha nem úgy éli az életét ahogy akkor nem történik meg de ez akkor sem az ő hibája ez az elfajzott kutyák hibája...
Lauraa Laughing
Lauraa Laughing 9 napja
Bár lehet hogy valamit az áldozat is elront, sose jogosítja fel a másikat ilyenre.
Irén Jónás
Irén Jónás 19 napja
Sziasztok! Nagyon jó a téma, engem is ért erőszak, de mivel a volt férjem tette velem, ezt nem igazán veszi komolyan az a pár ember, akinek évek múlva, a válásom után lemondtam. A pszichiáterem igen, mert hogy akkor idegösszeroppanást kaptam, amiből egy 20 éve tartó pánikbetegség lett a hozadéka. Most is gyógyszert szedek, az egész életemet lehúzhatom a kukába! Sosem tudtam a lányommal utazni menni, szinte csak a házam környékén tudtam, tudok közlekedni. Ami ezt az állapotot még jobban súlyosbítja, hogy a lányom kijelentette, de nem csak ő, hogy a pánikbetegségből kijönni, csak elhatározás kérdése, nekem pedig az nincs. Tanulság? Senkinek nem lehet erről beszélni, mert csak annyi következtetést vonnak le, hogy én egy gyenge, érzelgős ember vagyok. Hát, ennyit erről! 😪
Andrea Szamosfalvi
Andrea Szamosfalvi 18 napja
Valóban olykor a megoldás az elengedés. Elengedni a múltat, a a fájdalmat. Hiszen, mint írod, mérgezi a jelened. És nem kell semmit sehol lehúzni! Vedd kezedbe az életed, sosem késö! Lépésröl lépésre! Büszke leszel magadra, mert tettél magadért és a jobb életedért. A lányod is biztosan segítene. Egy életed van, éld az szeretettel, boldogságban. A rossz dolgok mind azért történnek, hogy erõsebbé tegyenek, nem pedig azért, hogy legyengítsenek. Hajrá, biztosan képes vagy legyözni minden akadályt! Erösebb vagy, mint gondolnád!🤗
stone drop
stone drop 19 napja
Elképesztő volt a cikk alatti (ami Lil G-ről ír) kommenteket olvasni. 90%-ban nettó áldozathibáztatás. 'Mit keresett ott, 15 évesen én még babáztam, nem bulikáztam, minek szállt be, hogy viselkedett' , stb. A kedvencem az a hölgy (!!!) hozzászóló volt, aki szerint 'ha vki normálisan viselkedik, azzal kétszer nem történik meg ugyanaz...' Elképesztő sötétség uralkodik.
Judit Várnai
Judit Várnai 19 napja
Én 16 éves voltam amikor velem is meg történt. Pontosan az áldozat hibáztatás miatt nem tettünk feljelentést. A szüleim segítségével vagyok túl az egészen.☹️ Most boldog nő és anyuka vagyok. 😊
Karina Takács
Karina Takács 19 napja
Hevesi Kriszta Magyarország egyik legmeghatározóbb szakembere. Hatalmas tudása van, örülök hogy őt hívtad meg, minden szava aranyat ér!
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin 19 napja
Lil g 😃😃jezusom videot se erdemelne
I I
I I 18 napja
Na Battya... Amúgy van valami indokod rá? Hogy miért nem? Miért nem érdemel videót?
Mirella Ill
Mirella Ill 19 napja
Az a baj, nekem volt ügyem. A 14 éves kiscsaj addig hazudott, hogy őt bántalmazni akarta egy pasi, míg nem rendőrségi ügy lett. HAZUDOTT A leányzó, de több ember be volt hívva.... azóta egy bocsánatkérés sem történt.
Vivaaa Bo.
Vivaaa Bo. 19 napja
Nekem sem hitte el soha anyu ,hogy az apám kikezdett velem 10éve én eljöttem ,"csak " fogdosott . A legrosszabb, hogy fel sem tűnt évekig ,hogy nem normális. A legutolsó pillanatban szöktem meg. Anya évek után vált csak el de kb utal és hibáztat miatta. Én nem hiszem el ,hogy bárki képes ilyet kitalálni. Lehet én vagyok naiv ...de ez olyan dolog , azt a fájdalmat egy életen keresztül látod a másik szemében.. rengeteg párkapcsolati és szexuális defektem maradt.. képtelen vagyok kiszállni egy nagyon mérgező kapcsolatból... Rengetegszer trauma A szex ráadásul nem létezik annak elutasítása...vége akkora vita lesz hogy csattan a pofon... Nem érti és én sem tudok valódi magyarázattal szolgálni. Életem egyik legnagyobb félelme, hogy A szexuális hibáimat ennél is kevésbé fogadják el és elhagynak ahogy anya tette..
Andrea Szamosfalvi
Andrea Szamosfalvi 18 napja
Próbáld meg fordítva látni a dolgokat. Ezek miatt a sajnálatos események miatt te egy sokkal erõsebb nõ lettél, mint sokan körülötted. Eljöttél, élheted végre az életed. Próbálj megbocsájtani Anyukádnak, õ sajnos nem olyan erõs, mint te, ezért hibáztat téged. Te pontosan tudod, hogy nem a te hibád! Erös vagy, és független! Epítsd tovább önmagad, szeresd, becsüld magad és az életed. Válogasd meg az embereket körülötted! Bízz benne, hogy eljön az a személy aki igazán szeret, aki megérteni fog, nem dühös lenni, ha épp nem kívánod a szexet. Tedd magasra a lécet, aki megugorja, marad, és minden békés lesz. Minden jót kívánok!🤗
Hajnalka Cziszer
Hajnalka Cziszer 19 napja
❤️
riblypeter
riblypeter 19 napja
Sajnálom, hogy megerőszakolták, de sajnos ez a lány nagyon nincs rendben az én véleményem szerint.
Dopu
Dopu 19 napja
Mamám mindig azt mondja: ha nem tudsz jót mondani, legalább rosszat ne szólj! 🤐 Zsolti for President!✌💚
Betti B.
Betti B. 17 napja
Nekem anya szokta mondani. 😉
riblypeter
riblypeter 19 napja
jól tolod
Bob Arctor
Bob Arctor 19 napja
Mar csak azért is fel jelentést kellett volna tenni hogy ezt ne tehessék meg mással az illetők! 🤔
dkdjdj ppekejee
dkdjdj ppekejee 19 napja
lil g kitartást és vigyáz magadra.
Benjamin Island
Benjamin Island 19 napja
Én megpróbálnék élni egy véleménnyel, remélem emiatt nem leszek tiltva mert nem vezérel rossz szándék, szeretem a videóidat, tanító jellegűek és jóval többen kellene hogy nézzenek! Az álláspontom nem lesz hosszú ,de már az elején leszögezném ,hogy NEM HIBÁZTATOM AZ ÁLDOZATOKAT, viszont vegyünk figyelembe egy valamit, azt hogy akár férfiak akár nők vagyunk tisztában vagyunk az adott világgal amiben mi épp élünk! Tudjuk a szépségeit és tudjuk a sötét mocskos beteg részét is ! Na most szerintem mindezek tudatában kellene viselkednünk mint felnőttként mint pedig szülőként ! Tehát azt mondom hogy van befolyásunk arra hogy mi történhet velünk vagy a gyerekünkkel és milyen eséllyel. Ha kirívóan öltözik egy lány már több esélyt adott azoknak a rossz dolgoknak amik vele történhetnek mint ha nem hívná fel oly mértékben a figyelmet magára! Szülő részéről ugyan ez, ha már tudom milyen a világ akkor nem engedem el bárhogy és bármeddig és bárkivel a gyerekem mert felelősséggel tartozom iránta, és az én lelki békémnek is fontos, mert ha lesz vele valami azt valószínű senki nem bocsátaná meg magának! Tehát tudunk, illetve tudnánk ellene tenni, hogy ha meg nem is szűnne de talán csökkenne ezen dolgok előfordulási aránya! ( Tudom ez jobban a lányokra lett kihegyezve, de valljuk be hogy többségében ők az áldozatok, de fiúkra is igaz amit mondtam!)
Merena Dóra
Merena Dóra 19 napja
13 évesek voltunk barátnőimmel..és világos nappal 3man éppen hazafele mentünk!Hozzá teszem ez 18 évvel ezelőtt volt!És megállított minket egy srác!Útba igazítást kért...elkezdtük mondani ,hogy merre..és hát rátért a lényegre..konkrétan elővette és kérte hogy fogjuk meg neki..és elis kezdte húzogatni..(elnézést a kifejezésért)!Elkezdtünk futni mind a 3an!Az volt a szerencsénk hogy barátnőnk ott lakott egy 10 percre!Elmondtuk az anyukájának egyből biciklire pattant és utánna ment a srácnak hátha megtalálja!!De nem tálalta!Másnap mentünk a rendőrségre és fel is jelentettük!Hála az égnek egyikünknél sem lett semmi trauma..pedig 13 évesek voltunk!
Adam Dobsa
Adam Dobsa 19 napja
Tudomásom szerint szólás szabadság van. :) Nem szép dolog elhallgattatni a velünk egyet nem értőket. Én nem hibáztatok senkit minden story más és más , de úgy gondolom sok olyan eset is van ahol a lány nagyon is hozzá járul ahhoz ami történik és lehet itt ellen példákat mondani , de saját tapasztalatomra kell hagyatkozzak és én úgy látom rengeteg olyan lány van aki vissza él a "hatalmával" heccelik a fiúkat , teszik magukat, minnél beválalósabb képeket raknak ki instára, csak hogy mindenki rájuk figyeljen és minden róluk szóljon... tudjátok melyik "fajtáról" beszélek (pl zsebibaba). Na az ilyen lányokat egyáltalan nem tudom sajnálni , nekik ez egy drága tanuló pénz lesz. Nem tartom helyes dolognak sőt , de azt ne magyarázza be nekem senki hogy a lány SOHA nem tehet róla. Mert ez így hamis. Csúnya mondás de aki k*rvának áll ne csodálkozzon ha... és ez sajnos nagyon sok esetre igaz. Tudom akkor sem helyes , de mindenhez két ember kell ezt ne felejtsük el és azért ezek a megerőszakolások nem úgy néznek ki hogy fekete kocsiba bedobnak azt nincs más választásod , nem ebben ugyan úgy részes a lány is hogy hagyja magát elcsábítani. Megnéztem ennek a lánynak az instáját és így finoman szólva én nem úgy vélem hogy egy ártatlan kis csenevész lányról lenne szó de nézzétek meg ti is aztán a többit döntse el mindenki maga.
Ju Ju
Ju Ju Napja
"Én nem hibáztatok senkit DE" az új "én nem vagyok rasszista, DE"? De, igen hibáztatod azokat a lányokat akik szerinted felelőtlenek, úgyhogy nem is kell sajnálnod őket, hiszen megérdemelték, a te nézeted szerint "tanulópénz". Hibáztatod a lányokat akik neked nem elég törékeny vagy ártatlan kinézetűek, hibáztatod azokat akik "hagyják magukat elcsábítani (ez mit jelent egyáltalán?) , akiket nem dobnak fekete autóba és zárnak csapdába. NE HAZUDJ MAGADNAK. Áldozathibáztató vagy és pont.
Adam Dobsa
Adam Dobsa 17 napja
@Házlinger Kami Köszönöm az okos hozzászolásod. :) Látom átment a mondani valóm.
Pántos Melinda
Pántos Melinda 17 napja
Sajnos ezek a lányok akik ennyire felhívják magukra a figyelmet nagyobb eséllyel lesznek áldozatok, nagyobb eséllyel talál rájuk a veszély. Persze mindenki veszélyben van a beteg erőszakos emberektől, de talán szűkebb a lehetőség bajba kerülni ha nem festünk céltáblát a fejünkre.
Házlinger Kami
Házlinger Kami 19 napja
Ha valaki pucéran rohangál az utcán, az sem jogosít fel senkit arra, hogy megerőszakolja.
Avenger Wonder
Avenger Wonder 19 napja
Akkor Zsebibabával mi lesz?? Ha 14-15 évesen miket tesz ki? Remélem az afféle Zsebibaba lányok is nézik ezt és tanulnak belőle
Bbi12
Bbi12 18 napja
@Avenger Wonder lehet velemenyetek, csak felesleges mert senkit nem erdekel. Akkor minek kozze tenni? 🤔
Avenger Wonder
Avenger Wonder 18 napja
@Bbi12 nem stresszel senki de szerintem más véleménye is ez
Bbi12
Bbi12 18 napja
@Avenger Wonder marmint miben számít? Ki mondja meg, hogy hogyan "kene" kinezni? Ha sminkelnek es van rajtuk fedetlen borfelulet, akkor mi van? Lépj tul rajta ha neked nem tetszik, nem hiszem hogy tul egeszseges idegen emberek oltozkodesen stresszelni. :(
Avenger Wonder
Avenger Wonder 18 napja
@Bbi12 neharagudj de az öltözködés is számít pl Zsebibaba egy 13-14-15 évesnek nem úgy kéne kinézni ahogy kinéz ezer kg smink + a villogó valag meg a cickók 14 évesen akar 18-nak nézni azért egy 18 éves is visszafogottan öltözik a viselkedés meg egy teljesen más a viselkedéshez annyi hogy ki mint szülő a gyerekét hogy neveli olyan viselkedése van mások fele
Bbi12
Bbi12 18 napja
Nem volt ertheto a beszelgetesbol, hogy nem a noknek kell az oltozkodesuket igazitani egyes primitív allatokhoz, hanem az utobbiaknak kene ember modjara viselkedni?
Viktória Muntyán
Viktória Muntyán 19 napja
Ha én bikinibe közlekednék az utcán, akkor sincs senkinek joga ahhoz, hogy az engedélyemet nem kérve akár csak hozzám érjen! Nem értem, mikor arról beszélnek, hogy kint volt a dekoltázsa vagy ki volt a feneke abból a rövidnadrágból. Személy szerint én nem szeretek ilyen nadrágban vagy kis topban mászkálni, de csak mert számomra nem komfortos, de ki tudja, lehet megváltozik később a véleményem, akkor se nézzenek egy szimpla darab húsnak! Mindenkinek a maga dolga, ahogy azt sem hiszem el, hogy más elengedheti magát, én meg görcsöljek azon, hogy ki akar kapni egy alkalmon, mikor nem leszek magamnál. Valóban nem szép, nem leszek tőle jobban, ha szétcsapom magam, nem szükséges, de ha mégis úgy alakulna, mert nekem akkor az esett jól, hogy mértéktelenül igyak egyszer, még nem lett rám írva, hogy éld ki a vágyaid!. Megnézném, hogy esne fordított esetben, ha nekik ezt-azt feltuszkolnék tudjuk hova😄😅.. Elvárod, hogy veled és a szeretteiddel tisztelettel bánjanak, nem akarod, hogy neked és nekik bántódásuk essen, de másra nem vagy tisztelettel? Remélem a karma dolgozik, mert gondolj bele, hogy lehet egy életre nyomorítasz meg 1 embert vagy akár többet és ebbe beletartoznak a megjegyzések, hogy megérdemelte. Remélem akkor az sem bánja, ha vele is megtörténik, aki ezt írta. Öngyilkosságot fontolgatnak közülük nem kevesen és ehhez közöd van. Hogy tudsz így aludni? Sosem fogom feldolgozni, hogy vannak ilyen gerinctelen emberek, hogy nem emészti őket a bűntudat..
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
@Lauraa Laughing Azt az emost mondjuk nehéz elképzelni aki nem vágyik figyelemre. :D Más részről figyelem alatt aligha a nemierőszakot értjük.
Lauraa Laughing
Lauraa Laughing 9 napja
Ez főleg az emo társadalomra is igaz: Hiába húzunk fel nyakörvet, láncokat, szoknyát, NEM AZÉRT TESSZÜK mert más figyelmét, erőszakját akarjuk, hanem egyszerűen ezt kedveljük.
Koller Tibor
Koller Tibor 19 napja
Szerintem vannak olyan esetek amikor kamu maga az erőszak. Én főleg amerikai sztorikat olvastam amikor bíróság szerint is egyértelműen csak haszonszerzés volt a vádló célja. Én simán elhiszem, h gazdag férfiakat így kicsit le akarnak húzni...
Koller Tibor
Koller Tibor 17 napja
@Zoltan Ivanyos annak várjuk ki a végét de remélem ez az ügy is ide lesz sorolható. Bírom színészt na, elfogult vagyok. 😁
Zoltan Ivanyos
Zoltan Ivanyos 17 napja
Jelenleg is folyikk Johnny Depp és amber heard (direkt kisbetű) pere, ahol szép lassan kiderül hogy a csaj kitaláta és eljátszotta az egészet, Johhnyt nőverőként beállítva..ja és eskü alatt is hazudott, szóval remélem megy a csaj sittre, ahova való!
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 18 napja
Ebben igazad van Kicsit érdekesek a pszichológusi meglátások Amerikában szerintem Jacksont is csak a pénzért probálják bemocskolni Mert hát melyik ember a leggyengébb, az aki nem tud megszolalni!! És ugye ő már halott Egy régebbi vádoló állítólag bevallotta MJ halála után, hogy hazug volt és apa manipulálta Akkor van hazugság állítólagos áldozatoktól is
Bushido Staatsfeind Nr.1
Bushido Staatsfeind Nr.1 19 napja
Csak en erzem gaznak, hogy az a problema, hogy megeroszakoltak 15evesen, es nem az, hogy akkor mar nem volt szuz?
Noémi Banyár
Noémi Banyár 18 napja
Igen. Ilyen fiatalon még nem kéne nemi életet élni, valóban, viszont egy nemi erőszak teljesen más tészta, és most erről beszélünk, nem a felelőtlenül létesített szexuális kapcsolatokról. Nem igazán értem ez utóbbi, hogy jön ide...
Bushido Staatsfeind Nr.1
Bushido Staatsfeind Nr.1 19 napja
Kriszta neni, nem akarna megeroszakolni engem?
László Paszlavszki
László Paszlavszki 19 napja
Komment
Róbert Pájer
Róbert Pájer 19 napja
Nem feltétlenül bíznék az iskola pszichológusban sem a pszichológusban, szerintem érdemesebb felkeresni egy civil szervezetet!
Jani
Jani 13 napja
@Róbert Pájer 20%-nál több. Csak ugye szinte mindenki statisztikát néz.
Róbert Pájer
Róbert Pájer 13 napja
@Jani Természetesen létezik! Most olvastam, hogy kb 20% a férfi áldozatok száma. Természetesen ezzel is foglalkoznak a civil szervezetek és a pszichológus is! Ki melyik megoldást választja!
Jani
Jani 13 napja
És ha férfiról van szó,az mit tegyen? Vagy az nem létezik?
Róbert Pájer
Róbert Pájer 14 napja
igazad van ebben, csak nem mindegy, hogy valaki hivatásnak vagy munkának fogja fel! Szerintem aki civil szervezeteknél segít, ő hivatásból csinálja! Persze ezek általánosítások, nem mondom, hogy nincs kivétel!
Ági Fülöp-Szabó
Ági Fülöp-Szabó 14 napja
@Róbert Pájer Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt. A pszichológus is ember, valószínű, hogy olyan szakemberhez kerültél, aki nem tudott neked úgy segíteni, ahogy neked szükséged lett volna rá. Egyébként tudomásom szerint a civil szervezeteknél is pszichológusok, terapeuták és egyéb lelki segítő segítik a feldolgozást, hiszen nekik ez a szakmájuk.
3perec
3perec 19 napja
Egy kicsit elferdülve a témától: Jobban oda kellene figyelni a kapcsolaton belüli erőszakra. Egyszer láttam egy kimutatást, de az agyam jótékonyan törölte a számot, hogy milyen őrülten magas arányban hajtják el a rendőrök a nőket, akik fel szeretnék jelenteni a férjüket/élettársukat és ez még csak az a tétel, akik elszánták magukat arra, hogy lépnek. A töredéke a valós eseteknek. Ez ellen kellene komolyan tenni.
Szilvia M.
Szilvia M. 19 napja
Fontos ez a beszélgetés és értékes, főleg itt Magyarországon, ami azért elég macsó társadalom és hajlamos az áldozathibáztatásra. Azonban szerintem az se igaz, hogy nincs olyan, hogy a nő él vissza egy esetleges helyzettel és behazudja az erőszakot. Szerintem azt állítani, hogy nem hazudnak ilyenről jobb esetben rettentő naivitás, rosszabb esetben alávalóság. Igen is ezzel is számolni kell és úgy eljárni, hogy a vádlott addig ártatlan, amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét. Sajnos az erőszak egy egyedi bűneset, mert ezt a legnehezebb bebizonyítani.
István Leier
István Leier 19 napja
Neh haragudj én nem tudom ezt végig nézni
Márta Vrtel
Márta Vrtel 19 napja
Nem is értem, hogyan merül fel bárkiben is, hogy az áldozat a hibás?! 😳 A szó hogy erőszak - legyen bármilyen is-, ha valaki érti a saját anyanyelvét, az tudja azonnal hogy a másik fél akaratán- beleegyezésén kívül történik. Nonszensz, irreleváns ezt egyáltalán egy-de hát - mondattal véleményezni. A hogyan történt meg szintén nem a por nép dolga eldönteni aki mindenhez IS ért..
Killer Thriller Carl Johnson CJ
Killer Thriller Carl Johnson CJ 16 napja
( Hát én nem hibáztatok áldozatot Jackson szerintem ártatlan volt) De : Meg kell jegyezni, hogy aki áldozatnak vallja magát az nem mindig az!! Rólam is hazudtak hasonlót!!
Just Roxi
Just Roxi 19 napja
A nudista strandon is mindenki pucér mégsem jogosít fel senkit semmire.
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
@Zoltán Marmorstein Hallottál már a magyar választójogi törvényről? :D [Jó olyasmire jogosít fel ami korábban bűncselekmény volt, elvégre ha valamit enged a jog akkor az nem bűncselekmény de na.]
Zoltán Marmorstein
Zoltán Marmorstein 16 napja
Nincs is olyan törvény ami bűncselekmény elkövetésére jogosítana fel. :-)))))
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi 18 napja
Kiábrándító ronda annyi meztelen ember a nudista strandon. Na de ez nem a téma éppen.
Réka Óbis
Réka Óbis 19 napja
Amúgy nem csak a nemi erőszak esetén megy az áldozathibáztatás. Engem az apám egy életen át vert, míg el nem sikerült költöznöm, és otthon egy életen át hallgatnom kellett, hogy "mert nem bírsz viselkedni" "mert nem tudsz hallgatni" "mert nem bírod befogni" és társai, holott teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy az alkoholtól ködös agyát mi triggereli, pláne egy gyereknek. Anyám pedig egy életen az súlykolta, hogy erről másnak nem beszélünk, nem tedd szégyenbe a családot, nem szabad hatóságokhoz fordulni, ne legyenek következmények, mert akkor júj, mi lesz. És ez még csak testi erőszak. Én úgy gondolom, a nemi erőszak ennél sokkal durvább. És a társadalmunk mindig inkább a férfival szemben felmentő, "szégyene" mindig a lánynak van, soha nem a férfinak. És ezt a többszáz éves merev kultúrréteget nem lehet egy-két ilyen videóval lemosni. Még a araszti kultúrából, vagy talán sokkal előbbiről származik az, hogy ha nem viselkedsz megfelelően a nagyon szigorú követelményeknek, akkor látsd ez a következménye: meg leszel alázva, bántalmazva leszel. Ez volt a tanítás. Meg, hogy "egy lány csendes, lehajtja a fejét, erkölcsösen öltözik, szót fogad, alázatos, szemérmes". Namost ennek az erkölcsnek az emancipált nő nem felel meg semmilyen szinten, ezért a városn kívül élő többség, meg a falusi gyökerekkel rendelkező városiak egy jó része is hozza ezt az erkölcsi normát, ezt a magatartásformát, ami a paraszti kultúrában, a falu ítélkező zárt rendszerében többszáz éve gyökerezik.
Okoslandok
Okoslandok 9 órája
@Réka Óbis Igen mert aki áldozathibáztatásban utazik az életre-halálra olvas mondjuk a 19. századi paraszti kultúráról úgyhogy tudja mire kell triggerelődni. :D Nem az csak szimplán egy tanulatlan paraszt, a szó pejoratív értelmében. Persze 2000 január elsején nem vágták el a történelmet nyilván, de rajtad vagy máson nem a 20. század eleji erkölcsöt kérték számon, hanem a Kádár kocka erkölcsét. :D Nem azért mert történelem, hanem mert ott szocializálódott és ott lett egy alkesz fsz. :D Ez most olyan mintha azt mondanánk, hogy én azért viszolygok a szakmunkások szavazati jogától mert valakik [klasszikus liberálisok] a 18. század végétől viszolyogtak ettől... nem, azért tudom hogy kik azok a klasszikus liberálisok mert eljutottam a "műveltségi cenzusos választójog" gondolatáig. :D Nyilván az én apám meg pl mindent beszop ami a neten van, a tv-ben van, csak az egyik oldalnak lehet igaza stb stb stb. Mert hát Kádár elvtárs mellett ezt szokta meg. :D Persze ha megnézzük a propagandának vannak történelmi előzményei, nagyon is de apám erről mit sem tud. :D Nem azért veszi be kanyar nélkül az M1 baromságait mert hát a Horthy korszak alatt is milyen jó újságok voltak vagy tudom is én... XD Társadalmi szinten a kontinuitás működik de egyének szintjére levinni már az egyéni felelősség elmismásolása.
Réka Óbis
Réka Óbis 23 órája
@Okoslandok asszem félreérted a dolgot. Nem annak vannak történeli okai, hogy az egyik ember árt a másiknak, hanem annak van történekmi háttere, hogy ez a társadalom, amiben élünk és ami nem két nap alatt formálódott ilyenné - hogyan ítéli meg a helyzetet. Miért olyan gyakori az áldozathibáztatás, és miért zsigeri reflex ahelyett, hogy azt védenénk, akit bántanak azt mondani, hogy "megérdemelte". Annak van mélyen gyökerező szociokulturális háttere, hogy mire mondják azt, hogy "megérdemelte". Mi az amit megérdemelt és miért.
Okoslandok
Okoslandok Napja
@Réka Óbis Hidd el a kelleténél jóval többet olvastam róla. :D Töri szakon szokás mentalitás történetet tanítani. Noha semmi kifogásom a feminizmus, női emancipáció stb kapcsán de amikor elmegyünk a "history... hát már a nevében is ott van, hogy HIS" akkor azért már picit átestünk a paci fúloldalára. + Erősen kétlem, hogy egészséges feldolgozott traumára utalna az, hogy történelmi okokat keresel arra hogy apád miért egy részeges fsz. :D Ilyen alapon igazából a Rómaiak hibája mert hát vacak volt a víz minősége úgyhogy inkább bort ittak. :D
Réka Óbis
Réka Óbis Napja
@Okoslandok az biztos, hogy megér egy külön misét. Sok könyv foglalkozik vele, csak nem elég, és mintha vakok és süketek lennénk, meg demensek egyszerre - nem akarunk tudomást venni róla, hogy milyen mélyen hat még a mai társadalmunkra is. Persze szenvedtek a férfiak is a letűnt korokban, csak más dolgokért hurcoltak meg egy nőt, és másért a férfiakat. Nem volt az senkinek sem jó. Voltak benne értékek, persze, de mély traumák is születtek az ireálisan magas erkölcsi elvárásokból.
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
Azért ez a paraszti kultúrából származás megérne egy misét. Nehogy azt hidd, hogy a fiúkkal szemben nem volt megszégyenítés, testi fenyítés. Vagy éppen nem voltak mai szemmel nézve irreális elvárások. Nem mellékesen a nyilvános megszégyenítést Magyarországon mint a királyi ítélőszék / úriszék álltal hozható ítéletet ha jól emlékszek a 19. század második felében törölték el. A te eseted nem azon múlott, hogy apád honnan származott hanem azon, hogy több alkoholt látott egy nap mint vizet. Ami a női emancipációt illeti: milyen emancipáció lenne az ha kizárná, hogy szemérmes stb legyen? :D Egyenjogosítunk de azért kizárunk bizonyos személyiségjegyeket? :D
Johanna L.
Johanna L. 19 napja
Szerintem megbocsáthatatlan ha valaki megerőszakol valakit. Nincs rá mentség, nincs kifogás. Börtönbe vele és kulcsot eldobni.
Johanna L.
Johanna L. 2 napja
@Okoslandok :) Biztos hogy nem. Te elmész vásárolni, melózni, telózol amikor akarsz, netezel amikor akarsz, és nem egy 2x2 m cellában éled az életed minden ingertől megvonva meg mondjuk egy lebetonozott udvaron tudsz súlyzózni esetleg focizni, olvasni (ha tud a delikvens). Hidd el ez amiért most sokan nyűglődnek, köszönő viszonyban sincs a börtön feelinggel. Ami tényleges bezártság.
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
@Johanna L. YES PLS! :D Bár egy panel azért lényegesen kényelmesebb mint egy börtön, meg mondjuk kisebb sanszal is bsznak seggbe. :D Persze azt értékelném, hogy ha véletlenül kimegyek könyvtárba akkor nem kapnék el instant valamit de alapesetben úgy tűnik, hogy fogságban jól tartható vagyok. XD
Johanna L.
Johanna L. 3 napja
@Cartswhat Igazi életfogytiglannal? Kérdezd meg azokat aki egy panelba bezáródtak most a korona alatt, hogy csinálnák e még olyan 20-60 évig.
Cartswhat
Cartswhat 3 napja
a borton nem eleg. :)
Napoleon Botev
Napoleon Botev 19 napja
Nagyon minőségi volt a videó, a szakértős rész is nagypn tetszett. De igenis mindenkinek joga van kételkedni és nem hiszem, hogy soha nem volt olyan ember aki a feltűnés kedvéért hazudott akár egy ilyen szörnyű dologról. Szóvál légyszi ne tilts már majd le mindenkit aki nem hisz lil gnek.
Katalin Katalin
Katalin Katalin 19 napja
Imádom ezt a nőt, de téged is Zsolti :)
Gergő Csebik
Gergő Csebik 19 napja
Az erőszak minden formája megengedhetetlen! Sajnálom ha valakinek át kell élnie olyan dolgokat ami elveszi az emberi méltóságát! Ettől függetlenül ne állítsuk már azt hogy nem lehet az esélyeken javítani azért h elkerüljük, hogy áldozattá váljunk! Tisztában vagyok vele hogy kisebb részben számít ez a része a dolognak de mégis ha csak 1%-kal több esélyünk van elkerülni a traumát akkor tegyünk meg ennyit érte! Tudom kényelmes úgy állni a mai világhoz hogy szabad emberként azt teszek, mondok amit csak akarok! Ne legyünk naivak mert ez nem így van! A legnagyobb baj hogy semmilyen prevenciós tevékenység nincs ez ügyben! Talán kevesebb lelket kellene helyre tenni -már ha rendbe lehet tenni- ha a fiatalok kapnának egy kis instrukciót milyen jelekre érdemes odafigyelni!
Ruzicska Jenő
Ruzicska Jenő 19 napja
Amm köszönöm
Pangea _ _
Pangea _ _ 19 napja
Nem tehetsz róla de tehetsz ellene. Nem, nem hibáztatom az áldozatot. Mert nem tehet róla, hogy a másik (sokszor random ember, sokszor ismerős) ennyire aberrált volt. De! Nem szabadna naivnak lenni, mert ez a világ tényleg nem igazságos. Nagyon nem. Szóval, ha már létezik a nemi erőszak... lányok, légyszíves figyeljetek oda. Szerintem magamra már megtanultam vigyázni. Főleg miután ténylegesen zaklattak és ma már higgadtan le tudom reagálni. Mikor azt látom a pult mögül, meg úgy bárhol, hogy a 14-15-16 éves lányok full lerészegednek és a lábukon nem tudnak megállni... nem tudom, hogy merik megcsinálni. Nem értem, hogy hová tűnik a félelem érzet. Mikor már a baráti társaság minden tagja hulla és senki sem figyel senkire sem. Mikor a pasi nem hiszi el másnap, hogy a leányka kiskorú volt... (itt legalább beleegyezéssel történt csak védekezés nélkül és jött a bébipara) Nem tudom, hogy hol van a lányok esze. Titeket sokkal nagyobb eséllyel erőszakolnak meg egy kiszolgáltatott helyzetben, ti mégis nem tartotok be alapvető "biztonsági" szabályokat. Nem az a baj, hogy szórakoztok fiatalon. Hanem, hogy ész nélkül teszitek. Látom, hogy melyik korosztály, hogy bulizik... hát. Persze attól, hogy valaki nem tud magáról nem erőszakoljuk meg... meg egyéb esetben sem. Csak ha már létező dolog a nemi erőszak akkor próbálja meg az áldozat "megelőzni" alapvető szabályok betartásával. Ha azt látom pohár szedéskor, hogy a részeg lány mellett ott vannak a barátai akkor én se parázok annyira. Szóval a személyzet nevében is köszi ha észnél maradsz.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 7 napja
@CherryBomb Szó sincs félelemérzetről, csupán csak fel kell készülni a veszélyes dolgokra, arra is hogy ma már ezer forintért megkéselnek embereket, és a nemi erőszakra is. És most komolyan! Szerinted egy normális családban egy fiúnak nem tanítják meg hogy nem erőszakolunk?! Szerinted az apuka megbeszéli a fiával hogy hogyan kell csinálni, vagy hogy a nőknek nincsenek jogaik? (képzeld, nekem sose magyarázták el hogy miért nem szabad megerőszakolni senkit se, pont azért mert alap dolog hogy épeszű ember nem csinál ilyet) Mindenki tudja hogy a nemi erőszak bűn, még a nemi erőszakoló is tisztába van azzal hogy amit tesz nem éppen jó dolog.
Pangea _ _
Pangea _ _ 13 napja
@Csilla Lázár Az idősebb nők általában felelősségteljesebbek. Nem isszák magukat félholtra és a barátaikkal figyelnek egymásra. Sokkal inkább tagjai a társaságnak férfiak és nők is. Teljesen máshogy szórakozik a két korosztály. A fiatalabb lányok sokkal inkább buliznak felelőtlenül. Ez nem azt jelenti, hogy felelősek lesznek az erőszakért, hanem azt, hogy (nagy) esélyt adnak, hogy egy óvatlan pillanatban megtörténjen velük. Ha neked ez áldozat hibáztatás hát legyen. Nekem a helyzet egyszerű leírása.
Csilla Lázár
Csilla Lázár 13 napja
Ismet a KISKORU LANYOKROL/ LANYOKROL beszelsz csak. Reszben aldozathibaztatas amit irsz!!!
CherryBomb
CherryBomb 17 napja
@Pangea _ _ sajnos én sem, ebben egyet kell, hogy értsek. de az azért jó lenne, ha elindulnánk egy úton a kisfiúk nevelésében is, hogy előbb-utóbb a normális férfiak legyenek többségben.
Pangea _ _
Pangea _ _ 17 napja
@Noémi Banyár Nem hinném, hogy figyelni fogod dübörgő zenében és a tele pultnál, hogy melyik harmincas kiéhezett pasas viszi a vodka narancsot a kislányoknak. A koravén vakolat madonnákról meg ne is beszéljünk.
Egy Név Ez
Egy Név Ez 19 napja
Persze teljesen egyetértek a videó nagy részével de azt nem hinném hogy olyan kevés lenne az olyan eset amikor az illető csak hazudik. Nekem 2-szer mondta el valaki hogy megerőszakolták (és kedvesen viszonyultam hozzá és gyanakvás nélkül) és mindkétszer kiderült hogy hazudott. Persze mint mondtam inkább kedvesen kell viszonyulni az áldozatokhoz meg minden de azért ne mondjuk már hogy nincs olyan eset amikor hazudnak mert szerintem rengeteg van.
Barbara Domján
Barbara Domján 19 napja
16 éves voltam, amikor egyszer délelőtt vártam a buszt. Mivel ez a busz nem jött be a faluba, így 1 km-re a falutól tudtam csak egy forgalmas, erdőn áthaladó főúton tudtam rá felszállni. Térdig érő szoknya, tornacipő, póló, HÁTITÁSKA! Magyarul a hülye is látta, hogy iskolás vagyok! Volt egy rossz érzésem kint várakozva, próbáltam anyukámat elérni telefonon, hogy beszélgessen velem amíg nem jön a busz, én ettől mindig biztonságban éreztem magam. De tárgyalása volt, nem tudta felvenni a telefont. Egy pillanatban félrehúzódott a túloldali buszmegállóhoz egy szlovák vagy szlovén ( már nem emlékszem pontosan) kamion. Kiszállt az ember és a kamion hátuljához állva elővette a nadrágjából a péniszét, és azt rángatva az egyik kezével, a másikkal intett, hogy menjek át. Próbáltam mutatni a táskám és a buszmegálló táblát, hátha rájön, hogy gyerek vagyok és buszra várok. Nem érdekelte, felhúzta a nadrágját és elkezdett körülnézni, hogy áttudjon jönni az úton felém. Elkezdtem befele futni a falu irányába, ő meg utánam. Sportoló voltam így gyors is és szerencsére valamivel így lemaradt mögöttem. Az volt az óriási mázlim, hogy pont akkor jött a faluból egy ismerős felnőtt és megállt mellettem kocsival, én pedig azonnal beugrottam. Csak annyit bírtam kinyögni, hogy menjünk mert baj van. Ekkor ért oda a kamionos is, és rávágott egyet a motorháztetőre mikor indultunk. Soha amíg élek nem felejtem el a történteket. Azóta sem merek ilyen helyen egyedül várakozni. 12 éve volt. Örökre belém égett, hogy mi lett volna HA!!!!
Barbara Domján
Barbara Domján 16 napja
@Zoltán Marmorstein Köszönöm de ennyi év távlatából azt gondolom, hogy egészségesen feltudtam a helyzetet dolgozni, azon szerencsések közé tartoztam akik a nevelésükből adódóan helyes döntést hoztam, és talán a szerencse mellett ez mentett meg a bajtól. Sokat beszélgettem erről később édesanyámmal és nem volt szükségem pszichológusra. Nem voltak később rémálmaim, és azóta is merek egyedül az utcán lenni, semmi jel nem utalt PTSD-re szerencsére. Egészségesen óvatos és okosan elővigyázatos felnőtt lettem, de köszönöm aggódalmad 🙂
Zoltán Marmorstein
Zoltán Marmorstein 16 napja
Már régen pszichiáterhez kéne járnod. A PST komoly dolog és gyógyítható.Vigyázz magadra.
Barbara Domján
Barbara Domján 17 napja
@Judit Egri Köszönöm aranyos vagy 🙂 Az azóta eltelt 12 évben azért szerencsére egy karakán és magabiztos felnőtt emberré nőttem ki magam, és biztos vagyok abban, hogy a bátorságomon és az ösztöneimen ez csak segített. Hálát adok azért, hogy akkor gyorsan döntöttem és futottam, és hálás leszek mindig az ismerősnek aki megállt mellettem 🙏🏼
Judit Egri
Judit Egri 17 napja
@Barbara Domján istenem! Úgy szeretnélek magamhoz szorítani, szívből. Annyira sajnálom. Bátor vagy, hogy így ki tudtad írni magadból. Vigyázz magadra! ❤️
Barbara Domján
Barbara Domján 17 napja
@Betti B. Szerintem akkor ő arra koncentrált, hogy látta mennyire félek. Mindig hálás leszek neki. Ma már 12 év elteltével azt gondolom a traumán túl vagyok, de soha nem felejtem el.
Greta Kerekes
Greta Kerekes 19 napja
Számomra vannak olyan témák ahol nincsen más vélemény ahol nem fogadok el illetve nem hallgatom meg másnak a véleményét tehát nincs olyan opció hogy "nekem erről ez a véleményem".Ilyen például a megerőszakolás soha semmilyen körülmények között nem az áldozat hibája, illetve a másik hogy hányni tudnék azoktól az emberektől akik azt kérdezik először egy ilyen dolog után hogy na mert mit viselt? mi az hogy mit viselt? Milyen kerdes ez illetve milyen ember az ilyen aki ezt felteszi? Illetve egyaltalan miert is vannak kérdéseink? Nincs emberi lény aki ezt a borzalmat megérdemli. Ha valaki Éva kosztumben mászkál az utcan SEM. Szeretnek egy olyan vilagban elni ahol a ferfiak nem bamuljak a mellem ha egy kivagott felsoben vagyok nyaron illetve nem futtyognek az ember utan. Az allatok kulonbul viselkednek.
민윤기
민윤기 19 napja
Velem is történt ilyen, 4 éve azt hiszem, nem igen emlékszem mikor az agyam nem engedi, de sokáig rémálmok gyötörtek miatta ráadásul a szexuálisommal is megküzdöttem e miatt. Nem tudtam pszichológushoz menni, anyámék sose hittek ilyen ,,csak a fejedben van" dolgokban, az ADHD-t is félválról vették, vagyis akkor nem.is tudhattam, hogy van ilyenem is. Emlékszem, hogy az iskolapszichológusnak sem mertem mondani semmit, mert attól rettegtem, hogy anyáék rájönnek és büntetést kapok. Hiába mondta nekem, hogy nem mondhatná el, egyszerűen túlságosan féltem beszélni. Nem csak a megerőszakolásról, hanem minden másról is ami otthon vagy akár a suliban történt. Másokkal meg nem mertem beszélni erről, mert attól féltem, hogy kinevetnek, megaláznak azt mondják az én hibám volt. A szüleim is ezt hajtogatták mindig. Ha kiközösítettek, ha bántottak ,,biztos te csináltál valamit", ,,csak úgy nem történik meg, mit csináltál?" és társai.
민윤기
민윤기 17 napja
@Vivien Végső Köszönöm szépen, hálás vagyok ezért 🥺 Viszont úgy érzem, hogy azóta talaltam olyanokat akiknek ha nem is most de majd idővel kiönthetem a szivemet
Vivien Végső
Vivien Végső 17 napja
Sajnálom hogy ezt át kellett élned. Sajnálom senki sem volt melletted, főleg a szüleid....... Remélem ezalatt a pár év alatt kicsit könnyebb lett. Ha volt olyan ember aki nem hallgatott meg és hazugnak hívott, lehet elkell gondolkodbi azon, hogy ők sem a megfelelő emberek, mert akik a nehéz helyzetben nem állnak melletted, azoknak nincs a szívedben helyük. Mert te többet érsz náluk, mindenkinél. Ha mégis leírnád egyszer mi történt, ez a komment ugyan úgy itt lesz akkor.
민윤기
민윤기 19 napja
@E Rush Én most 20 vagyok és akkor voltam olyan 16 de már nem emlékszem a pontos évre csak arra, hogy májusban volt. Én sosem voltam egy nagy bulizós meg kijárós ember, főleg mert a szüleim nagyon szigorúak (nem is nagyon kaptam szeretetet tőlük), akkori barátnőmmel voltunk este a városban ketten. Megjelent két srác. Csak beszélgettek először, de előkerült alkohol is. Én nem akartam sokat inni, de ők ittak rendesen. Aztán a barátnőmnek mennie kellett a másik csávó elkísérte a taxiig. Aki velem marad viszont azt mondta hazáig kísér, én a parkon keresztül kellett menjek ami miatt nem vokt lehetőségem taxiba szállni. Megmondtam neki, hogy nem kell kísérgetnie. Aztán mikor egy elhagyatottabb részre értünk... Akkor történt. Azóta a bulikat még jobban kerülöm, rá se tudok nézni az erősebb alkoholra. És azelőtt se jártam mindent megmutató ruhákban, de ezután egyszerűen írtóztam még a v nyakú pólóktól. Utána volt, hogy depresszióba estem és 2018 végén 2019 elején másztam ki belőle egyedül valahogy. Utána levágattam a hajam és egészen fiúsan kezdtem öltözködni is. Persze anyámék ki voltak akadva, hogy képzeltem, hogy nem öltözködök lányosan, ők nem tudtak semmiről.
E Rush
E Rush 19 napja
@민윤기 te jó ég. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy most? Nincs olyan közeli barátod még most sem, akinek elmernéd mondani? Engem a mostohaapám molesztált, amikor 15-16 éves voltam. De abban az időben még ennyi idősen gyereknek számítottunk. Viszont mivel mindig okosan ki tudtam előle térni, csak addig jutott, hogy kora reggel, mikor még aludtam, bejött “ébreszteni” a szobámba, azzal, hogy elkezdett taperolni. Soha nem hittek volna nekem, mert ugyanúgy kedvesnek, a világ legrendesebb emberének gondolta a környezete. Ráadásul mivel mindig okosan kitértem előle, gyakorlatilag nem is történt ugye semmi. Mégis tönkretett lelkileg, mert gyakorlatilag minden reggel próbálkozott. Alig vártam, hogy 18 éves legyek, és elmehessek végre otthonról. Ma már több olyan barátom/ barátnőm is van, akiknek el mertem mondani, és képzeld! Nem egy van köztük, akiket szintén ért zaklatás. Azt hiszem, engem ez hozott helyre, hogy ha mással is megtörténik ez a közvetlen közelemben, akkor nem az én hibám volt. Ráadásul én mindig olyan ruhákban jártam, amik abszolút eltakartak. Bő pulcsi, farmer... és FEKETE, FEKETE.
민윤기
민윤기 19 napja
@E Rush Nem tudom még mindig elfog a rosszul lét... Legközelebbi barátaimnak is Annyit tudtam kinyögni, hogy ,,térdeltettek" meg hogy ki volt. Mert pontosan tudom... Egy srác volt a suliban a nagymenő, akire mindenki felnéz és azt hiszi kedves. Még nehezebb mert akinek legelőször elmondtam, a volt legjobb barátnőm azt mondta, hogy hazudok, hogy kitaláltam, mert hogy én le akarom a srácot húzni...
Alesszia Thüskéshy
Alesszia Thüskéshy 19 napja
Szia Zsolti, Ti vagytok a példaképeim. Nagyon szépen köszönöm, hogy ez a videó elkészült. Most 12 éves vagyok és már 7 éve eldöntöttem, hogy én pszichológus leszek. Zsolti... neked... neked az élethez való hozzáálásod az nagyon példás.
Andrea Szamosfalvi
Andrea Szamosfalvi 18 napja
Szuper vagy! És biztosan kiváló szakember leszel! 😊 Soha de soha ne add fel az álmaidat! ✨
Alesszia Thüskéshy
Alesszia Thüskéshy 19 napja
@Lengyel Délia hogy miért gondolják azt az kicsik, hogy fáj a hajvájás. Vagy hogy miért nem hazudnak a kicsik.
dent ralis
dent ralis 19 napja
@Lengyel Délia 🤣🤣🤣🤣
Lengyel Délia
Lengyel Délia 19 napja
Egy 5 éves embernek mit jelent a pszichológia?
Fodor
Fodor 19 napja
Volt anno egy eset par eve mikor egy fiatal 16-18 eves sracot bedrogozott es megeroszakolt 5 arab bevandorlo, es csori srac mikor felkelt, es rajott mi tortent felakasztotta magat, mert nem birta elviselni a szegyent ennek mar kb 3-4 eve. Nem jatek ez, es foleg nem egy “mindennapi” dolog mindenki mashogy emeszti meg, es dolgozza fel ha egyaltalan fel tudja.
Pántos Melinda
Pántos Melinda 19 napja
Ez nagyon szomorú. Én ha az ő helyében lettem volna nem adtam volna fel. Segítséget kértem volna bárkitől aki hisz nekem...sajnos magát hibáztatta, hogy megtörtént az erőszak, de az ÁLLATOK voltak az igazi elvetemült beteg patkányok nem ő. Igaz fiatal korban sajnos nem így gondolkodik az ember. Remélem Zsolti videója sok fiatalhoz eljut és talán máskép fognak gondolkodni.
Noémi the_dream_butterfly
Noémi the_dream_butterfly 19 napja
Tavaly a sulim jóvoltából ott lehettem Hevesi Kriszta egyik előadásán, nagyon elgondolkodtató volt. Komolyra fordítva: Ma volt "szerencsém" egy közösségi oldalon egy sráccal "beszélgetni" az abortuszról és a nemi erőszakról. Ennyire beszűkült látókörű és rosszindulatú emberrel ritkán találkozik az ember. Áldozathibáztatás a javából, a nők felelőssége minden, nekik kéne megoldaniuk. Soha nem az áldozat a hibás és undorító, ha bárki is így gondolkodik.
Agnes Szajko
Agnes Szajko 19 napja
Tudod mi az igazan remiszto?H ezek pont ugy gondolkoznak mint azok a mocskok akik ilyet tesznek!Ki tudja hany kommentelo potencialis elkoveto,v majd a jovoben lesz az!Es nem,nem azert mert vki ugy oltozik,stb.Nogyulolet jelei mar megmutatkoznak.meg ha nem is szeretik ezt a lanyt,az nem kene h indokolja ezt a hozzaallast.Hiszen egy normalis ember amellett h szet.tudja valasztani az adott szemely iranti ellenszenvet es egy annak serelmere elkovetett buncselekmenyt,kulonbsget tud tenni jo es rossz kozott.Bkivel is tortenjen! Eredetileg egy regenyt irtam valasznak,indokokkal,mozgatorugokkal,h hogyan is zajlik le ez egy gerinctelen,mocsok eroszak.elkoveto agyaban,mik lehetnek a kivalto okok,stb.De eloszor elkuldtem,majd irni akartam meg vmit,roviden a lenyeg h eltunt,kitorlodott az orvosi disszertacionak is beillo szoveg..:) Kinomban mar csak nevetni tudok,hulye gep(v en)!Sokat dolgoztam vele,torlodott,nincs energiam jra lekormolni. :(
Mp3 MP3
Mp3 MP3 19 napja
Szerintem nagyon rosz környékén élek 🥺 Csak az utcában 2 olyan esetről is tudok ahol a lány csak mérgesen behazudta és rendőrségnek És az egyiket le is ültették Lassan szimpatikusabb a magány
Laci
Laci 14 napja
@Ági Fülöp-Szabó elképzelhető, bár akkor nem úgy fogalmazna, hogy nem is hallott ilyenről. De értem mire gondolsz.
Ági Fülöp-Szabó
Ági Fülöp-Szabó 14 napja
@Laci Valószínűleg az nem kerül pszichológushoz, aki behazudja, hogy erőszakoskodtak vele, így szerintem teljesen érthető, ha Kriszta nem találkozott még ilyennel. Az lehet, hogy ismer valakit, aki hallott egy olyanról, aki látott már olyat, aki ilyet hazudott. Az viszont nem tapasztalat, hanem szóbeszéd.
Laci
Laci 17 napja
ugyanezt írtam én is... Rengeteg ilyen eset van, és tudok több olyanról ahol börtönt is kapott valaki alaptalan vádakért.. Hevesi Krisztina pedig még nem halott ilyenről?
Zoltan Ivanyos
Zoltan Ivanyos 17 napja
Szegény Johnny Depp tudna mesélni! Szerencsére lassan ott is kiderül az igazság.
Mom of 2 Girl
Mom of 2 Girl 19 napja
...mint kétgyerekes ,lányos anyuka,hát...nem egyszerű..egy biztos, hozzám bármikor fordolhatnak majd,én mindent is elhiszek nekik,ezért vagyok az anyjuk...alapból jobban féltik a szülők a lányokat,mint a fiukat...pedig őket is kéne... Lili (az én nagyobb lányom is:) ) kitartás,sajnálom!!!!
Balázs Cserepes
Balázs Cserepes 19 napja
1:Bármit tesz valaki, bárhogy néz ki akkor sem érdemli meg hogy ezt tegyék vele. 2:Nincs senkinek semmi joga megkérdőjelezni, hogy igaz-e.
Okoslandok
Okoslandok 2 napja
Jogod éppen van csak semmi értelme nincs. Mármint még ha hazudik is és te támogatólag lépsz fel majd kiderül, hogy hazudott akkor te még mindig bőven előrébb vagy emberileg mintha azt feltételezted volna, hogy hazudik. Pláne ha olyanról feltételezted volna, hogy hazudott akiről kiderül hogy nem.
Cartswhat
Cartswhat 3 napja
na ez az ami nem igaz =))) van jogod MINDENT megkerdojelezni, mindent a foldon. Nem fogok valakit sajnalni a semmiert, ha hazudik egy eroszakrol. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a pofajaba ragod mindenkinek, hogy "nem igaz, hazudsz figyelemert"
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 176 E
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
Megtekintés 7 M
WEYRON - REHAB | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:30
MAKEUP/DOWN | SZULÁK ANDREA | LILULAND
43:36
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 176 E
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
Megtekintés 7 M
WEYRON - REHAB | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:30
Király Viktor - Szabadesés (Official Music Video)
3:50
Király Viktor Official
Megtekintés 53 E
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43
Videómánia
Megtekintés 193 E
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
Megtekintés 7 M