VARGA IRÉN FEL AKAR JELENTENI...EZ A VALÓSÁG A MŰSOR MÖGÖTT?!

  Megtekintés 222,960

ZSHOW time

15 napja

#VARGAIRÉN #WEBKANAPÉN #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
Ha csatlakoznál a támogatóinkohoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime
A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! patreon.com/zshowtime
HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁLBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
SWIFT: GIBAHUHB
IBAN: HU31
Közlemény: ZSHOWTIME

Megjegyzés
ZSHOW time
ZSHOW time 14 napja
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, az extra tartalmakért és ezzel segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani. PAYPAL: paypal.me/zshowtime A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime
Kristaly Jade
Kristaly Jade 6 napja
Nem gondoltál arra, hogy szólni kellene a gyámhatóságnak, hogy nem megfelelő ember a gyámja ennek a szerencsétlen nőnek? (Tudom, nem a te feladatod, de látszik, hogy te pozitívan álltál hozzá.)
Lizzie
Lizzie 7 napja
hupost.info/chat/h5t3y3yblsSiZbw/vide Itt a videó, amiben rólad beszél Irén. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Irénke és jómagam nem ugyanazt az adást néztük ezek szerint...
Gábor Réfi
Gábor Réfi 13 napja
Ha valakinek többet adsz, mint érdemli, ROSSZRA HASZNÁLJA. Vagy konkrétan ellened!
Kenvú A túrmikszgép
Kenvú A túrmikszgép 13 napja
Pikács Violetta meg 500 millióra perli a ripostot.
BiztosAngol
BiztosAngol 14 napja
Kicsit így is túl szófisztikált voltal a kérdéseidben. Az hogy igyekeztél lebeszélni ôt... az igy szerintem nem a te asztalod volt. Amúgy a jószándékod meg úgy látom meg volt.
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon Órája
Na ezért tilos mindenkivel jól bánni! Aki idióta, bánj annak megfelelően, aki kedves annak megfelelően. :) Karma by hand.
Vilimos Vanyur
Vilimos Vanyur 9 órája
Ezt a csabi csinálja az egész videoit meg ő tömi a fejét pár ezerért irénke mindenre kész főz mocskot hüjét csinálnak belőle csabi gratula ! irén nem beszámítható nem tud olvasni nem tud beszélni nem hogy angolul hagyuk már magyar se megy ő csak örül hogy kap egy kis pénzt csabi meg még hüjébbet tesz belőle az ország bolondjai :D :D !!!!értelmes mondatott nem tud irén mondani
Torok Andrea
Torok Andrea 10 órája
írtam volna az Irénes videóhoz, hogy le a kalappal előtted mennyire tiszteletesen beszéltél ezzel a nővel :) !!! Ritka a mai világban a tisztelet, legyen az bárkivel szemben!! úgyhogy sziv melengető volt amúgy a video ez is, es a masik is meg amúgy az egesz :)
Marcsykaa world
Marcsykaa world 17 órája
Meg sem kellett vna hivni a műsorba mert ez a hála..
Csenge Molnár
Csenge Molnár 18 órája
Amit apukám mondana ilyenkor: Segítség nyújtás, anya baszás
Darócz Klaudia Noémi
Darócz Klaudia Noémi 21 órája
Na ezért nem szereti senki Irent, pont ezért, ki ismerhettuk a Pikacs Violetta ügy után. Jó szándékkal meghivtad, tényleg tisztettel beszéltél vele, DE, teged is megalaz a semmiért.
Cos Mic
Cos Mic Napja
A butaság várai bevehetetlenek!
Avalon Motivation
Avalon Motivation Napja
Kedves Zsolti.Az ember nem tud mindenkinek jót tenni.Én ezt most nem azért mondom,hogy nagyképűsködjek vagy felvágjak de mindig segítek ha tudok és ezt ha valaki rosszul fogadja az az ő dolga .Engedd meg tanácsoljak valamit.Ne foglalkozz minden szobeszéddel mert tönkreteszi a jó lelkedet .Ügyes ember vagy Zsolti hogy ilyen a természeted haladj előre az uton és vissza se nézz .Ahogy látom okos ember vagy és mérlegelj mindig igy lehetsz teljesen elégedett .
soiung toiue
soiung toiue Napja
Elhívtad a kanapédra, beszélgettél vele, segítettél neki. És ez a hála... Csalódtam Irénben.
Erika Vilisics-Szabóné
Erika Vilisics-Szabóné 2 napja
Kedves Zsolt! Utólag megnéztem Varga Irénkével készült beszélgetésedet. Le a kalappal előtted, nagyon szépen és türelmesen beszéltél vele. Mintha a falnak beszéltél volna, én már nem bírtam volna türelemmel! Teljesen korrekt kérdéseket tettél fel, tisztelettel, türelemmel. Azt nem értem, ha a férje a gyámja, miért hagyja, hogy hülyét csináljon magából? Minden jót és sok sikert kívánok a munkásságodhoz!
asioe kiou
asioe kiou 2 napja
szint az oda basz.....
thomyakadjlife
thomyakadjlife 3 napja
Egyre többen élnek vissza azzal ha segítenek nekik, ami azért baj, mert sokan inkább nem segítenek többet ha így járnak... Pedig sokan megérdemlik!
Virag Ibolya
Virag Ibolya 3 napja
Igazad van
soiung toiue
soiung toiue Napja
formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime
Bélus Béla
Bélus Béla 4 napja
Még csak az első percnél tartok, de azért az súlyos lenyúlás. Mondjuk nem nagy meglepetés, hiszen a gúgl elhíresülten mohó, de az egy dolog. Rátette a kezét a youtubera, ami egészen addig jól is működött, de gazdaváltás óta egyre rosszabb - minden tekintetben, és itt nem csak a feltöltött tartalmakra gondolok, az egész rendszerre, amivé átalakították. Nem is értem miért adták el ezt a platformot? A google beleült a készbe.
Daniela Isabela
Daniela Isabela 4 napja
Végig tök normálisan beszéltél vele ! Semmilyen formában nem háborodhatott volna fel! De szerintem e mögött más áll ö maga mondta hogy könnyen befolyásolhatò , lehet pénzt látnak ebben , igazábòl semmit nem tehet ellened! Szomorú hogy az emberek vicc és megalázás tárgyává teszik ki! És tényleg lehet egy nap leszúrják vagy kap egy olyan ütést a fejére hogy meghal! Ez bizony így van.... de persze ö ezt sajnos nem fogja fel! Könnyü másokon nevetni , attòl feljebb valònak érzik magukat az emberek ...
asioe kiou
asioe kiou 2 napja
formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime
yasio bolo
yasio bolo 4 napja
szint az oda basz.....
Windlespoon
Windlespoon 4 napja
A segítő szakmák nehezek, és bizony a legjobb szándék ellenére sokszor előfordul, hogy a padlón lévő pont abba rúg bele, aki egyedül a kezét nyújtja felé (valószínűleg csak abba tud... közel s távol senki más nincs körülötte). Tisztelem benned, hogy a rossz tapasztalat ellenére nem hagyod ezt abba. Lesz még majd néhány kellemetlen élményed, az biztos, de sokkal több jó.
Szibilla Lipcseyné Márton
Szibilla Lipcseyné Márton 5 napja
hupost.info/chat/jpF3kKawerWBlaw/vide Ezen a linken nézhető. Szerintem valaki meghülyítette, hallatszik a háttérben, hogy súgnak neki, mit mondjon. Sajnálom, hogy így vette ezt fel bárki, látszik rajtad, hogy egy csepp rossz szándék sincs benned. ( Kutyabajok Vlog munkatársa voltam) :) ❤️
Klaudia Treszler
Klaudia Treszler 5 napja
Sajnos alapból gusztustalan amit művel! 😒 Te tisztelet tudó voltal vele.. Ő meg ezt csinálja veled... Szomorú :(
yasio bolo
yasio bolo 4 napja
Love you videos???
Bianka Hajgato
Bianka Hajgato 5 napja
Velem mar tobbszor tortent olyan az eletemben , amikor nalam rosszabb helyzetben levo embereken segitettem, volt akinek az egesz eletet megvaltoztattam, es utana a fejemre nott, hatba tamadott, es csunyan beszelt rolam. Nehezen, de megtanultam azt, hogy nalam kevesbe intelligens emberekkel egyszeruen csak nem allok mar szoba. Minden rosszindulat nelkul, de ezzel magamat vedem. Azoknak akik adnak, tudniuk kell betartani a limitet, mert azok akik elvesznek soha nem fogjak tartani. :/
Dia Séra
Dia Séra 5 napja
😭🥶😱😇🥰
THE BEST PRODUCTION
THE BEST PRODUCTION 6 napja
Zsolti, olvass üzenetet a facebook-on!
Viktor Schandl
Viktor Schandl 6 napja
Hosszas adatgyűjtés, rendszerezés, dokumentálás után végre végére értem. László jelentve a gyámhivatalnál és a NAV-nál egyaránt. Remélem megszabadul tőle ez a beteg nő.
bouytt guyt
bouytt guyt 5 napja
hozd a feltett kérdéseiddel..
Sz Gy
Sz Gy 6 napja
Egy Tiktokos sráccal kezdett videókat csinálni pár hónapja...valami Csabi...Nem jó szándèkból tette Ő sem,ebben biztos vagyok. Zsolti kedves,korrekt,tisztelettudó volt.Irèn meg egyre pofátlanabb.
Sz Gy
Sz Gy 5 napja
@bouytt guyt Még ha szerepeltem volna... 🤦‍♀️😆
bouytt guyt
bouytt guyt 5 napja
Nem kell itt neked állszenteskedni.. Direkt olyan kérdéseket tettél fel neki amik tök kínosak voltak számára.. A valóvilágban is utáltalak igaza volt a Micinek meg a
Zsófia Szabó
Zsófia Szabó 6 napja
Egy szakemberrel jól el lehetne beszélgetni az áldozat identitás pszichológiájáról a témában. De amúgy erre szokás mondani, hogy a sajnálat még soha nem segített senkin.
Judit Cziegler
Judit Cziegler 7 napja
Irénnek nem lehet segíteni ezt fogadd el!
Lukács Richárd
Lukács Richárd 7 napja
Kár hogy a kommunisták már rég bezárták a sárgaházakat.Neki egy problémája van,hogy elmebeteg. De az is aki partner abban hogy bohócot csináljon magából.
István Kőrösi
István Kőrösi 7 napja
Buta emberen nem tudsz segíteni... Iszonyat vakon van. Pedig látszott, h minden bántás nélkül megpróbálsz a szintjére lemenni, h megértsen dolgokat. Csak a személyisége, felfogása menthetetlen.
dcoog anml
dcoog anml 7 napja
Zsolti!Az egész világ nemlehet a barátod...én biztos elküldtem volna a ...csába,nem foglalkozni vele.Ez 1 ostoba nő!!
KAMUKAZE 99
KAMUKAZE 99 7 napja
Ez a nő egy reménytelen idióta, megérdemel mindent amit csak kap.
Liza Zs.
Liza Zs. 7 napja
Zsolti, te házhoz hívtad a pofont! Erősen súgnak neki a háttérből...
agika matyasi
agika matyasi 7 napja
Zsolt megerdemled...tandijnak jo volt! Pont egy ilyen ...semmire nem hasznalhato not hivsz meg. Ertekes embereket nem talaltal Iren helyet?
Balog Adrienn
Balog Adrienn 7 napja
Kedves Zsolt!Az egy nagyon jó videó lett, sajnos Irénke ahhoz is túl egyszerű, hogy hálás legyen.Olyan szépen beszéltél vele,sajnálom hogy ez lett az eredménye. 😔
HairbyAtishhh
HairbyAtishhh 7 napja
Ne aggodj Zsolti, ilyen jo fej soha senki nem lesz az Irennel, annyira ostoba, hogy nem veszi eszre ki az aki segiteni akar rajta es ki az aki csak manipulalja. A Pikacs Violettat mikor fogod meghivni?
GFuA FtH
GFuA FtH 7 napja
Azért azzal tisztában van mindenki, hogy Irénke nem teljesen ép mentálisan. Ez nem bántás, ezzel nagyon sokan vannak így és nincs ezzel problémám, ahogy szerintem a többségnek sincs. De egy egészséges embernek is, ha a kommentek határozzák meg az érzelmeit és befolyásolják az életét, azoknak kár a szó.
Alex E. Hágen
Alex E. Hágen 8 napja
Ehm nemrég találtam rá a videóra az Irénkét a fbról ismerem elég érdekesen adja elő magát nekem ez olyan furcsa hogy senki nem állítja le hiszen bolondot csinál magából. ... igazán kellemetlen ahogy viselkedik azok után hogy ilyen korrekt módon -beszéltél vele 🤨🤨 ultra gáz ez az egész szinjáték..... ettől függetlenül imádunk üdv Rómából 👋👋
annamaria kelemen
annamaria kelemen 8 napja
Nem érted hogy ez a nő csak a pénzre megy és senki nem érdekli valójában csak az hogy minnél több mindenből és mindenkiből pénzt húzzon mert büdős a munka neki. Mivel nálad a riportnál is megmutatkozott mennyire idióta és semmire se jó és csak a könnyű pénz szerzés a célja ezért mond ilyeneket rólad. Felejcsd el hogy ilyen senkiháziakkal foglalkozol.
Molnár Csaba
Molnár Csaba 8 napja
A sok naív ember :) Van még mit tanulnotok a rasztjukról.
Haseki Valide Hürrem Sultan
Haseki Valide Hürrem Sultan 8 napja
Nem kell itt neked állszenteskedni.. Direkt olyan kérdéseket tettél fel neki amik tök kínosak voltak számára.. A valóvilágban is utáltalak igaza volt a Micinek meg a Krisztiánnak..nagyobb szinész vagy mint a mostani szériába a Bálint.. Szóval nem kell itt megjátszani magadat holott direkt az volt a cél h kritizáld meg kellemetlen helyzetbe hozd a feltett kérdéseiddel..
Linaa14
Linaa14 8 napja
Bírom, hogy amúgy téged (aki kb. mindenkivel képes kulturáltan és normálisan beszélni) cseszegetnek mindig.. Mi itt vagyunk neked :D
FarkasDominika 0530
FarkasDominika 0530 8 napja
Melyik az eredeti FB/tiktok oldala Irenkenek? Valaki pls, hálás lennék 😁
Sloth Zoltan
Sloth Zoltan 8 napja
Irigylem a mások iránti türelmed. :D
bouytt guyt
bouytt guyt 9 napja
Disznó elé ne vesd a gyöngyöt... nem érdemli meg a segítseged és a szereteted. Nem vagyok rosszindulatú, de ő mentalisan beteg
Alexandra kovacs
Alexandra kovacs 9 napja
NagYon türelmes voltál Irénnel es szépen beszéltél vele, teljesen meglepett a videó , en nemtudtam volna ennyire turelmesen beszélni vele .
bouytt guyt
bouytt guyt 9 napja
Az Irén dolgot sajnálatos ,és várható volt...de a felcsut dolog nem értem....welcome to real world
Fine Agro
Fine Agro 9 napja
A legnemtelenebb támadás, melyet valaha láttam. Egyszerűen nincsenek szavak. Az ugye megvan, hogy Dante Poklában a kilencedik, legmélyebb körben szenvednek az árulók, ezen belül is a legalsó, negyedik gyürűben, a Judeccában szenvednek az idők végezetéig a jótevőik elárulói.
Csilla Szabó
Csilla Szabó 9 napja
Zsolt! Nehéz az ilyen emberekkel nehezen lehet szót érteni. NE bánd, Irént minősíti az egész történet. Semmi negatív érzést nem szabadna, hogy érezz.:) Jó ember vagy, ne hagy magad kizökkenteni. :)
Hester
Hester 9 napja
Egy nagyon pici technikai megjegyzés: a 18 év alatti, szülőkkel nem rendelkező kiskorúaknak van gyámja, míg a 18. életévüket betöltött cselekvőképtelen, vagy korlátozottan cselekvőképes személyeknek van gondnoka. Tehát Irénkének gondnoka van, nem pedig gyámja.
Dorina Dorina
Dorina Dorina 9 napja
Annyi jó szívűség van benned látszik rajtad hogy segítő kéz vagy. annyira jó látni hogy vannak még ilyen emberek minden tiszteletem a tiéd ❤❤❤❤❤❤
Szanii Moonbow
Szanii Moonbow 9 napja
Flecsúton rászorulók???? Tényleg????
Radics Dezső
Radics Dezső 9 napja
Szia zsolt,,szerintem nemkell senkinek bemutatkoznom mert ismertek,,annyit szeretnék irni ehhez a videóhoz,hogy én ugyanígy voltam az irénnel ,,próbáltam segíteni neki,kiálltam mellete,,ugyan ezt csinálta velem,,azutan kezdtem el a vicces videókat róla,ő vele nemlehet szépen csak így ahogy én csinálom ,, Még annyit hogy rendes ember vagy, Megmég annyit hogy,,szeretném ha behívnál eggy közös műsorba vele,,pontot tenni a dolgok végére Köszi sziasztok üdv Dezsi,,keress meg
Savanna Estele
Savanna Estele 9 napja
Csak én vettem észre, hogy az utólsó percben úgy van megvágva, hogy önmagadat ismétled. "És így el tudunk kerülni mindenféle olyan szopnzort aki cenzúrával hajlandó..." Aúgy minden tiszteletem azokért a dolgokért amiket másokért teszel.
Noemi Erdei
Noemi Erdei 10 napja
Tok jo arc vagy, de nagyon nem irigyellek a sok barom miatt, akiken csak segitettel, ok meg azota stresszelnek. Ez nagyon jellemzo a magyar emberekre, sajnos...
asdasd nafy
asdasd nafy 10 napja
Aki a közmédia szereplőnek adja az arcát és az élete egy részét ,az jogilag nem tud semmit tenni.
Ben King
Ben King 10 napja
Szerintem normálisan bántál Irénnel. Nem különösen szépen. Normálisan, ahogy ember az emberrel bánni kellene. Úgy néz ki hogy ez annyira ritka már, hogy ez kitűnik. De az, hogy a sok kínos kérdések közbe alíg néztél Irén szemébe, azt ezek szerint nem vették nagyon észre a kedves nézők.
Bernarius
Bernarius 10 napja
Kar volt foglalkozni Írennel!
Tamási László
Tamási László 10 napja
Le kellett volna tiltani a kommentszekciót, ennyi!
TRobi 778
TRobi 778 10 napja
Amugy ha logikusan belegondolunk nem nehez gondolkodassal rajovunk, hogy Irén agyiszintje nincs akkora, hogy ilyeneket mondjon/irjon.. Olyan biztos vagyok benne h valaki “befolyasolja” mint ahogy most ezt leirom. De ezzel egy kicsit sem vedeni akarom Irént egy szoval se!😂 Csak en szerintem valamilyen szinten lehetett ilysemire szamitani.. Mert ha ugy nezzuk en nem kovetem Irént de amennyi videokat lattam rola neha mondott/feltetelezett olyanokat amikre maga eggyaltalan nem lenne kepes😅😂😂. Amugy meg ha mindig ki van akadva meg haragszik x-emberekre megy hogy őt bántják.. MEG IS ÉRDEMLI..!😂 Ha ennyire Agyhalott, hogy nem jön rá még a mai napig is arra, hogy tenyleg szar amit csinal meg ha feltöltögeti a videót legtobben kirohogik..😂 Teljesen mas vilagban él.. Csak egy baleset folytan jott ő a földre.. Na az ilyeneknek nem valo ez a hely..😅😂😂 Es engem K****-ra idegesitenek ezek az eletkeptelenek.. (Bocsi a kifejezesert)😂 Na ha megint egy “veletlen folytan” haboru lenne, az ilyenek mar a hallatára belehalnanak az kurvaelet😂😂
Theking5000
Theking5000 10 napja
Egy.nyomorult az a nő !!! Mit vártál ?
Hi hozso
Hi hozso 10 napja
Az Irén dolgot sajnálatos ,és várható volt...de a felcsut dolog nem értem....welcome to real world
Léna
Léna 10 napja
Remélem tudod, hogy erről teljesen egyedül te tehetsz. Ha van egy kis eszed... :)
John Pine
John Pine 10 napja
Ne vedd magadra! Lattam en is a videot tenyleg korrekt voltal vele es nem akartad öt le degradalni. Sajnos ö igen egyszerü es nem ért dolgokat. Ez semmilyen szinten nem a sarad Inkabb azoké akik fel fütötték! Te jo ember vagy igy tovabb 😁✌️
ádám bogosi
ádám bogosi 10 napja
Gusztustalan egy nő hiába beteg nem beteg le huzza a saját rajongoit szerinted éneklés amit le művel ?
Szilveszter Ignacz
Szilveszter Ignacz 10 napja
Először utána kellene járni mijen képessége van és utána riportot készíteni és nem ojan szavak használni amit nem ért egyszerű modatok többet ér .
Szilárd Waler
Szilárd Waler 10 napja
Akkor igazam volt! Arra nem hülye hogy ingyenélő legyen! Mennyit fizettél neki? Egy közös fotó már 2000 Ft! Remélem a NAV hamarosan kopog nála! A lehúzás, fenyegetés a vérében van!
Kinga Nagy
Kinga Nagy 10 napja
Az a nő agyilag sérült .. sajnos !!
Johnny On The Spot
Johnny On The Spot 11 napja
en nem lattam a videot es nem is fogom megnezni , de az itt elmondottak alapjan beigazolodni latszik , amit mar regota tudok , nem mindenkin lehet segiteni , vannak olyan szerencsetlen nyomorult emberek , akik nem kepesek fogadni a segitseget , sajnos ezeken tovabb kell lepni , ez van udv
Erika Nagy
Erika Nagy 11 napja
Nagyon sajnàlom ,hogy a segitsèged ,figyelmed,szereteted ellenère kellemetlensèged lett Irèn miatt. Aki tèged ismer tudja ,hogy nagyszerű ember vagy sokan szeretünk csak erre gondolj. Engedd el Irèn tèmàt. Sok sikert .
Partai Gyongyi
Partai Gyongyi 11 napja
Irént nem véletlem bántják. Hálátlan, hazug, buta, tudatlan, képmutató.
Boglárka Mákos
Boglárka Mákos 11 napja
Jaj, mekkora szent vagy. Hol a glória a fejed fölül?
Ódor Emília
Ódor Emília 10 napja
@ZSHOW time hagyd a fenébe. Anna zöld orombol :" Nem hagyom, hogy megmergezzen a keserusegevel "
Boglárka Mákos
Boglárka Mákos 10 napja
@ZSHOW time jezusom 😂😂🤦
ZSHOW time
ZSHOW time 10 napja
Kepzeld oda
TECHNO TRONIC
TECHNO TRONIC 11 napja
FOS
Dia Séra
Dia Séra 5 napja
Intelingens válasz mondhatom
David Magyari
David Magyari 11 napja
Kiraktad mint a cirkuszimajmokat azokat akiken elmeletileg segitettel es most meg egyszer megerosited h menyire alpariak is... Te most komolyan csodalkozol, h felvannak haborodva.Irenen ha tenyleg segiteni akartal volna elmentel volna hozza es ugyanazt szemejesen megbeszeled vele, de te nem te egy orszag elott mondtad el neki es most csodalkozol h alazzak.A legsarosabb te vagy jelenleg ha nem tunt volna fel, ez az ara annak ha masokbol bohocot csinalsz valald a feleloseget es ne azokra mutogass akiket te rangatal bele a kis jotekonykodok szinjatekodba...
ZSHOW time
ZSHOW time 10 napja
Igen, biztos sok ezer ember tanulhatott volna akar egy maganbeszelgetesbol is. Az en lelkiismeretem tiszta, az a pár karogo mint te, pedig csinalja jobban.
Csenge Éri
Csenge Éri 11 napja
hupost.info/chat/jpF3kKawerWBlaw/vide
Brigitta Horváth
Brigitta Horváth 11 napja
Szerintem a baja hogy nem hagytad neki hogy a meglepetes dalat elenekelje😃 (amiert ezer hala😄) egyebkent aki kovet teged az tudja hogy semmi rossz szandek nem volt a reszedrol azzal a beszelgetessel
Milka Csoki
Milka Csoki 11 napja
És ha esetleg megkérhetlek csinálnál olyan témájú videót amiben beszélsz a gyermek elvetetésről. Rengeteg olyan kommentet látok, amiben szidják az olyan nőket akiknek volt elvetetésük. Ez engem nagyon rosszúl érint, mert sajnos nekem is volt és nehéz volt feldolgozni. Az okok röviden, egyedűl maradtam 17 évesen. Kérlek egyszer beszélnél róla?
Milka Csoki
Milka Csoki 11 napja
Én amúgy azt mondom, hogy ne keverd bele magadat ebbe még jobban. Megtetted amit meglehetett, ennél többet már nem biztos, hogy tudnál tenni. Ne bánkódj te semmi rosszat nem csináltál! Segits továbbra is olyanokon akiknek ténylegesen szükségük van rá. A jó szándék nem rossz dolog! ♥️
Milka Csoki
Milka Csoki 11 napja
Nehéz amúgy nem rosszat mondani Irénkéről. Főleg ez után. Az a baj, hogy megadja másoknak arra a lehetőséget, hogy bántsák. Tényleg jobb lenne neki, ha nem a médiában közönség előtt tevénykedne. Csak tönkre teszi vele a saját lelki világát.
Stai Zitta
Stai Zitta 11 napja
Sajnalom, hogy igazsagtalansag ert!!!!! Neked tenyleg nagyon normalis ertekrended van, emberi vagy, ertelmes....valaki ellened hangolta.. ennyi tortent..
nora juhasz
nora juhasz 11 napja
Mostmár tudod legalább, hogy ilyen Irénke tipusú emberekkel akármennyire is a jó szándék vezérel, nem kell erőltetni a beszélgetéseket.Tényleg kedves tőled ,hogy próbáltál segíteni neki de talán mindenkinek jobb lesz ha a továbbiakban csak értelmes emberekkel ülsz le.Tanulságot le lehet vonni ebből és kész...ő sajnos ugyanúgy nevetség tárgya marad ,te pedig folytasd a minőségi tartalom gyártást.Több szót nem érdemel Irén (ennyit se érdemelt volna).
Krámli Martina
Krámli Martina 11 napja
Szia Zsolti. Hol lehet teged utol erni? Szeretnek veled beszelni :)
Kis Lara
Kis Lara 11 napja
Kis pálot száju irénke minél jobb az ember hozá annál rosszab sok sikert zsolti neked
Melinda Petres
Melinda Petres 11 napja
En attol tartok igazan a legjobban,hogy ezeket a temakat reszkirozva,el fognak “tuntetni”... Nyilvan nem szo szerint ertem, de hihetetlen jo ember vagy jo anyagokat teszel ossze...de sajnos ez Magyarorszagon sok szemet szurhat...es ahogyan elerik,hogy a nem kormanyparti eloadok zenejit ne jatszak a radiok....hat remelem veled ez nem fog megtortenni!
Jackob 2600
Jackob 2600 11 napja
Szia Zsolt Istenes Attilát meg hívhatnád egy beszélgetésre,szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá:)
Johnnie Drummer
Johnnie Drummer 11 napja
Ha már adakozás és jótékonyság: fesz.blog.hu/2021/01/12/adomanyauto_kisbusz_projekt
Anita Jonas
Anita Jonas 12 napja
Irènke egy undorito sunyi,alattomos ezek utan semmi sajnalat iranta !
Ódor Emília
Ódor Emília 12 napja
Pedig te barátnője voltál...
Rolf Nohm
Rolf Nohm 12 napja
Zsolti, szerintem kevés olyan korrekt emberrel talalkozott Irena mint amilyen te vagy.
Petra László
Petra László 12 napja
De amúgy nem is tudom hogy mire gondoltál Zsolti mikor behívtad,hát kisugárzik a videói alapján h leszázalékolt igyis ugyis...🤕ehh
Nagy Boldizsár
Nagy Boldizsár 12 napja
Az a fő gond, hogy a saját nézőpontodat magyarázod folyamatosan, a saját indítékodat bizonygatod, és hiába a jó szándék, nem arra figyelsz, milyen hatást váltottál ki Irénből. Kedvesen, türelmesen próbálsz beszélni vele és róla, segíteni akarsz neki, ezt sokszor meg is ismétled, de a szóhasználatod, a gesztusaid elárulják, hogy nem érted a mentális betegség lényegét, visszatérően próbálod rávezetni, hogy ő a hibás azért, amiért annyian bántalmazzák, hangsúlyozod, hogy a tanácsodra van szüksége, ami azt mutatja, hogy aranyos hülyének nézed (“hölgyikének”). A lényeg a te segítő szándékod marad, így a fókusz valójában rajtad van, az erkölcsi felsőbbrendűségeden és Irén ott maradt, ahol volt: lenézett, lesajnált pozícióban, amit (ahogy az interjúdban elhangzott) tulajdonképpen magának köszönhet. Nem azt mondom, hogy más, a társadalom által mentálisan épnek tartott ember jól ki tudott volna jönni ebből a nyilvános interjúból - mert mindannyian hasonlóképp szocializálódtunk. Nem kellett volna kitenned őt ilyen helyzetnek, borítékolni lehetett, mi lesz belőle, a videói alapján láthattad, hogy az emberi kapcsolatokban hogyan működik (úgy érzi, mindenki ártani akar neki, folyamatosan veszélyben van és hol védekezik, hol megtörik, hol támad; és mindig érzi, ha lekezelően bánnak vele, akár abban nyilvánul ez meg, hogy beszólnak neki, akár abban, hogy atyáskodnak felette), de showműsor kerekedett belőle, amiből ő jött ki bűnösként, te pedig félreértett áldozatként. Sajnos hiba volt a műsort elkészíteni és hiba elvárni Iréntől, hogy a te szempontjaid, a te szándékod szerint, a te mentális beállítódottságoddal azonosulva reagáljon a videó által kiváltott hatásra. És igen, van olyan, hogy vki először beleegyezik valamibe, majd megbánja - ezt el kell fogadni. Ha ezt belátod és elfogadod az ő reakcióját, azzal többet segítesz neki. Mindannyiunknak van mit tanulni, peace! 💝
Bianka B
Bianka B 7 napja
@Nagy Boldizsár Ne haragudj egyáltalán nem értek veled egyet! Irénből nem a Zsolti váltott ki "olyan" hatást, hanem a körülötte lévő emberek, akiknek mindent elhisz, és ez tisztán látszik a videóiból amikben erről beszél! Nyilván Zsolti a saját álláspontját mondja el miért kiét kéne neki? :D És lehet kedvesnek lenni, de az élet nem úgy működik hogy valamibe beleegyezel, megcsinálod, utána meg meggondolod magad! Ezért volt ott Irénnel a gyámja, az ő felelőssége, ha igent mondtak, elfogadták a pénzt akkor ennyi. Emellett neki orvosi segítségre lenne szüksége, mert beteg. A társadalom nyilván kezelhetné szebben, de őket is dühíti egy olyan ember, aki sokat hisz magáról, és nem elfogadni kell Irént, hanem a környezetének kéne szépen elvinni egy orvoshoz. Azok, akik ezt folyamatosan táplálják, azok pedig inkább többet ártanak mint használnak. A gyógyulás csak akkor kezdődhet el, ha felismeri hogy beteg. Ameddig azokat gondolja magáról mint amiket mond, és mások is ezt erősitik benne, addig ez így fog maradni, és ez neki sem jó, nem is lesz, pláne ha hamarosan megunják és egyszerűen nem mémelik tovább. Azzal hogy valaki beteg, nem válik jogossá a dühe vagy az amit csinál vagy az amit mond, ő hiába érzi annak. Főként amúgy a kommentekre hivatkozik, és ez alapján ítéli meg azt, hogy a Zsolti csak rosszat tett neki. De kérdezem én... mit kéne reagálniuk erre az embereknek? Szerinted mit kéne tenniük az embereknek? Ők is tapsikoljanak neki és a beteg tévképzeteit táplálják?
ZSHOW time
ZSHOW time 10 napja
@Nagy Boldizsár nem meglepo, hogy magamrol es a szandekaimrol írok hiszen az en csatornamon, nekem cimezted a kommented. igen, velem beszélsz. Ezen a platformon érdemben nem tudsz massal kommunikalni. Nem tudom ennel tobbet mit tehetnék, hogy a te izlesednek is megfeleljen az eszmecserénk. Korabban leirtam a hatasait a beszelgetesnek: rengeteg szeretet, ajandekot, jó szót, megertest kapott a feliratkozóktól. Eleg beleolvasni a kommentszekcioba a video alatt. Aztan elfogyott a penz es megszelloztette, hogy feljelent....Hatarozottan visszautasítom, hogy aldozathibaztato magatartast tanusitottam volna. Sem enyhen, sem direkt modon. Nem csak most, maskor sem. Azzal, hogy azt mondom ne menjen ki a nyugatiba es ne tancoljon, enekeljen óvni szeretném. Én ezzel tudok peldat mutatni, igy tudok a felelossegemnek amit az elereseim megkovetelnek eleget tenni. Persze egy altalam vizionalt vilagban is a szazezer rossz valtozik az egy jó helyett. De ez vízió. A racionalitás ezesetben célravezetőbb és biztonságosabb. Es ha Irén nem is fogja fel, lesz többszezezer ember aki igen. Ha ennek az az ára, hogy ő megsertodik, vallalom.
Nagy Boldizsár
Nagy Boldizsár 10 napja
@ZSHOW time ismét a te szándékodról es tortenetedrol beszélsz és nem arról, hogy (a legjobb jó szándék mellett) milyen hatása lett a tettednek. Szerintem nem tunt fel neked, de a videoban valojaban burkoltan ot hibaztatod azert, amiert bantalmaztak es tanacsado szerepben probalod meggyozni arrol, hogy mindaz, amit magarol gondol (hogy o enekes, hogy csinos es akar modell is lehetne), tevkepzet. Tobben mondtak/irtak mar azt, h Iren valoszinuleg hasadasos elmezavarral kuzd: az ilyen szemelyek elmeje azzal vedi az egyent, hogy egy uj szemelyiseget talal ki a tuleles erdekeben (mert nem tud szembenezni a valosaggal). Ha ezt a biztosnak erzett talajt kirantjak aloluk, osszeroppannak, ha valaki ezzel probalkozik, az triggerkent hat rajuk es (akar agressziven) vedekezhetnek. Nem kell ismerned Iren psziches hatteret ahhoz, hogy elhidd, elfogadd, jogosan sertodott meg. Sajnalom, h igy alakult, mert lathatoan tenyleg segiteni akartal neki, de szerintem nem rajta kell segiteni, nem o hibas a bantalmazasokert, hanem a tarsadalom, azok, akik lenezik es bantjak ot csak azert, mert “más”. Nem neki kell valtoznia, hanem a tarsadalmi kozbeszednek, a rendszerszintu rasszizmusnak, a fogyatekos emberekkel szembeni eloiteleteknek es a neurodiverzitas-ellenessegnek.
ZSHOW time
ZSHOW time 10 napja
A saját nezopontomat magyarázom, mert abban vagyok biztos. Irén nézőpontja 1 hónapon belül többször változott meg. Foghatjuk ezt mentális betegségre amiben állitása szerint nem szenved. Nyilván nincs igy. Nem érzem magam egy pillanatig sem rosszul amiatt, hogy ezt megléptem. Nincs az interneten fellelheto komolyabb hangvételű beszélgetés vele, nem volt meg olyan, hogy emberszámba véve az álláspontját elmondhatta. Mert mindenki enekelteti, tancoltatja. Es persze, jelen esetben rolam van szó, mert engem ert tamadas. En tobbre tartottam őt bárki másnál. Ezert nem jar gloria, ez alapvető emberség. Persze valahol szamithattam volna rá, de nem hiszek abban, hogy ne adjunk az embereknek platformot, csak azért mert mások, a kommukanico mellozeseben meg plane nem. Az emberek engem ismernek, nem ezzel a videoval szerettem volna szimpatikusabbnak tunni, hiszen aki nez abban meg reg kialakult egy kép rólam. Iren megítélése viszont a video után megkerdojelezhetetlenul javult,sok kedves uzenetrol szamolt be, rengetegen szerettek volna neki segiteni ezáltal és sokan segítettek is. Az, hogy amikor mar anyagi java nem szarmazott belolem, elfogytak az adakozok es en sem adtam tobb penzt, feltehetoen kulso javaslatra eloallt ezekkel. Szerintem nem fogható a fogyatekossagara, egy sertett ember barmennyi penzt kap is sertett marad. Bar a videoban nem hangzott el, de egyebkent meg a kirohanasa elott felhivott es szazezrekkel kért számon. A mentalis betegség megertese anyám miatt nem csak mint fogalom volt jelen az elmúlt közel 30 evemben, de fontos, hogy itt nem is szakember minosegeben beszélgettem vele, hiszen nem vagyok az. Örülök, hogy letrejott a beszelgetes, semmit nem csinalnek maskepp most sem. Nem haragszom Irenre aldozatnak, végképp nem erzem magam, de meg neki sem hagyom hogy becsméreljen. Mentális zavar ide vagy oda.
Stuff Mayer
Stuff Mayer 12 napja
Na már csak a Lakatos Brendont, a Jászberényi Eszmeraldát, a Sárkány Évát és a B.zi Szandit hívd meg, akkor lesz teljes a csapat.
Ibolya Boros
Ibolya Boros 12 napja
Engem épp a riporter pozitív hozzáállása,udvarias modora,kedvessége nyűgözött le,lrenkevel való -beszélgetése során. Sztem lrénke is nagyon jól szerepelt ebben a videóban,nem is értem a feljelentést
Magyar Bianka
Magyar Bianka 12 napja
Az a baj, hogy ő beteg és semmi önkontrollja nincs és nem is lesz. Nagyon jól csinálsz mindent. Én nagyon meg szerettelek❤️
Nono Pircsi
Nono Pircsi 12 napja
Drága Zsolt!Én csak annyit mondok te egy kedves ember vagy és így,hogy milyen alpári stílusban beszélt veled,illetve rólad Irénke még mindig meg maradtál intelligens ember és sokan azt gondoljuk te nem bántottad és jól csinálod a riportokat !Remélem Irénke majd egyszer még bocsánatot fog kérni tőled mert így mocskolódni ahogy ő tud másokról az borzalom!További sok sikert neked!Üdv Pircsi☺️
Róbert Balog
Róbert Balog 12 napja
Végleg elvágta magát!
Norbert Tamási
Norbert Tamási 12 napja
Amúgy nem értem...nem hülye gyerek...mit várt? Tudta hogy ez lesz...igazából ez a balhé is csak további tartalmat generált neki...
Gyöngyi Németh
Gyöngyi Németh 12 napja
Basszus van elég gondod ,,,,,,,,,,,tudod én is elgondolkokdnék hogy érdemes-e ezt csinálni. De te olyan jó ember vagy MIÉRT NEM EZT LÁTJÁK Vakhangyák.
Ildico Badar
Ildico Badar 12 napja
Szerintem Irénkét vki jól felbíztatta.....nem kell vele foglalkozni ....nem 💯 as az a nő személy
Veres Zoli
Veres Zoli 12 napja
Majd a nagy liberális pártiak is szépen lassan megtanulják hogy ez van ha segíteni próbálsz a kis kisebbségen, jó szándékkal.. egy idő után elege lesz az embernek belőlük és akkor jön az hogy megkapja hogy rasszista. Ez nem rasszizmus, hanem tapasztalat
Zsuzsanna Riz
Zsuzsanna Riz 12 napja
Kedves Zsolti! Sok videódat megnéztem már, de vegyes érzelmeim voltak Veled kapcsolatban. Néhány interjúban nekem sok voltál, a stílusod nem mindig volt szimpatikus. Viszont ennek a videónak a hatására megnéztem az Irénkés interjúdat és jelentem feliratkoztam a csatornára.😊 Úgy gondolom abban a videóban sikerült modorosság és manír nélkül készítened az interjút, mellesleg nagyon türelmes voltál az interjúalanyoddal. Szívből kívánok Neked sok sikert!
Iren Kovacs
Iren Kovacs 12 napja
Tisztelet neked ! De ne foglalkozz olyanokkal mit az Iren meg a bandaja ! Bolondok !
Veres Zoli
Veres Zoli 12 napja
Én már az alatt a videó alatt elmondtam a véleményem és igazam lett
KÖZÉPSULI sorozat 148. rész [KÖZÉPSULI TV]
51:02
Megtanultam a SLINGSHOT technikát!
9:41
Barni.
Megtekintés 140 E
Putin's palace. History of world's largest bribe
1:52:51
Алексей Навальный
Megtekintés 90 M
Varga Irén konyhája  -  CSINTA-PALACSINTA
22:19
Varga Irén Hivatalos oldala
Megtekintés 271 E
KÖZÉPSULI sorozat 148. rész [KÖZÉPSULI TV]
51:02
Megtanultam a SLINGSHOT technikát!
9:41
Barni.
Megtekintés 140 E
Na jóóó...Elmondom, hogy mit adott a #fidesz
0:26
AzIgaziDopeManTV
Megtekintés 52 E
Godzilla vs. Kong - Official Trailer
2:25
Warner Bros. Pictures
Megtekintés 20 M
Tanítok 3 k**va jó trükköt!
10:20
Hajnóczy Soma
Megtekintés 147 E
Péntek van (feat. G.W.M.)
3:32
Mario - Topic
Megtekintés 208 E