🔞TOLVAI RENI ÉS KÖLLŐ BABETT CSÖCSEI MIÉRT PRODUKTUM? - Mellesleg a címlapon.🔞

  Megtekintés 71,376

ZSHOW time

Hónapja

#TOLVAIRENI #KÖLLŐBABETT #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zsolt
Ha csatlakoznál a támogatóinkohoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime
A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! patreon.com/zshowtime
HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁLBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
SWIFT: GIBAHUHB
IBAN: HU31
Közlemény: ZSHOWTIME

Megjegyzés
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, az extra tartalmakért és ezzel segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani. PAYPAL: paypal.me/zshowtime A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime
Krisztina Farkas
Krisztina Farkas Hónapja
0600
Magdolna med.hegyi
Magdolna med.hegyi Hónapja
Behaltam rajtad, igazad van. Ez is jó kis videó volt. :)
Kata Ujvári
Kata Ujvári Napja
Zimbó párizsi 🤣 Imádlak 😅
Emese M
Emese M 9 napja
Egyetertek Azért nehogy a mell hibaja legyen màr hogy allandoan gusztustalan stilusban cikkeznek róluk mint eldható szextàrgy Blikk, van valami Promotions vagy mi, tobbi ehhez hasonlo szinvonalas online “magazin” gyomorforgatoan gusztustalan Sôt... sztem minimum ennek büntethetônek kellene lennie - ez a fajta targyiasítàs, ez kb olyan mint a rasszizmus - akarhogyis nèzzuk! Ocsmany es felhaborito://// Nem a fogyasztók igenylik ezt szerintem. Ezzel a média eteti eroszakosan a férfiakat kb ès generàlja a gyuloletet es eloitèleteket a szèp ès magabiztos csajok ellen...
Simon Ábel
Simon Ábel 20 napja
Ezt hívják szupernormális reflexnek. Könnyebb eladni így eladni valamit. A bulvár ezzel kattintásokat akar, ez van. Ha pedig valaki mélyen dekoltált ruhát vesz fel és híres akkor vállalja ezeket. Ez egy döntés, ők el tudják dönteni akarnak ilyen ruhákat felvenni ha ez lesz a következménye vagy sem.
Cos Mic
Cos Mic Hónapja
Ha te úgy gondolod,értékes tartalmat csinálsz és közben közönséges stílusban beszélsz,miért csodálkozol,ha egy bulvárlap mellekről cikkez?a cici eszedbe sem jutott...csak a mocsok.Nyilván csöcs is van de azért cici is,nem Zsóti:)
csak kisrono
csak kisrono Hónapja
ezen én is mindig gondolkozom, miért..gondolatolvasó vagy a témáiddal, és tökéletesen megfogalmazod mindet! Én ha blogger, újságíró lennék, azért próbálnék büszke lenni az írásaimra..és egy ilyen csöcsös cikk, eehh ciki, szánalmas, jelentéktelen.
K K.
K K. Hónapja
Te komolyan gondolod, hogy ők ezt nem élvezik? Mikor megjelent a Reni és Metzker Viktória közös dala, konkrétan csak azt várta mindenki, hogy mikor ollóznak már a videóklippben.😄 Ez mindig eladható lesz és nem is gond ha él vele, csak akkor ne tegyünk már úgy, mintha ez olyan borzalmas lenne és jajj szegény áldozatai a bulvárnak...😄Ők kiszolgálják a bulvárt és fordítva, szükségük van egymásra.
Bridget Felber
Bridget Felber Hónapja
Köllő Babett önmagát tárgyiasította, ill. engedte túlsúlyba csorogni a bulvárt megmozgató értékeit - szemben a tehetségével és a humorával - amikor elfogadta a bugyuta, a valósággal ritkán összeegyeztethető luxusfeleség szerepet. Hiába hívod fel a figyelmet az ellenkezőjére, ő saját döntésből állt be a rossz sorba. Innentől felesleges a szerecsenmosdatás.
Viktória Garai
Viktória Garai Hónapja
nekem nagyok a melleim. eltakarhatom öket akárhogy, nagyok lesznek. garbóban úgy nézek ki mint azok a hülye állatos lufik amiket az utcai bohócok tekernek.
krisztián p
krisztián p Hónapja
szeretném látni
Sam1207
Sam1207 Hónapja
Ilyenkor kell azt mondani, hogy: Irigy vagy? :D
Maja Hollósy
Maja Hollósy Hónapja
Nagyon jól összefoglaltad ezt a témát! Hatásvadász cikknek jó, de többre nem. Nőként van, hogy kíváncsiságból megnézem, aztán kiderül, hogy a cím teljesen más, mint a tartalom. Nem zavar, ha írnak ezekről különböző platformok, csak az a baj, hogy nagyon elveszik a lényegről a figyelmet. (munkásság, közösségi tevékenység, civil munka, stb.) Sajnos a befolyásolás túl nagy lett, és ezáltal túl sok a felszínes dolog. Nehéz témát választottál megint (de nagyon jót👌🏻👌🏻), ezt lehet tovább fokozni, boncolgatni, elemezni, de most nem ez a lényeg...... 😉 További sok sikert kívánok, nagyon jók a vélemény nyilvánító videóid! 🤘✌️🍀👌🏻
Aranka Rohner
Aranka Rohner Hónapja
Ja ha valaki gusztustalanul kidobja a testrészeit, mar azonnal sztàrrà valtozik!!! Ez a divat!!
Eniko Feher
Eniko Feher Hónapja
MELLesleg címlapon.
Judit Meszarosne Debreczeny
Judit Meszarosne Debreczeny Hónapja
Szuper vagy mint mindig puszika
Adrienn Kocsis
Adrienn Kocsis Hónapja
Szerintem meg nem jó a Tolvaj Reni hangja... és igen, az én hangom nem jobb mint az övé, de a Babetté az igen! :D A Barbié meg mégjobb! /egy zongoraművész/
Adrienn Kocsis
Adrienn Kocsis Hónapja
Ja, és azt kihagytam, hogy Varga Viktor a volt osztály társam... :) csak azért írtam, mert a videóban most említette srác, aki jól beszél amúgy...mert a belső a fontos!
kelemenanna
kelemenanna Hónapja
És azon elgondolkodtál, hogy te bármilyen vonatkozásban voltál-e produktum, amikor a VV-ben szerepeltél?
kelemenanna
kelemenanna Hónapja
@ZSHOW time Akkor jó.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
El
Dávid Czakó
Dávid Czakó Hónapja
Valóban nem kérik, hogy a csöcsükről írjanak, de direkt mutogatják őket, hogy arról írjanak :D Pont azért mert más produkcióval nem tudnak szolgálni, vagy ha igen akkor érdektelen, középszerű.
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf Hónapja
Produktum: visszaveri a fényt.
Agnes Cerovac
Agnes Cerovac Hónapja
Én úgy szeretlek Zsolti😄🥰😘
The Geek Within
The Geek Within Hónapja
"Szexszel, gyerekkel és kutyával mindent el lehet adni." - ősi dakota közmondás
Beatrix Chianti Török
Beatrix Chianti Török Hónapja
Tóth Andi, nekem folyton őt hozza be a google , h épp milyen a melle stb.. 1 pont nem érdekelnek a mellei 2 annyira undorito nyalcsorgato stilusban irjak meg h az hihetetlen..
Ferenc Szabó
Ferenc Szabó Hónapja
A videóban említett és hasonló előadók kapcsán mindig nagyon fals az önálló teljesítménnyel példálózni. Mivel ezek az emberek vállaltan nem kívántak soha saját gondolataikkal, ízlésükkel, koncepciójukkal, művészeti termékeikkel érvényesülni, ellenben céltudatosan rá szerették volna bízni magukat külső kezekre, mint producer, menedzsment, kiadó stb. Nem értek egyet azzal, hogy a külsőségek lépnek a kultúránk helyébe, viszont nem ebből ered a probléma. Ez csupán egy vadhajtása az igazi problémának. Csak akkor fog tudni a kultúránk újra kultúraként funkcionálni, ha a mainstream élén megint az önállók, a gondolkodók, a tehetségesek, a művészek, akik képviselni képesek valamit fognak állni.
Beáta Markovics
Beáta Markovics Hónapja
4:06 "nem tudom, h mellre billene" 😀
Emese Nagy
Emese Nagy Hónapja
Nekem Babettről a bunda jut eszembe. Tök okosan meg is magyarázta, hogy az európai szőrmefarmokon jó életük van az állatoknak. Ő csak boldog állatot hord. Tényleg baromi okos és jó a humora is.
Nitta Beri
Nitta Beri Hónapja
Már elnézést, de Tolvai Renit és Opitz Barbit jó énekesnek nevezni komoly sértés a szakma valódi képviselői számára. Lehet őket szeretni, de ezt azért ne már! ☺️
Nitta Beri
Nitta Beri Hónapja
@ZSHOW time Ezt nem is vitatom, azért írtam hogy lehet szeretni, rajongani értük, imádni, fogyasztani a produkciójukat. Csak ugye minden szakmának vannak minimális kóvetelményei. Nevezzük jobb híján előadónak, de jó énekesnek semmiképp. Fábián Juli, vagy Szekeres Adrien például nevezhető annak minden szempontból. 🤗
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
En azt gondolom, hogy nem a szakmanak kell enekelni hanem a kozonsegnek.
Éva Répásy
Éva Répásy Hónapja
Aki felvesz egy ilyen ruhát, nem tudom ezt egyáltalán ruhának lehet nevezni? Inkább egy háló, az tényleg ne csodálkozzon, hogy a melleiről beszélnek. Értem én, hogy egy kivágott felső még nem a vég, de ez??!!!! media.borsonline.hu/cikk/15/145914/gallery-picture/645w/1388215_tolvai-reni-mo-6.jpg
Éva Répásy
Éva Répásy Hónapja
és utána játssza a mimózát, hogy jajj, miért foglalkoznak a melleimmel? Kislány, miért akartad ennyire megmutatni nekünk?
Johnny On The Spot
Johnny On The Spot Hónapja
valamivel elkell adni a termeket , a kirakott csocsok mindig nyerok
Dora Levai
Dora Levai Hónapja
En csak annyit mondok: Lenny Kravitz 😍 azt a testet es hangot egyben elvezni! 😆
maria kovacs
maria kovacs Hónapja
Nem tetszik menj inkább dolgozni
Orsolya Torma
Orsolya Torma Hónapja
Zsolti ❤️
keresetlen
keresetlen Hónapja
A nők csinálnak saját magukból tárgyakat. Egy kicsit is intelligens férfinak ezek nem nők, hanem műanyag tárgyak... Az utcán ezerszer természetesebb, szebb nők járkálnak, mint Tolvai Reni és társai
Ildikó Varga
Ildikó Varga Hónapja
Szoktál ettől értelmesebb dolgokról is beszélni, egyébként most elég prosztó volt.
Noémi Kiss
Noémi Kiss Hónapja
Ilyen se volt még, de most nem értettem veled egyet :D
MónikaViktor
MónikaViktor Hónapja
Teljesen igazad van de azért ha valaki meg nézi Barbi insta profilját..... 🙄 Nem hiszem hogy véletlenül lenne ez a villantgatas.. Elég ízléstelen is tud lenni és sajnos mai fiataloknál ez a norma..
Aurora Graham
Aurora Graham Hónapja
Pont azzal van a problema amit emlitettel. Hogy ezt irjak meg a bulvarlapok... a csocsoket. Dehat okkal,hisz ez van szem ele tarva. Ez pedig azt indikalja,hogy a fiatal lanyok is ezt kovetik. Tolvai Reni es tarsai ezt a tevkepzetet erositik minden egyes ilyen kepukkel az instagram felszines pocegodreben. Te pedig arrol beszelsz mar meg ne haragudj,hogy az Opitz Barbi 5os volt kozepiskolaban,a Tolvai Reni enekesno pedig enekelni is tud.Hurra,de orulunk neki. Esetleg tudjak pozitivan is influalni a fiatalokat,vagy az mar nem produktum/nem ad annyi like-ot?!
Zoé Tomozi
Zoé Tomozi Hónapja
Ivós játék: ahányszor kimondja Zsolti, h "csöcs", inni kell egyet! 😂 (jó lett a videó!)
REAL-LIFE SABINAPrivate
REAL-LIFE SABINAPrivate Hónapja
Igen a csecsek.... Renit IMADOM
Ryler
Ryler Hónapja
Amikor azt mondtad: "Jó Magyar módjára szeretünk csámcsogni mások életén", azt hittem úgy fog hangzani a mondat, hogy Jó Magyar módjára szeretünk csámcsogni mások mellein :D
Ryler
Ryler Hónapja
Na jó, elpoénkodtam, de amúgy hihetetlenül intelligens gondolatokat mondasz, igényes formában. Mint mindig.
Benjamin Island
Benjamin Island Hónapja
Jó csak tudod Zsolti amikor csinálnak magukról olyan képet akkor nem csoda ha megjelenik, hisz kiteszik illetve ha rájuk tesznek kirívó ruhákat azoknak sem mondanak nemet szóval nem hiszem hogy bánják, egy dolog hogy már vannak rajongóik a tehetségük miatt,de így gyűjtenek többet a másik oldalról is érted.
999
999 Hónapja
Barbival egy suliba jártam és valóban legjobb tanulója volt az évfolyamnak folyamatosan és nagyon szerette az osztálya meg mi is. Sokszor elmentek az x-faktorba megnézni. Mi beszéltünk régen és hirneve után is.
András Bence Lovász
András Bence Lovász Hónapja
Reni az egyik leghamisabb enekesno. Nagyon nagyon nagyon fals
Noémi Doktorcsik
Noémi Doktorcsik Hónapja
Ivós játék a “csöcs” szóval?😬
andrew4
andrew4 Hónapja
Én nem értem ezt a videót. Ennek semmi értelme nem volt így. Zsolti elmondja az egyértelműt, arról hogy "csöcsök" vannak mindenhol, majd felhoz két olyan celebet, akik a címben is vannak és sokszor ott vannak a címlapokon, mert van "csöcsük", de a videó nem mond semmit. Nem tér ki arra, hogy az újságok/híroldalak java részt honnan szerzik a képeket? Ezeket a képeket az említett személyek maguktól csinálják-e és osszák-e meg? Hogy mégis mi az a sok, amit egy ilyen oldal leközöl? 10-ből 2? vagy mihez képest sok? Elhangzik, hogy ez az egész baj, de nincs átfogóan kifejtve, sőt több szó hangzik el arról, hogy akikről szó van milyen ügyesek, mintsem arról, hogy java részt ezek instagramról saját felelősséggel készített és megosztott, általában szponzorációval ellátott képek. Miért rosszabb, hogy valaki egy képpel egy híroldalon van a "csöcsével" mintsem, hogy az instagramon 100K+ követővel és 10K+ like-al?
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@andrew4 tényleg nem érted? Azzal hogy ebbol cikk szuletik, hivatalossa van teve. Ameddig te magadat mutogatod, mondhatjuk, hogy futtatja magat. Amikot 10 ujsag ezt hozza cimlapon akkor viszont mar sajtóorgánum, egy mediaszervezet, egy ceg, emberi nezeteket befolyásoló platformja teszi ezt hivatalossa. A melyen dekoltált ruhakat vagy bikins kepeket kitenni szerintem nem egyaltalan nem visszás. Miert lenne az? Produktumkent tekinteni ra, targyiasitani ezert valakit annal inkabb.
andrew4
andrew4 Hónapja
@ZSHOW time ​Köszönöm szépen az instant személyeskedést, de úgy látom te sem érted, hogy mi volt a kommentemben, mert ez amit írtál nem válasz, csak elmondtad, hogy miről szólt a videód. Ellenben én a nem értem alatt azt akartam kifejezni, hogy maga a téma jó, de semmit nem mondtál el, csak a minimálisat érintetted. Emellett említetted a hírességek szemszögét, a gyerekvédelmet és a sajtó insta különbséget, ezért kérdem én: Hogy mivel jobb, ha az instára ezek a hírességek akiket említesz tesznek ki magukról saját felelősségre, általában szponzorációval és hiányos öltözetben képeket egy olyan közösségi platformra, amit a fiatalok 90% naponta vagy többször használ, minthogy ezeket egy olyan sajtó teszi közzé (többségében szintén az instagramról szedett képeket), amit nem éppen a fiatalok, hanem általában a 20+ éves emberek használnak? Ilyenkor nem lehet, hogy nem őket kéne védeni, hanem róluk is elmondani, hogy ne a "csöcsükkel", hanem az általad említett tehetségükkel tűnjenek ki?
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
A kozel 200 kommentelobol csak te nem erted. Ez elgondolkodtato. Az altalad itt hianyolt temakrol mar tobb platformon, tobb helyen is beszeltem nem kezdhetek minden adamtol es evatol. Emellett a vegen kozosen levonjuk a konkluziot. Azt hogy baj azt tudjuk. Viszont sokszor az erkolcsi mintsem a gyerekvedelmi szempont van hangoztatva. Emellett a hiressegek szemszögéből sem akarjuk latni a problemat. Es nem, nem mindegy hogy kozossegi oldalra teszed ki, vagy a sajto legitimizalja.
Mihály Bérces
Mihály Bérces Hónapja
Igazad van, Zsolti, de a hetero férfiak nagyon nagy százaléka bekattintja a csöcskintentet, köztük én is. Tudom, hogy manipulálnak, és azért nem érdekel, mert otthon el vagyok kényeztetve. Az autószerelőműhelyek és az öltözőszekrények is tele vannak csöcsökkel. Nincs is ezzel semmi probléma. Csak azért vagyok kevésbé rákattanva, mert házas ember vagyok, és a szexuális energiáim le vannak foglalva. De, így is megnyitom néha a csöcskontentet, és nulla bűntudatot érzek.
Seven
Seven Hónapja
Végre valaki kimondja hogy nem leszel attól több hogy van segged meg melled..... Én ezt mindíg is így gondoltam, nem is értem ez miért nem magától értetődő.
Seven
Seven Hónapja
@Kis Beáta Mermaid itt csak annyi a probléma hogy nem férfi vagyok..
Kis Beáta Mermaid
Kis Beáta Mermaid Hónapja
@Seven Én is egy tényt írtam
Seven
Seven Hónapja
@Kis Beáta Mermaid látom nem érted. Itt a lényeg annyi, hogy annál picit többet kéne letenni az asztalra, hogy mutogatja magát az ember. Erre akart kitérni a komment. De tudom, jobb lenéző kommentet írni ahelyett, hogy értelmeznéd a mondanivalóját a soroknak
Kis Beáta Mermaid
Kis Beáta Mermaid Hónapja
A hamis "férfi" oldalakkal pedig csak egy vesztes leszel! Nem csak értelmetlen de gusztustalan is.
Richárd Varga
Richárd Varga Hónapja
A videóban szereplő nevektől függetlenül, miért jut eszébe bárkinek kirakni a közösségi oldalakra a vagináját , péniszét mellét stb?
riblypeter
riblypeter Hónapja
Hogy lehet téged letiltani?
Chris 0013
Chris 0013 Hónapja
Gratula a csatornáèrt és az ügyesen választott témákhoz:) Csinálhatnál anyagot arròl is hogy hogyan kapaszkodtak fel a semmibōl emeberek a "híresebb" pàrjuk rèvèn; pl; Kasza Tibi felesége, Berki feleségei:) Curtis volt párja stb. És ōk a magas számù követōk miatt ùgy vannak kezelve mintha lenne valami produktum mögöttük, hollott mindenki tudja hogy semmi. A szomorù az egészben hogy ōk el is hiszik magukròl hogy valakik...
Alexa
Alexa Hónapja
Szinte minden énekesből k...t csinálnak, ami elég szomorú... Nem tudják mivel fenntartani az érdeklődést a mai énekesek, totálisan telített a szórakoztatóipar a rengeteg tehetségkutató miatt, az énekhang mellett még kell a villantás, mell stb., és azt hiszik, úgy jobb lesz és sikeres lesz a videó vagy dal...
Tímea
Tímea Hónapja
Végre valaki beszél róla és talán végre rájönnek, hogy borzalmasan unalmas, hogy állandóan a csöcsükről és a semmit se takaró ruháikról szól minden. Visszataszítóak.
Balázs Simó
Balázs Simó Hónapja
Tóth Andinál nagyobb mutogatós nincs..tudják h ez megosztást ér és tudja ezt a tehetségtelen Tolvai Reni is és az önbizalomhiányos Barbika is.. az instán csak seggek csecsek idomok és nézések vannak..vicc
Peterdy
Peterdy Hónapja
zimbó párizsi!!! :D
Skasterscsaj
Skasterscsaj Hónapja
Egyet értek veled Zsolti, szerintem is már a csapból is csak a külsőség folyik.....Sokkal inkább a a belső értékekre, tehetségre, tudásra kéne a hangsúlyt fektetni. A médiát is reformálni kéne..
Katalin Hallgat
Katalin Hallgat Hónapja
Varga Viktor újévi kivillanó bráneréről is volt már cikk....:) Beletrafáltál.
vadd974
vadd974 Hónapja
Azért ez igy nem egészen igaz...igen is produktum tud lenni egy női mell, ha azt plqsztikázták...annak az orvosnak q produktuma, illetve a hölgynek (a patronálójának) a pénztárcájának együttes terméke...
vadd974
vadd974 Hónapja
@Air Angel en csak a produktumról beszeltem...azaz. hogy tekinthető annak... de persze ettől még nem húsbolt...
Air Angel
Air Angel Hónapja
Na és akinek természetes van? Ez csak annak fáj akinek nincs! Hidd el tudom miről beszélek! :) :)
Zsófia Róth
Zsófia Róth Hónapja
Egy dolog jutott eszembe: BSW - csöcsök és segg 😜
Bernadett Seres
Bernadett Seres Hónapja
Ha nem rakná ennyire ki, nem is lenne téma ;)
Báttya Jóska
Báttya Jóska Hónapja
Szia! Ebben szerintem tévedsz. Ezek a nők, Tolvai Reni legalábbis biztosan, saját magukat tárgyiasítják. Reni egy karácsonyi posztot nem tud kitenni anélkül, hogy ne csempészne bele reklámot (Xoxo). Ezek a nők, és rengeteg más "híresség" árucikké váltak, és ők, még ha legbelül ez fáj is nekik, ehhez asszisztálnak. Szóval nem kell őket sajnálni és ódákat zengeni a tehetségükről. Az igazi művészet nem náluk kezdődik. Ők árucikkek, reklámtáblák, és erről ők tehetnek, mert beleegyeztek ebbe a méltatlan és szánalmas helyzetbe. A csöcseiket is szándékosan helyezik előtérbe egy-egy kép elkészülténél, hiszen tudják, hogy ezáltal több lesz a kattintás. Bábuk, kirakatbabák.
Air Angel
Air Angel Hónapja
A politikai sz@jha is az! Oda csak jó száj kell! Ameddig persze van rá igény! :DDDDDDD
Szaszi
Szaszi Hónapja
Én férfiként hányok ezektől a cikkektől. Pont az a lényegük, hogy sokszor ki sem teszik (meg ha mégis, akkor mi van? semmi) Kimegyek az utcára 100-ból 90 nőnek sokkal több látszik belőle, de ha egy ismert személy, például egy énekekesnek már kilátszik a kulcscsontja vagy 1cm látszik már a dekoltázsából, netán készül róla egy fürdőruhás kép, mert nyár és nyarral. Rögtön megírják, hogy úristen az xy.... Mind ez csak azért, mert ismertebb személy, ki nem szarja le, ő is ugyanolyan nő, mint bárki más. Legtöbbször ezekben a cikkekben tényleg semmilyen kihívóbb ruhadarabb nincs rajta, hanem ugyanolyan ruhában van, mint hétköznapok nők milliói.
Marietta Tóth-Kiss
Marietta Tóth-Kiss Hónapja
Az instán az átlag like szám a képeimen 40-50 😪😪kivéve 1 amin mélyebb a dekoktázsom azon majdnem 300😄
Ádám Kovacs
Ádám Kovacs Hónapja
Végre valaki kifejtette hogy "Csöcsök és segg" cimű csodálatos eposz miért egy nagyon jó görbetükör a világnak. Az helyzet hogy nagyon megy a világbutítás, mert mindez azt tuszkolja le a fiatalok torkán hogy nem kell gondolkodni, mert a külső a lényeg. És sajnos néha már a szülőket se lehet hibáztatni, mert nem tudsz mindenhol ott lenni és/vagy szemellenzőt rakni a gyerekre, hogy ne érje semmi inger.
Ádám Kovacs
Ádám Kovacs 9 napja
@Attila Pelyhe ha meg erted hogy miert szuletett az a zene akkor rajossz h egy gorbetukor es a sracok rohognek kb h ebbol a szarbol lehet penzt csinalni :D
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 11 napja
Azért egy olyan zenét ne nevezzünk már görbetükörnek ami csöcsökről és seggekről szól.
Pántos Melinda
Pántos Melinda Hónapja
Kedves Zsolt! Elkéstél! Boomer vagy! Visszasírhatjuk azt az időt amikor a csöcs és a buta celebek voltak a produktumok. Most az egymás leköpése (lza és a parasztgyerek), vagy torkonköpése Fruzsinak Renátó által és fordítva, most ez a produktum.
Okoslandok
Okoslandok Hónapja
A google, youtube, facebook kereséseid alapján valszeg te vagy a célközönség. :D Nem a csöcsök hanem a bulvár miatt, nekem legalábbis nem spameli tele csöcsökkel a facebookomat. :D [Arra ott vannak az ismerősök ők gond nélkül megteszik amíg le nem tiltom őket a picsába mikor kapnak egy ilyen 10-15 napos tükör hobbit win streak-et és konkrtan minden álló qrva nap levakuzza a csaj a tükröt...]
Irén Jónás
Irén Jónás Hónapja
Egyetértek! 👏
János Papp
János Papp Hónapja
Max akkor van értelme írni ezekről hogy csöcsök és segg (k*rva élet) ha modellekről van szó
Balázs Bakonyvári
Balázs Bakonyvári Hónapja
Zsolti, mi volt ez a bűn világítás? A témához: amig a kattintás meg a like mindennek a mércéje és ráadásul még a zseton is ennek fényében csörög , az altesti vágyakra alapozott népszerűség hajhaszas mindig is hasitani fog - legyen az férfiúi vágy, vagy női hiúságból jövő irigység/gyűlölet. Képzelj el egy olyan világot, ahol nincsenek látható like számok, meg követő százezrek... Ettől persze a jelenség megmaradna, de messze nem lenne ennyire szembeötlő.
Gabor Szantai
Gabor Szantai Hónapja
Oh, amikor mi voltunk fiatalok, akkor ott volt az olasz Sabrina (Boys boys boys), Samantha Fox, Pamela Anderson és a többi Baywatch lány...
Csapo Dora
Csapo Dora Hónapja
Szia Zsolti! A VV óta csendben követlek, te vagy az egyetlen youtuber manapság, akit szívesen nézek, ha esetleg csinálnom kell valamit, akkor hallgatlak. Jó azt látni, hogy valaki ennyire ember tud maradni a youtube-on (ami néha szennycsatorna.. véleményem szerint..). Sosem érzékeltem rosszindulatot benned, a te empátiádat, véleményrendszeredet, kifejezésmódodat tanítani kéne. Csak szerettem volna tudtodra adni, hogy van a világban egy kicsi ember, aki értékel! (Pontosabban Romániában) Szívből kívánom, hogy egy nap apuka lehess!🌈
Lilla László
Lilla László Hónapja
"Az hogy van csöcsöd b*meg az nem produktum...nekem is van, nem is kicsi... beszéltünk már róla..." 😂😂😂
Gabor Szantai
Gabor Szantai Hónapja
Mivel eddig fogalmam sem volt, hogy ki az a Tolvai Reni, megnéztem Instagramon, hogy miként sminkel: finoman szólva több filter van a képein, mint a komplett Kardashian-Jenner klánon, néha japán szexrobottá blur-özve a vonásait. Én elfogadom, hogy ügyes és jól sminkel, de akkor miért teszi tönkre saját arcát ezekkel a nyomorult app-okkal?
David Tahirak
David Tahirak Hónapja
Opitz Barbi erre építi a karrierjét az utóbbi időkben. Csak rá kell nézni a közösségi oldalaira és a videóklipjeire. A zenei minősége leromlott, és így próbálja kompenzálni.
Jeffry Evans
Jeffry Evans Hónapja
Nem a témához tartozik, csak kis észrevétel: Ennek a videónak a végén és az egyik előző videóban is találtam pici vágási hibát. "Kollégaként" kissé illúzióromboló. :D Nem rosszindulatból írom, csak gondoltam megemlítem. (: Pacsi!
Jeffry Evans
Jeffry Evans 23 napja
@ZSHOW time Nem véletlenül tettem idézőjelbe a kollégát. :)
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Jeffry Evans azt irtad kollega vagy...a tc= time code
Jeffry Evans
Jeffry Evans Hónapja
@ZSHOW time Rendben, amennyiben definiálod nekem a TC fogalmát. :D Egyébként ha jól emlékszem, a legutóbbi Irénkés videóban volt. De csak tipp.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Jeffry Evans oo ilyen simán van. Ha esetleg szembejon ujra a masik ahol isetlem kerlek tc vel jelezd nekem :) kíváncsi vagyok
Jeffry Evans
Jeffry Evans Hónapja
@ZSHOW time Ennek a videónak a végén miután elment a kép, benne maradt ahogy állítod le a felvételt. Az előző videók egyikében pedig elmondtad kétszer pontosan ugyanazt, de az elsőt ami nem sikerült olyan jól, nem vágtátok ki. Igazából ennyi.
DittyCat79
DittyCat79 Hónapja
Zsolti, most komolyan, azt gondolod, hogy ha ezek a nők nem akarnák, hogy a melleikről szóljanak a hírek, akkor ilyen ruhákat vennének fel? Babett és Reni is olyan merész kombinációkat vettek magukra, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy ez benne lesz a hírekben. Nem hülyék ők, pontosan tudják, mire számíthatnak.
Gabriella hegedüs
Gabriella hegedüs Hónapja
egyetértek teljesen
Edina Horváth
Edina Horváth Hónapja
Hungarikum lett a csöcse :D sírok :D
Air Angel
Air Angel Hónapja
Vicus talán ennek a hiánya miatt érzi magát ,,pasinak,,! :DDDDDDDD
Kis Beáta Mermaid
Kis Beáta Mermaid Hónapja
@Air Angel Ok elfogadom. :D
Air Angel
Air Angel Hónapja
@Kis Beáta Mermaid Azért mert ki van éhezve! Meg amúgy is degenerált!
Kis Beáta Mermaid
Kis Beáta Mermaid Hónapja
De ez nem magyarázza meg, hogy miért lop f@rkakat.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Hónapja
Igazad van! Deeeeee mi imádjuk őket,és a mellüket???na azt még jobban 😂😂😂😂 Engem nem zavarnak!! De baszki téged is imádlak!!
Wilson96HUNthe2nd
Wilson96HUNthe2nd Hónapja
16 perces videóban 8 reklám ez valami új rekord? Kicsit csalódás. :( Azért lehetne valami határ. Tudom tudom ott az Adblocker.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
8??? Na de kerlek. 3 van engedelyezve a youtubenak. Nem baj az ha tulzol, csak akkor legalabb ne a 2,5 szereset. Amugy nem adblocker hanem premium, vagy tagsag. Havi 1500 forintbol mar elkerulhetoek ezek a dialogusok.
Péter Schmidt
Péter Schmidt Hónapja
"Mert egy emlőcentrikus társadalomban élünk. Mindenhonnan bombáznak minket a mellek." Alan Harper (Két pasi meg egy kicsi)
Malter Károly
Malter Károly Hónapja
Én Köllő Babett emlőivel rendkívül erkölcstelen tevékenységeket folytatnék.
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon Hónapja
Te kajak havidíjat fizetsz a vágó programra? LOL Így nem érzem olyan nagyon szűkösnek a pénz gondotokat. ( lehet utálni, de igazam van. N-betűs oldal segít ;) )
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Coffee the Dragon eddig nem ertettem a kommentjeidet, de ha jol rakom ossze te azt mondod, hogy ne a feliartkozoimtol kerjem a csatorna támogatást, hanem inkabb lopjam el azokat a programokat, amik a video utomimunkalataihoz szuksegesek. Szerinted ez igy oke lenne? Hiteles tudnék maradni? Egyaltalan komolyan irtad?
Balázs Bakonyvári
Balázs Bakonyvári Hónapja
@Coffee the Dragon persze, az első lépés egy jobb egzisztencia. Zsolti is azért kér támogatást, h elő tudjon fizetni, és ne kelljen lopnia. De ezért ne neki kelljen már szégyenkeznie! Lehet, h te is előrébb tudsz lépni, ha nem a kormány lesz mindenért a hibás (azzal együtt, h ebben alapvetően nincs vita köztünk). Béke!
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon Hónapja
@Balázs Bakonyvári Hát valószínű, ha milliomos lennék megvenném a legszarabb alap progikat is, de ha pénzt kérek onlike közben havit fizetek egy programra (After Effect, ebbe naz esetbe jó esetben, ami nem olcsó) kicsit furán jön ki a kettő, ennyi. Én a fél havi lakbérem, DE még a telefonszámlám sem tudom fizetni, hála remek hazánknak...
Balázs Bakonyvári
Balázs Bakonyvári Hónapja
@Coffee the Dragon nem mindenhol, és nem mindenki. Azokat a szoftvereket olyan hús-vér emberek csinálták, mint te meg én. Azokat lopod meg. Kicsit nehezebb elkepzelni, de idővel rajossz majd. 25 éve én is pont a te szöveged nyomtam, igen boomer vagyok. De én most ezt azért írtam le, mert pont, h megertelek.
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon Hónapja
@ZSHOW time Nem. Ezt torrentnek. Mindenhol mindenki csinálja, bro. Doont be a boomer ples, nem akarok még benned is csalódni...
Manassé
Manassé Hónapja
Valaki biológia/orvosi szakos meg tudja mondani, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója? És szerintem a jó hang pont ugyanannyira adottság mint a tsöts, egyik sem produktum, azért nem mert mind a 2 genetika, főleg Magyarországon, ahol a legtöbb énekes csak simán tehetséges és nem fejlődik. A jó hang az annyit tud mint a szép arc(igen mert nem úgy vettem észre, hogy valakinek hatalmas nagy zenei műveltsége lenne a hangja mellé, mert úgy is jó hangja van, minek tanulni)
Manassé
Manassé Hónapja
@Yoru Kira köszi,...ez mekkora
Yoru Kira
Yoru Kira Hónapja
Kezdetben minden magzat nő neműnek indul és csak onnan fejlődik férfivá. A férfi mellbimbó véletlenül ott maradt az evolúció közben. :)
Orbán Viktor
Orbán Viktor Hónapja
A csöcs az jó
Tamás Geng
Tamás Geng Hónapja
Azért "produktum" Babett és Kelemen Anna, stb csöcsei, amiért valakinek a homoszexualizmusa is ˇproduktumˇ. Legalább is bizonyos körökben ezt nagyon szeretnék elérmi. De hát erről az RTL klub többet tudna mesélni. :D
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Szerintem az sem produktum. Az, hogy van aki azza teszi az mas kerdes.
Annabella T
Annabella T Hónapja
Ennél már csak az alávalóbb, amikor sztárok/celebek (kinek mi) köztudottan kiskorú lányairól írnak ilyesmiket.😒 Nem is tudom, hány “cikket” láttam az utóbbi években arról, hogy “Hunyadi Donatella/Schobert Lara/akármelyik tizenéves celebkislány milyen jó nővé érett”, stb. Nem arról van szó, hogy ne lennének szépek (mert azok), vagy ne serdülnének majd dekoratív nővé idővel, de ez a blikkes színvonalú “napicsaj mustrának” álcázott efebofil kukkerkedés gyomorforgató. Zsolti tézise pedig elgondolkodtató és megfontolandó. Egyetértek vele, hogy pl. Köllő Babettnek ne kelljen rosszul éreznie magát miatta, hogy csinos nő. Inkább az újságírónak, aki olyan stílusban ír róla, mint az Intersparban a húspultos eladó, hogy “15 deka lett ez a szép csirkemell, maradhat?” Másrészt pedig a mi felelősségünk is sajnos, hogy adjuk-e a lovat ezek alá, vagy sem...😕
jakab buga
jakab buga Hónapja
2 dolgot kihagytál! Tóth Andi melleit, illetve a valovilág10 virág éppen mit kapott be az éjszaka, mert nekem folyamatosan ezeket dobja le a google leolvasottabb hírei közzé, amúgy én is volt hogy megnyitottam ezeket a csöcsös oldalakat, de már elvből nem, de örülök hogy végre valaki beszél róla, bevallom neked elég homofób embernek tartottam magam, számomra a melegek mindig ripacs embereknek tűntetek ami nekem annyira nem szimpatikus forma, és annyira én se támogattam a melegek örökbefogadását de mióta nézegetem a videóidat, azt kell hogy mondjam hogy elég nagyon tévedtem és ma már tök máshogy gondolom, ami neked köszönhető, szóval csak így tovább.
Zsófia Kopasz
Zsófia Kopasz Hónapja
Köszi Zsolti, ez egy nagyon fontos téma!
Hajnalka Nagy
Hajnalka Nagy Hónapja
A női mell mindig is túl volt szexualizálva. Szociális munkát tanulok, szakmai gyakorlaton Encs környékén mértünk fel, ahol a nyilvános szoptatás teljesen rendben van. Városban az utcán szoptató szoptató nőt rengeteg atrocitás éri. Sőt, szoptatni se kell. Melltartó nélkül ha végigmész az utcán valaki tuti az arcodba morog valami undorítót. Bezzeg a boltban a félmeztelen "alfát" ki kell szolgálni🤷‍♀️
Alexandra Bene
Alexandra Bene Hónapja
Nagy rajongója vagyok Tolvai Reninek és mától neked is 🥰❤
REAL-LIFE SABINAPrivate
REAL-LIFE SABINAPrivate Hónapja
Renit en is szeretem
Neléta Szekeres
Neléta Szekeres Hónapja
Szia! Aki nem tud érvényesúlnin a tudásával, akkor a kúlsejével kompenzálja azt. Fóleg az énekesek kórében. Van ez igy.és a színészeknél Múnó mindkettó .! Híába mondja a Tolvaj Reni , hogy a fogyása miatt változott meg a kúlseje, a nagy fenét! Plasztika! A Babett viszont egyébként szimpatikus nekem. Nem tudom , mitól jobb a múmell? Becsapod magad és a pasikat is.. Bár legtóbb szilikon látszik, hogy az. Inkább szánalmas szerintem. Mitól ad ónbizalmat a szilikon? Nem valódi mell..
FS Channel
FS Channel Hónapja
De most Zsolti... én nem a humorra verem ki na....
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon Hónapja
MÉNEM?
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Hanem?
Erika Herczegh Mihályné
Erika Herczegh Mihályné Hónapja
Erika Herczegh Mihályné
Erika Herczegh Mihályné Hónapja
mitnemert
mitnemert Hónapja
Zsóti, zsóti, hejj de naív vagy... :D Amióta világ a világ, ez mindig is így volt, pl. Marilyn, de ezt pont neked magyarázzam? Csak a küszöb változott, ma már nem elég a kivillanó boka, VV-ben sem elég a bikinis fürdés, mint hajdanában. Sztem vagy te annyira okos, hogy tisztában legyél ezzel, max. most kibukott. Inkább legyen Norbis téma, hogy a magyarok milyenek! :D
Zsófia Kopasz
Zsófia Kopasz Hónapja
Zsolti feltételezem azért foglalkozik ezzel a témával, mert hiszi hogy ennek nem kellene így lennie, és hátha sikerül felnyitni mások szemét is ezzel kapcsolatban. Nagyon becsülendő és érdemes meghallgatni amit mond.
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba Hónapja
Tevedsz,mert ez meg veletlenul sem a ferfiak miatt van.az ok es a celkozonseg,a kattintas a tobbi notol jon.a kopkodes a gyulolet,a hergelesuk az ok ennyi.
Nóra Halasi
Nóra Halasi Hónapja
@Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba ohh igen felsőbbrendűség imádom az érveket
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba Hónapja
@Nóra Halasi nagyon fiatal lehetsz meg.ugy hivjak,hogy tapasztalat.amennyiben the hiszel a hivatalos statisztikaknak[barmirol is legyen szo],akkor pedig meg fiatalabb.ez a szep a gyerekkorban az artatlan naivitas ami sajnos,de szep lassan megszunik ahogy telnek az evek es jonnek a valos sajat tapasztalasok.
Nóra Halasi
Nóra Halasi Hónapja
@Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba igen nyilván a te spekulációd a tény nem a hivatalos statisztikák :D
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba
Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba Hónapja
@Nóra Halasi hat en meg leirtam a szaraz tenyeket.
Nóra Halasi
Nóra Halasi Hónapja
Feljebb írta h a statisztikákat mondta, nem spekulált
Péter Schiffler
Péter Schiffler Hónapja
Opitz Barbinak is mindig a melleit emlegetik, Tóth Andiról meg ne is beszéljünk. Bármit mond, kérdez, mutat, nem mutat abból 20 perccel később 5 trash oldal ír róla cikket. Ezek alapján Babett melle se csoda hogy téma 😁
Timea Lizak
Timea Lizak Hónapja
Egy olyan enekesnöt mondj akit nem szexin ezt-azt megmutatva kuldenek fel a szinpadra ...
Timea Lizak
Timea Lizak Hónapja
@József Kisvári Öt en nem ismerem. En csak Adele-t tudom aki igazan hires. Nyilvan vannak de a legsikeresebbek azok altalaban ugy öltöznek mozognak mint egy .....
József Kisvári
József Kisvári Hónapja
Jut eszembe , hogy hazai énekesnőt is mondjak Lábas Viki
József Kisvári
József Kisvári Hónapja
Susan Boyle
brigaderos
brigaderos Hónapja
A klitorisz az egyetlen olyan szerv a nőknél, amely kizárólag örömszerzésre szolgál. Két hosszú szárral ered a szeméremcsontról, majd lefelé kampó szerűen meghajlik. Valójában nagyon hasonló a működése a férfiak péniszéhez, tehát izgalmi állapotban megtelik vérrel és akár kétszeresére is képes megduzzadni, viszont a pénisztől eltérően nem ernyed el olyan gyorsan, így képesek a nők az egymás utáni többszöri orgazmusra, bár erről csak legendák szólnak, nagy mágusnak kell lenni hozzá. Belátni rajta semmiképp sem lehet, ahova belehet valamit tuszkolni az a hüvely, illetve a húgycső, például hólyagkatéter felhelyezése esetén ( kellemetlen). A hüvely útja viszont nem a belsőszervekhez vezet, sokkal inkább az uterushoz, gyengébbek kedvéért a méh, de még oda se egyenes úton, bár ebbe most felesleges belemenni. Köszönöm a figyelmet, remélem okosabb lettél kedves Zsolt, bár én amúgy is csak buzizni jöttem, ámen. Ui.: Jézus fekete volt.
Nemharapanéni
Nemharapanéni Hónapja
🤣
Big Cash
Big Cash Hónapja
Na jó itt elég! A csöcsöket ne bántsd! 😛
Lajos Tibor
Lajos Tibor Hónapja
Isten áldja kendet!
magic moments
magic moments Hónapja
nem is ertem,amugy mert a nöknek nagyobb vasarlo erejük van,mint a ferfiaknak,ugyhogy inkabb öket kene" kiszolgalni", nem hiszem,hogy a nöket lazba hozna egy masik nö emlöje.(itt most a szponzoraciora ertem,több követö =több szponzor) mondjuk ha a kattintasra mennek,akkor pasik jobban kattintgatnak ilyenekre-de minek?ruzst vasarolni nem fognak,smink es mindenfele krem cuccokat sem.. (ha nem tennek ki a sajat seggüket meg csöcseiket,akkor masrol szolnanak a hirek...)
MAKEUP/DOWN - TÓTH ANDI - LILULAND
40:45
Liluland
Megtekintés 143 E
MAKEUP/DOWN - TÓTH ANDI - LILULAND
40:45
Liluland
Megtekintés 143 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20