GUSZTUSTALAN CSICSKÁK VAGYTOK! A K*RVA ANYÁTOKAT!

  Megtekintés 86,630

ZSHOW time

15 napja

#PESTITV #ZSHOWTIME #VÉLEMÉNY
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu

ITT TUDSZ SEGÍTENI A FELÚJÍTÁSBAN:
www.paypal.com/paypalme/charitime
www.charitime.hu/termek/adomany/
TÁRGYI ADOMÁNYOK FELAJÁNLÁSA: hello@charitime.hu
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
COOL CUCCOK: www.mottod.hu/
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime

Megjegyzés
Brigitta Ceglédi
Brigitta Ceglédi 9 órája
Kicsit elarultak ugy erzem... :(
Norbert Szabó
Norbert Szabó 5 napja
Na ez nagyon true volt!
Eszter Kovács
Eszter Kovács 6 napja
Az elejére bevágott személynek üzennék, remélem olvassa. Felvilágosítanám, hogy túlpozícionálta magát, a személye nem üti meg az ingerküszöböm, sem a véleménye. Ahhoz, hogy valakinek "szétkommenteljem a FB falát" ahhoz ugye az kellene, hogy egyáltalán érdekeljen mit csinál vagy mit beszél, itt egyik feltétel sem adott. Ha olyanok tudnak kommentelni a FB falára, aki nem az ismerőse, akkor lehetőség van a FB-on módosítani az oldala beállításait, ehhez nekem nincs közöm, pláne az édesanyámnak nincs hozzá köze. Mindazt kívánom neki szívből, amit ő látatlanban nekem. Javaslom válassza a tudatmódosítóktól mentes életmódot és akkor talán elmúlik a paranoiája. És ha már nem volt gyerekszobája, legalább próbáljon tenni érte, hogy pótolja a hiányosságait.
Mivan Bazdmeg
Mivan Bazdmeg 6 napja
Na mivan csicskák? 🤣
József Zsoltné Schwarczenberger
József Zsoltné Schwarczenberger 7 napja
Annyira őszinte vagy.......nagyon megkedveltelek .....
Viktor Schäffer
Viktor Schäffer 7 napja
Szia papám! Most lesz a 2. napja, hogy feliratkoztam rád ès elkezdtem nèzni a videóid(párom/barátnőm hatására mert ő règóta nagyon szeret tèged ès mondom gyerünk nèzzük a zsozès vidi is fain lett). Ebből már kiderült, hogy hetero vagyok ellenben kib***ottul büszke vagyok ès úgy gondolom, hogy sokkal több ilyen ember kellene erre a világra mint te(függetlenül nemi identitástól). Hozzáteszem aran cilás videónál 3x pörgettem vissza.. mondom tènyleg Patrikot hallok? Azta tènyleg Patrikot hallok. A pillanat meglepett ès ennyi. Azèrt ìrom ìgy ha talán olvassák ezek a fáradt pesti óvodások akkor láthatják, hogy a nemi identitástól függetlenül támogatnak mert amit teszel az jó, az èrtèkes az igazán emberi ès szüksèg van rá, bár mindegy mert a saját torz ès beteges valóságukból táplálkoznak... Èn nem is tudom hogyan viselkedtem volna ott ès akkor a helyedben de tènyleg le a kalappal ès kurvára(bocsi) szomorú ès gyalázatos volt ezt látni, rendesen fájt, hogy ilyen számomra real èrzelmekkel ès èrtèkekkel bìró embert (akit 2 napja vágok+zsozès vidi)ennyire próbálnak valamilyen kènyszeres kèpzetek miatt alázni, pocskondiázni ezek a kèpmutató majmok. Szerintem ez a betegsèg, ahogy az a visszataszìtó Edda.. Nem is pazarlom rájuk többet a szót csak szèt visz nèha ez a valóság mind èrzelmileg ès mind idegileg. Legyen szèp napod! :)
Pepper Bro
Pepper Bro 8 napja
hupost.info/chat/n6do2Y6sh5Wdmaw/vide
Rita Castle
Rita Castle 8 napja
Szegény Olivért megfenyegették és belenyúltak az életébe. Biztos ellopták a Pesti tv meghívóját is. Az utolsó mondatod, hogy vigyázz magadra, fenyegetésként is értelmezhető. Lebuktál! 😄
K K.
K K. 8 napja
Ők akarják védeni a magyar kultúrát. 😄Ezt mindig sikerül bizonyítaniuk. 👍
Kornélia Bakucz
Kornélia Bakucz 9 napja
Drága Zsolti! Ne foglalkozz a Pesti TV majmaival! Megint csak hozták a kormánypárti formájukat! Erre ezt tudom neked mondani, hogy két füled van . Egyiken be a másikon ki! Te legalább azt mondod amit gondolsz ès felvállalod magadat, nem úgy mint Sz . Józsi bácsi aki hazugságban élte eddigi életét, mert pont a sajàt pártja az aki miatt nem merte felvállalni önmagát.Na ez az igazi keresztény hitvallás???Vagy ahogy inkább én hívom KÖPÖNYEGFORGATÁS!!!Továbbra is add önmagadat vagyunk elegen akik kedvelünk és nézünk. Kornélia aki Nő és HETERO!
Annamari J.
Annamari J. 9 napja
Na ezt is megtudtam, gusztustalan csicska vagyok 😃 hú mi lesz most velem.. 😃. Jah semmi 🥱
Antalfi Krisztina
Antalfi Krisztina 9 napja
Zsolti, ha megtudod ki a kozmetikusa, kérlek oszd meg velünk :D XD
Zsolt Gábor T
Zsolt Gábor T 9 napja
Jól beszélsz Zsolt ! A Fidesz a leggusztustalanabb párt, mind a bőrünkön tapasztaljuk nem csak a melegek ! A Szegények ellenében a gazdagokért dolgozik a Fidesz! Pl ott van, hogy a válság kezelésben nem az emberek kaptak pénzt , hanem a vállalkozóknak osztogatták szét ! Ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a haverjaik közt szétosztották, akik nagy luxusvillákban élnek és luxus kocsikkal közlekedve élik a luxus életüket! Természetesen tőlük sosem csorgott le a pénz , hogy a szegények is enni tudjanak! Vagy Pl , hogy az új elektromos autókra ( 20 milliós Tesla kocsikra pl ) az az állam támogatást ad ! Tehát te a 250 ezer forint bruttódból kb kapsz 170 ezer forintot , és bemész a boltba és fizeted a 20 % áfát még ha egy zsemlét veszel akkor is .... Amíg a gazdagok tesla autót akarnak venni 30 millióért , a közös adónkból 20 % ot támogat nekik az állam, a mi verejtékes pénzünkből ! Vidéken pedig sok helyen megszűntetik a tűzifa ártámogatást és a szegényeknek nincs mivel fűteni. Amúgy arról ne is beszéljünk, hogy fél Magyarország nem rendesen van bejelentve a munkahelyén , és háromszor annyit dolgozik nevetséges pénzekért 12 -14-16-18-24 órákban , mint aminek egy kis csicska fideszes hivatalnokgyerek 8 órás munkában full bejelentés melett szabad hétvégékkel 2x annyit keres ! Szóval ezek a pesti tévések kurvára nincsenek tisztában ezzel a világgal, amiben élünk. Úri gyerekek zsebbel kitömve.... Ráadásul nagy mellénnyel rugóznak fúúúúúj fidesz..,. fújj Órbán... Rohad a narancs
András Filipovitsh
András Filipovitsh 9 napja
Ha lenne esze a srácnak most menne a Pesti TV-hez és kérne pénzt hogy azt mondja amit hallani akarnak :D Nagy kamugép a csávó, igazi túlélő típus ... ;)
Botond Csapó
Botond Csapó 9 napja
Zshow time neked nem tetszik a komment szekciód általában mindenkivel egyetértek és nincs kivel vitázni. Sad story. Megyek a Pesti TV hez 😂
Balasz Gabor
Balasz Gabor 10 napja
Szaros a szad szele
ger fis
ger fis 10 napja
Na és Zsolti, mondd csak, te melyik pártra szavaztál és miért? Ha már ilyen nyílt vagy és nagyon őszinte. Nos?
Zuzana Simonova
Zuzana Simonova 10 napja
Zsoltikám teljesen igazad van! Sajnos ezek csak irigyek!! Ennyi☝️🤷‍♀️ És kérlek maradj mindig önmagad. Üdv, Klagenfurtból 💕
Senki Semmi
Senki Semmi 10 napja
Pontosan mi a neve a srácnak? Valamilyen platformon (tiktokon kívül) meglehet találni?
Dominika D
Dominika D 10 napja
Zsolti for president
Napsugár Horváth
Napsugár Horváth 10 napja
Mii? Ez most komoly? Már nem azért de a te komment szekciód az egyik legnormálisabb a youtubeo-n . és szerintem a követőid is mind értelmes emberek. El sem hiszem hogy egy ember ilyet mond több ezer emberre! Na mind1 nem kell vele foglalkozni, az hogy ilyeneket mond csak róla árulkodik.
BiztosAngol
BiztosAngol 10 napja
Biztos Kamu volt? Mintha láttam volna egy képet Olivérrôl amin Szíjjártóval egy képen pózol mint Fidelitaszos. 🧐
BiztosAngol
BiztosAngol 10 napja
“Örök fiatal deszkás kisfiú” 😂😂😂
igen Dani
igen Dani 10 napja
Szekunder szégyen érzetem van a PestiTV-től
Szlavkovszky Sándor
Szlavkovszky Sándor 10 napja
kontra.hu/vv-zsoltika-2006-ban-nyelte-a-konnygazt
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 8 napja
@Szlavkovszky Sándor Szerencsére a legtöbb meleg honfitársunk nem kér a képmutató és gyülöletkeltő politikai elitből. Aki meghurcolja, másodrendü állampolgárnak tartja, és megalázza a demokrácia oltárán. További szép estét, és kevesebb trollkodást!
Szlavkovszky Sándor
Szlavkovszky Sándor 8 napja
@Burgonya Hercegnő Durva tévedés, sem meleg ellenes, sem troll nem vagyok! De attól, hogy valaki meleg, attól még nem kell készpénznek venni a szavait! De természetesen senkit sem akarok sérteni, vagy provokálni, úgyhogy ezt a vitát én el is engedtem! Csak még annyi, utóiratként, hogy természetesen azt sem gondolom, hogy homoszexuális honfitársaink egytől-egyig hazugok és képmutatók lennének! További szép és boldog életet (minden irónia nélkül)! 🙂
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 8 napja
@Szlavkovszky Sándor Az az undorító hogy egy melegellenes troll vagy, aki ide jön provokálni az embereket ezekkel a hazugságokkal. Remélem csak ennyi öröm van az életedben!
Szlavkovszky Sándor
Szlavkovszky Sándor 8 napja
@Burgonya Hercegnő Azt nem tudom, abban mi az undorító és egoista, hogy Zsolti állításait tételesen megcáfolják, de tényleg nem akarom elvenni a lelkesedésed!
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 8 napja
@Szlavkovszky Sándor Betűzzem Sanyi ? u. n. d. o. r. i . t. ó egoista cikk...tele ferdítéssel . Na taka!
Benuenuto Cellini
Benuenuto Cellini 10 napja
Zseniális volt a videó vége :) megint...
Gergo Ando
Gergo Ando 11 napja
Eleg szomoru hogy meg mindig ott tart az orszag hogy meg kell gondolnod kinek mikor mit mondasz,kulomben le zuzhatnak..eljen a 0 kozbiztonsag es a jogallamisag. Undorìtò
Árpád Ungvári
Árpád Ungvári 11 napja
Igen, persze az utcán mindenkit el lehet verni, de attól hogy el tudsz/tudtok verni attól még az adott vitában nem lesz igazad/igazatok... Ezen lenne érdemes elgondolkozni, attól hogy el tudsz verni még nem lesz igazad!!!
Zsebe
Zsebe 11 napja
Boldog lettem.
Krisztina Br
Krisztina Br 11 napja
Olyan jó hogy itt vagy Zsolti! Nagy szüksége van a világnak ilyen emberekre! Annyira hiszek benne, hogy egyszer minden rosszat amit át kellett élned/élnetek, felváltja majd a boldogság, és megkaptok mindent, amit csak szeretnétek!
Rántott_húsos_szendvics
Rántott_húsos_szendvics 11 napja
Ez vagy te Zsolt? Egy mondat megütötte a fülem! Akkor is a te ellenzékedet nyomod a pisisek pofájába ha tudod hogy a te célodat engedélyezik de a maradék 9 milliónak nyomort hoznak, akkor is a te célod teljesüljön???? Ha igen akkor ez milyen önző ,gyarló emberi érdek!
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Ühüm. Igen. Tudom, a kissebbsegek nem szamitanak csak a feher, keresztény heterok. De mivel ebbol csak a keresztény igaz ram, ezert ha nem baj en a mi csapatunk boldogulasaval is torodom.
Gyula Horváth
Gyula Horváth 11 napja
a Pesti TV megörült, h van 1 tényleg fiatal rajongójuk, aztán mekkorát kellett csalódniuk. Mondanám h :( de inkább XDDDDDDDDDD
Sára Vágó
Sára Vágó 11 napja
Szerintetek ezek az emberek komolyan is gondolják amit mondanak vagy csak ennyire gerinctelenek?
Joakim Scheffer
Joakim Scheffer 11 napja
abból az 5 emberből abban a stúdióban legalább három vakmeleg, kezdve a dezse balázskával :D gondolom azért ilyen mérgesek...szar lehet azt utálni aki valójában te is vagy egész életedben
Monchee 86
Monchee 86 11 napja
Hihetetlen hogy mit engednek meg maguknak ezek az "eresztények". Legalább a minimális tisztelet EMBERTÁRSAIKNAK megadnák, de még azt sem. Azt beszélnek mindenfélét (persze amik nem igazak, lásd pl most is Olivérrel az interjú), elhordják xy mindennek stb. A legrosszabb hogy hiába mondod a saját véleményedet, akkor is te leszel és mi leszünk csicskák meg a libernyákok ha merünk ellenük megszólalni. Nesze neked szólás szabadság. Inkább nem folytatom mert felhúzom magam, miattuk meg nem érdemes. Köszi a vidit és az idegbajt te állat!! (Ne vedd komolyan!!)
Renáta Trella
Renáta Trella 12 napja
Most az gáz ha én nem is tudom ki az a csávó?😂 há ki ez teee🤔😂
Edina Faluvégi
Edina Faluvégi 12 napja
Én csak azt sajnálom, hogy még mindig VV Zsoltinak neveznek, pedig Te ennél sokkal többet letettél azóta az asztalra
Blue Gromit
Blue Gromit 12 napja
A MinDig TV az állami kézben lévő, Antenna Hungária Zrt. által üzemeltetett földfelszíni, digitális, televíziós hálózat. A 12 darab ingyenesen fogható adás egyike, a pesti tv (ami kereskedelmi tévéként van feltüntetve). A kormány így próbálja növelni a nézettségüket.
MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM
MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM 12 napja
Kinyitod a lexikont a “takonygerinc” címszónál, a dezse képe van berakva illusztrációnak!
Beatrix Versegi
Beatrix Versegi 12 napja
Sáros nyomodba se érhet az a szánalmas banda 💞
Mariann Lajkó
Mariann Lajkó 12 napja
Nem írom le mit gondolok 😱🤦‍♀️pesti srácokról 🤢🤮
Anita Kenyeres
Anita Kenyeres 12 napja
Bravo! Imádlak! ❤️
Miss Lemon
Miss Lemon 12 napja
Ha jól emlékszem a kereszténység egyik alapköve a 10 parancsolat talán 8. pontja, hogy felebarátod becsületét ne csorbítsd stb. Az hol keresztény hozzáállás, hogy elkezd k*rva anyázni (a pest tv-s pali). Ha azt hirdeti, hogy hithű keresztény , akkor a cselekedetei ezt miért nem tükrözik? Komolyan mondom ez a pesti tv az ország, a keresztények, és minden épelméjű ember szégyene.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 11 napja
@Miss Lemon Köszi aranyos vagy
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 11 napja
@Danny3333333333 Aha...meg még + 8 személyiség, 8 különböző stílussal ugye Dániel ? :D a pofátlan mindenit neki..
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@Miss Lemon Burgonya Hercegnő az országos hírű troll !
Miss Lemon
Miss Lemon 11 napja
@Burgonya Hercegnő igen nem kellene etetni a trollokat, de olyan nehéz megállni.. [[amúgy irtó cuki a felhasználóneved :33]]
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 12 napja
@Miss Lemon Ne foglalkozz vele...csak egy troll
Annau Krisztián
Annau Krisztián 12 napja
Hát te az intézet óta nem változtál kicsit úgyanaz a gáz mint voltál😂😂
sszabyy
sszabyy 12 napja
Gusztustalan csicska vagyok! :D :D :D
Dávid Baranyai
Dávid Baranyai 12 napja
annyira vicces hogy ilyenek vannakXD nevetséges hogy a profitorientáltság miatt 1maximum 2 képviselője vanegy adott ágnak aki nem megélhetésből csinálja, aki azért csinálja a gyárba való alkotni akár zene műsor videózás festés építészet stb azoknak kéne ezeket csinálni, és hgoy a tömeg úgy általában milyen buta arról szó se essék...ja énis crinkelek hogy ekkora közhelyeket durrogtatok de megint őszintén kijött belőlem
Sárközi Balázs
Sárközi Balázs 12 napja
Hàt igen,bíztosan egy jó gazdag arab,tartja el...Hihetetlenűl jól nézett ki..Taka...Nagyon jó voktál Zsokti....💗🌈😄
Attila Barta
Attila Barta 12 napja
Borzalmas, hogy ilyenek mint ti, mint a pesti tv és társaitok uralhatjátok a "közéletet". Beszélni nem tudtok, az ideáitok valahol az autizmus szintjén állnak és nagyjából a kettő éves gyerekek szintjét képviselitek agyilag. Süt rólatok, hogy mindezt pénzért teszitek és halvány fingotok sincs micsoda károkat okoztok a kitalált világotokkal. Nem gondolom, hogy ez sokáig így maradhat...
Danny3333333333
Danny3333333333 12 napja
A kitalált világ pont ellenkezőleg az, ami mindent próbál normálisnak beállítani és folyton feszegeti a határokat !
Bence Tóth
Bence Tóth 12 napja
Alapvetően nem vagyok egy olyan ember,aki a politikai vitákat kerüli,de Olivér kicsit már már erőltetettnek tűnt,amikor el kezdett beszélni arról hogy a Fidesz a legjobb rossz párt... Nagyon kínosan éreztem magam miatta... Nem mintha véleményproblémám lenne azzal amit mond,de tényleg bocsi tudom nem feltétlen építő jellegű kritika de végig ez járt a fejemben a videó alatt
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 11 napja
@Danny3333333333 :D mond még hátha hitelesebb leszel...te képmutató!!
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@Burgonya Hercegnő Te vagy egy országos hírű utolsó senkiházi troll !
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 12 napja
@Varga Irén offikcinál Igen ...egy troll
Varga Irén offikcinál
Varga Irén offikcinál 12 napja
@Danny3333333333 téged küldtek,te szánalom?!!
Danny3333333333
Danny3333333333 12 napja
Manapság ott tartunk, hogy, ha valaki kijelenti magáról, hogy a konzervatív oldalhoz tartozik azt kerék alá teszik, onnan is kiveszik, mély kútba teszik onnan is kiveszik... szinte már már félve beszél arról egy fiatal, hogy a konzervatív oldalhoz tartozik, mert negatívan megbélyegzik , mert a legtöbb youtube csatornáról azt hallja, hogy a konzervatívság maradiság.
Károly Kósa
Károly Kósa 12 napja
Még a nevét sem tudom. De mától szólítsatok csicska hoppnak 😆
Laszlo Horvath
Laszlo Horvath 12 napja
hupost.info/chat/lYt71Zt8o8B7edI/vide
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 12 napja
szánalmas hogy törölgetsz...igazán képmutató vagy
Gèza Családi
Gèza Családi 12 napja
Ruhazárító ;)
András
András 12 napja
Dezse 40 éves?! Elég jól tartja magát, Zsolti, húzz bele! :D
sasy75
sasy75 12 napja
Ez tetszett. ;)
Person
Person 12 napja
Nagyon menő voltál itt!
Renáta Plesovszki
Renáta Plesovszki 12 napja
Ahogy meg láttam #PestiTv #Vélemény nah "mondom" ez tuti kemény lesz most! És...Ó TE JÓ ÉG!!! Még mindig libabőrözőm! Minden elismerésem a tiéd Zsolti ez a videó fantasztikus volt köszönöm! 🥇👌❤
LordOfYouToB
LordOfYouToB 12 napja
ajánlom figyelmedbe, következő adásnak: hupost.info/chat/sHqk1JJsXcCsp8Y/vide xDDD
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf 12 napja
NEXT gomb Netflixen! Hatalmas vagy Zsolti! 🏆 Olyan ízléssel teszed...a helyre rakást. 🤘🏻
Nagyon Nagy
Nagyon Nagy 12 napja
nem kéne említésre se méltatnod azt a szinvonaltalan fos műsort, kár lenne nekik még nagyobb reklámot csinálni
Eszter
Eszter 12 napja
Nagy csalódás Dezse Balázs, alpári, sunyi, Ostoba és Kétszínű!
Nariakira23
Nariakira23 12 napja
Soha nem szoktam támadóan csak úgy bántó, sértő kommentet írni, nyilván ha belém kötnek megvédem magam ! Zsoltika Magyarországon Te vagy az egyik legjobb fej videós ! Ha a Pesti srácok szerint Gusztustalan Csíra vagyok akkor én ezt dicséretnek veszem a részükről ! Voltam már Libernyák is meg Libernáci ! Nem haltam bele...
BelsőTér Vimláti Ilda
BelsőTér Vimláti Ilda 12 napja
Az őszinteség, önfelvállalás hiteles. Nagyon jó olt ez a videó Zsolti mert szívből jött, és ez átjött!
viktória tóth
viktória tóth 12 napja
Nagyon megnyugodtam most hogy nem is veszett el ez a srac 😀
Gyöngyi Németh
Gyöngyi Németh 12 napja
Tojjál az egészre én nem azért nézlek mert meleg vagy. Egy intelligens fain gyerek vagy és kész. Kóstolgassanak ,,,,,rá érnek""" Csinálják végig azt az életutat amit te és akkor dumáljanak. Nem is hallottam a Pesti tévéről de most felnézek brahiból Csokker.
Keresztes Feco
Keresztes Feco 12 napja
Bevallom csicska vagyok! Amikor anya azt mondta 6 éves koromban, hogy egyem meg a főzeléket én megettem. Azóta érzem magam csicskának és nem tudom mit tehetnék ellene😫
fesfesfes
fesfesfes 13 napja
Olivér konkrétan a 2021-es év internetes személyisége, azzal, hogy ezt az egészet megcsinálta, pedig még csak február van
Judit Seregelyes
Judit Seregelyes 13 napja
És még valami ami miatt eljutsz az emberekhez: Mert a nyelvükön beszélsz, és mert megkeresed őket, mint most Olivért is, és megszólaltatod a másik felet, nem feltételezésekbe bocsétkozol a szándékairól. A "to do" és a "to face" sokkal népszerűbb műsorként, mint a teória. Egyetértek veled abban is, hogy az ellenzék az egyetlen esélyünk: Nyilván nem ideális, hogy egy ennyire sok fajta összetevőből álló massza a kormány kihívója, de pont azért, mert ilyen sok párt van benne, külön-külön egyiknek sincs esélye arra, hogy ennyire elszaladjon vele a ló, mint most Orbánnal, és ez már önmagában egy sokkal jobb helyzetet, egy sokkal élhetőbb országot eredményez, mint ha minden kérdésben, és minden részkérdésben is egy, azaz egy ember szava döntene - mint ahogy most történik. Van, amiben nem értek egyet veled, de az lényegtelen ahhoz képest, amiben igen. Hajrá Zsolti.
Szilvi Sebok
Szilvi Sebok 13 napja
Ez igen...ótvaros propaganda?????Szép ....Pesti Tv ,,,Szemedbe mosolyog,hátadba meg a nagy kés...
Dopu
Dopu 13 napja
Az Eddás incidens óta emelem kalapom előtted. A korábbi videóid is érdekesek, de Ott keményen kiálltál magadért (is). A 40 éves fütyköst nem minősítem, mert nagymamám tanácsára csak pozitívat kommentelek. "Ne minősíts, építs!" ✌☀️
Steve S
Steve S 13 napja
Vállalom: csicska vagyok!
Ban Veronika
Ban Veronika 13 napja
Ez most mi ez...
Szíves Napló
Szíves Napló 13 napja
Az a baj, hogyha én most megnézem ezt a videót, csak felforr az agyvizem... Hol van a médiahatóság ilyenkor? 😞
ricsi92
ricsi92 13 napja
A PestiTV-s bejátszásban ki az a bólogató aliexpresses Choky Ice utánzat?
Danny3333333333
Danny3333333333 13 napja
Zsolti : Egy ki*aszott felesleges kormányrendelet miatt, amit egy tollvonással meg lehetne szüntetni nem kéne ezt a háborút csinálnod ! Normális perbeszéddel idővel korrigálható lenne az ügyed, mert ez nem egy általános jobboldali narratíva, hanem egy pánikcselekedet volt a kormány részéről, mit tudom miért, biztos valami összeesküvés elméletet bekajáltak azt ennyi, de ezzel sok jobboldali sem ért egyet ! De, azt is be lehet látnod szerintem, hogy nem szokás egyik napról a másikra kormányrendeleteket változtatgatni ! Ezért szerintem ejtened kéne a politikát egy kis időre, mert teljesen kifordulsz önmagadból és ha ezt így ebben a formában tolod tovább, akkor ezzel folyamatosan csak rontasz a helyzeteden és általánosításba kevered a jobboldali szavazókat ! Ha nem ez a célod, akkor szerintem , térj jobb belátásra ! Mindketten tudjuk, hogy nem a kormányváltás lenne a legjobb megoldás ( a Jobbik és DK, szavazók többsége biztos, hogy nem lenne az ügyed mellett ) , még akkor sem, ha ezt próbálod bemagyarázni magadnak, holott korábban az ellenzékről nem nagyon mondtál ( jogosan) bármi jót...
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@Gesta Hungarorum De, mi lesz azokkal, akiket nem engednek be Ausztriába vagy visszatoloncolják ide ? Mi lesz ? Segítek, itt maradnak !
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 12 napja
@Danny3333333333 TE most magadról beszélsz, amikor azt írod hogy hozzászólni olyan tartalmakhoz, amivel nem értek egyet ! Igen ...sejtettem hogy ez a probléma...a saját frusztrációidat, hibáidat vetíted ki másra..Irány az orvos!
Varga Irén offikcinál
Varga Irén offikcinál 12 napja
@Danny3333333333 ki hisz nektek te idióta!?!?
Gesta Hungarorum
Gesta Hungarorum 12 napja
@Danny3333333333 hol írtam olyat, hogy konkrétan a magyarok csináljak ezt , gyakorold az értő olvasást. De a nyugatiak igen, tehát az, hogy elfogadják , hogy akar a volt gyarmatokrol vannak akik idejonnek, az azok után amit ok műveltek ott az a minimum. Leirtam azt is, hogy mégha át is jönnek a magyar határon egy bevándorló sem akar nálunk maradni, tehát ez kerítés nélkül sem lenne kurvara Magyarország problémája. Te jöttél azzal pár kommentel fentebb , hogy az európai civilizáció az ilyenek miatt veszélyben van, én meg erre válaszul írtam amit írtam, mivel NEM CSAK MAGYARORSZÁGRÓL volt szó!!!! Ennyit írok, mint írtam fentebb én veled a vitat lezártam , nem vagyok hajlandó egy agresszív beszűkült gondolkodású abszolut nem vitaképes emberrel tovább kommunikálni.
Danny3333333333
Danny3333333333 12 napja
@Gesta Hungarorum Megint mit csinálsz ? Terelsz és mellébeszélsz...vagy szerinted nekünk konkrétan magyaroknak ugyan akkora közünk van a migráció elindulásához, mint a gyarmatosítóknak, kizsigerelőknek ? Szerintem NAGYON NEM ! Ez a saját véleményem és meglátásom !
Csanád Enrico Páprádi
Csanád Enrico Páprádi 13 napja
Bocsi mindenkitől, lehet röhögni -véletlenül találtam ide! Fogalmam sincs róla milyen korábbi videókra vannak utalások végig! ( Valószinűleg pótlom majd! ) Nem találkoztam Zsoltival a neten eddig - még hirből sem! De azt kell mondjam roppant szimpatikus és intelligens személynek tartom - elnyerte azt a tiszteletet tőlem, amit nem egész 24 perc alatt el lehet! Kivánok sok sikert, erőt és egészséget a folytatáshoz! Azt figyeltem meg hogy - véleményem - szerint a ptv-s stáb összeadott IQ-ja nem érte el egy standard mexikói hordókaktuszét - tehát azért nem lehetett egy nagy fegyvertény felmosni velük néhány verbális pengeváltásban! Feliratkoztam!
Eniko Szabo
Eniko Szabo 13 napja
Megmondtad Zsotti
Leland Palmer
Leland Palmer 13 napja
Semmi baj nincs a Pesti tèvèvel. Comedy Central a kanyarban sincs. Imádom őket.
Yvette _93_
Yvette _93_ 13 napja
Én azt se tudtam hogy létezik ilyen hogy Pestitv vagy mi😂 Azt hiszem ez is sokat elárul 😂😂!
Júlia László-Józsa
Júlia László-Józsa 13 napja
Mindig ledöbbenek, amikor egy magát "keresztény konzervatívnak" nevező csoport fröcsögve gyűlölködik... Ezek azt sem tudják, hogy mi az a kereszténység, Jézus tanításairól fogalmuk sincsen.... Hogy vehetik egyáltalán szájukra ennek a vallásnak a nevét, amikor így viselkednek??? Zsolti, Téged meg nagyon sokan szeretünk!!! :) Remélem nem veszed nagyon a szívedre ezeket a szörnyű megnyilvánulásokat!
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy 13 napja
Brávó Zsolti
Beáta Magosné Török
Beáta Magosné Török 13 napja
ez a szegény gyerek azt mondja, amit hallani akarsz. Illetve Zsolti !Meg sem akarod hallani amit mond. Képes vagy azt mondani neki hogy középen állsz ugye? Miközben jobboldalinak vallotta magát az előtt 5 perccel. Rögtön liberális lett, csak hagyjátok már békén szerencsétlent. Azt is elmondta, hogy 50-50% a bántás a stílus és a jobboldaliság miatt. Tehát k.rvára üldözitek ember, csak nem merte bevallani, mert kb.azt érzi, amit el is mondott, hogy megölnék a nyílt utcán. Van családja, barátnője, gondolom, hogy a követőid őket sem hagyták ki. Szánalom banda. Amúgy mit akartál ezzel bizonyítani? Inkább le se adtad volna ezt a bulvár sz.rt. Mert kb. a blikkel vagy egyenértékű. Azt is a sok id.óta hallgatja.
Palma Virag
Palma Virag 13 napja
@Beáta Magosné Török Szerintem nincs szükségem arra, hogy egy ilyen agymosott fityiszes propadansitával beszélgessek, akinek kimosták az agyát, és csak egyoldalúan tájékozódik. Többet nem szándékozok önnel párbeszédet folytatni, és kérem ön is keressen magának való felületet, Zsoltiról meg szálljon le. Na pá
Beáta Magosné Török
Beáta Magosné Török 13 napja
@Palma Virag atyám!Mintha belelátnál Zsolti szerődéseibe.Ember!Tök mindegy mit mond,azt csak ő tudja,hogy mit mennyiért csinál.Ugyan mar el ne meséld nekem,hogy csak a szép szeméért volt nála Gyurcsány,meg Vona,meg az összes celeb.Melyik influenszer engedheti ezt meg magának?Mennyi reklám stb.Gondolkozz már.Nyilván a pesti tv-t többől finanszírozzák,mert ez egy tv.Érted?Nem egy youtube csatorna.Ne legyél már naiv.Mondod itt,hogy az Oliver több fiatalt megtévesztett.Dehát ezek tények ember!Nem megtévesztette,hanem elmondta az igazat.Ezek a KSH adatai. Na mindegy.Pá
Palma Virag
Palma Virag 13 napja
@Beáta Magosné Török Nem...téved..a videóban is elmondta hogy nincs finanszírozva, senki nem beszél helyette. Ő kizárólag a saját fájdalmairól, sérelmeiről beszél, jogosan. A pesti tv-t egy több milliárdod propagandagyár finanszírozza, míg Zsoltit 140 ezer követő néz de negyed annyit sem kap a videóiból mint ezek 1-2 órás ücsörgés meg panaszkodásért, amíg más 2-3 műszakban lenyom fele ennyiért a gyárban. A vv-t átlagosan 100 000 ember ha követte mikor ő szerepelt, de nem ettől lett ő híres, hanem a tartalmai és a személyisége miatt. Egyébként, egyetértünk hogy Olivér egy fiatal fiú, de nem buta, tudta mivel jár az ha butaságokat beszél, ráadsául tényként állít olyanokat ami többszázezer embert/fiatalt képes megtéveszteni. Ezenfelül amig az ön drága kedves pesti tv-je a MI édeasnyáinkat , szüleinket különböző jelzővel illette, soha nem fog bocsánatot, kérni ellenben Zsolti mindig megkéri a követőit hogy okosan kommentlejnek. Látja ez a különbség Zsolti, és önök között, akik ennek a gyűlöletkeltő propagandának aszisztálnak.
Beáta Magosné Török
Beáta Magosné Török 13 napja
@Palma Virag nem baj,hogy ezt ő kezdte?Nem baj,hogy nyilvánosan alázott meg egy olyan fiatalt,aki más nézeteket vall mint ő?Amit ebben a videóban csinált legfeljebb arra bizonyíték,hogy ez az Olivér mennyire megijjedt.És mennyire félnek a jobboldaliak ettől a megvezetett siserehadtól.Ekkora rtl-es slunggal a háta mögött ennyire futotta.?Helyében le sem adtam volna ezt a szánalmat.Biztos lehetsz benne,hogy van az a pénz,amiért ezt csinálja.Szánalom.
Palma Virag
Palma Virag 13 napja
El lehet tekerni a bicilit Beácska...Mit akart ezzel bizonyítani ? Válaszolt azoknak akik a követőit mocskolták. Minden tisztességes ember aki egy közösségért felelősséget vállalt ezt teszi. De ha neked nem tetszik a platform lapozz, tovább és nézz gyűlölködő pesti tv-t Na pá
Szofi Török
Szofi Török 13 napja
Mert ők nem ilyenek...🥸🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅
Patrik Sólyom
Patrik Sólyom 13 napja
Hibát követsz el,Zsolti!Így csak reklámot csinálsz ennek a szenny tv-nek.
Thomas Anderson
Thomas Anderson 13 napja
Olivér és a médiahack? ... Szerintem Máltai-lányok 2.0, vagyis ha valami nem jön be, akkor fogjuk rá (utólag) hogy csak vicc volt.
G78 Sz
G78 Sz 13 napja
Kezdjük előlről. Sikeresen itt a banda összehozott vagy 4000-es megtekintést az adott videóra és több mint 100 kommentet. Elég! Maradjanak meg a 80-90-es megtekintéseknél és 0 kommenteknél. Elhiszem, hogy mindenkiben égett a vágy, hogy megmondja a tutit, de nem jó terv. Az a jó, ha nincs figyelem, nincs megtekintés, égessék csak magukat, hogy mindenre képtelenek.
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@G78 Sz Senki nem azt mondja, hogy minden tökéletes, de nyugaton is találok ennél rosszabb állapotokat, olyan országokban, akik gyarmatosítók voltak, tehát kicsit több jutott nekik, mint nekünk és nagyobb országok is nálunk,több nyersanyaggal stb...mégis 20-30 %-os munkanélküliségek voltak már a járvány előtt is Spanyolországban vagy Portugáliában. Oké, ez az ő dolguk, csak mondom, hogy nem olyan egyszerű a helyzet. Nem vagyok budapesti, de még csak környéki sem , ha ott esetleg nem lett jobb vagy látványosan jobb a közbiztonság helyzete, de vidéken állítom, hogy jobb lett ! Azért nem kéne mindent az államra hárítani ezt is írtam. Vannak polgármesterek is, nekik nincs dolguk ez ügyben ? Talán többek között azért is lettek megválasztva, hogy hatékonyabb legyen a közigazgatás, vagy tán nem ? Vagy, akkor miért vannak ? Mivel nem volt szükségem arra, hogy állás után nézzek, csak egy vita kapcsán néztem utána, attól még, hogy olvastam az a saját tapasztalatom. Rengeteg álláshirdetés volt, csak persze sok esetben az átlag magyarnak még kellett volna hozzá képeznie magát, de sok esetben mint írtam, minden támogatást megadott ehhez a kormány. Panaszkodni nagyon tudunk, sajnos ez is még a szocialista rendszer hozadéka, mert ott tényleg alig volt szabad mozgástere bárkinek és sokakba ez be van ivódva, hogy mindenért a kormány a felelős, holott egy szabad világban élük már, mindenki nyomogatja az okos telefonját stb...
G78 Sz
G78 Sz 11 napja
@Danny3333333333 Apropó a lezárás sok mindent megmutatott nekünk. Számold meg hány ismerősöd vesztette el az állását, és ha pesti vagy menjél végig a körúton a 4-6-os vonalán a Blahától a Corvinig és számold meg hány üzlet nincs a helyén. Ha kevesebb mint 5 akkor hatékonyan működik a rendszer. Ha több, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy biztos jó ez így?
G78 Sz
G78 Sz 11 napja
@Danny3333333333 És ebből te mit tapasztaltál? Én azt, hogy vagyonokba került az egyetem, hogy ki volt szolgáltatva a főnököm aktuális kedvének, és jobban jártam ha meghúztam magam ha nem akartam bajt. A közbiztonság? Te ki mernél mennél Pesten sötétedés után (most a lezárást hagyjuk). Én 15 évesen (ami majdnem 20 éve volt) kimertem, ma már... Kiváncsi lennék, hogy amiből amit te hiszel, mit tapasztaltál, nem olvastál, nem mesélték, TE MIT ÉRZÉKELTÉL? Több lett a pénzed? Könnyebben veszel lakást? Könnyebben kifizeted a tandíjat? Jobban kijössz a fizetésedből? Könnyebben találsz állást? Jobb anyád, apád nagyanyád akárkid nyugdíja? Jobb az egészségügyi ellátás? Jobb a közlekedés? Épül szépül a kerület, a város ahol élsz? Jobban érzik magukat az emberek mert jobb az élet? Nem kell engem meggyőzni, TE ÍGY LÁTOD E? Magadnak tedd fel a kérdést, és legyél magaddal őszinte. Akkor tudni fogod a válaszokat a kérdéseidre.
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@G78 Sz Nyilvánvalóan a politika is befolyásolhatja azt, hogy milyen anyagi helyzetben vagy, de ez a mai Magyarországon elsősorban rajtad múlik ! A politika a környezet biztosításában felelős leginkább és azért, hogy szabadon tudj fejlődni, tanulni és hogy megfelelő legyen a közbiztonság ! Azt hiszem, hogy 2010 óta folyamatosan minden biztosítva van ahhoz, hogy bárki szabadon , biztonságos körülmények között képezze magát és ez által jobb életszínvonalon éljen ! A járvány előtt néztem, hogy rengeteg álláshirdetés volt, rengeteg ingyenes képzés volt, rengeteg támogatást fel tudtál venni !
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 11 napja
@Danny3333333333 Jaa..és még mindig két profilom van, és továbbra is annyi lesz. Eláruljam hogy miért ? mert a drága őszinte egyenes fair right barátod, letiltott egy negatív komment miatt, miután a saját műsorába elmondta hogy ő soha senkit nem tilt le mert ellentétes véleménye van a dolgokról. Hát ennyire vagytok ti korrekt emberek!
Bordás Anett
Bordás Anett 13 napja
Ruhaszárító for president... :P
Dániel Fűköh
Dániel Fűköh 13 napja
Van értelme foglalkozni ezzel a senkiházi bagázzsal? A Partizánon Pál Márton, Apátival vitatkozna. Szemtől szembe úgyis meghunyászkodnak. Ez a kivarrt hülyegyerek is hanyatt vágta magát Zsoltinak. Jeszenszky meg Gulyás Marcinál porlott szét. Aztán visszaülnek a fingszagú stúdióba és ott folytatják, ahol abbahagyták.
Pamra Pam
Pamra Pam 13 napja
Black Eyed Peas-I Gotta Feeling-Magyar-LGBTQ-Forum-Szamafo - Music Video by Pamra
Tibor Fekete
Tibor Fekete 13 napja
Igazábol Igazábol Igazábol
Ágnes Moreno-Borsányi
Ágnes Moreno-Borsányi 13 napja
Mi ez a sok bulvár? Leiratkoztam. Pedig eddig jó volt, de most komolyan , Tóth Gabi, Pesti TV... felhígulsz, pedig komolynak gondoltalak. Milyen kár.
Palma Virag
Palma Virag 13 napja
Ez nem búlvár egyébként...politika
hukrisz
hukrisz 13 napja
Ruhaszárító for president!
Cartswhat
Cartswhat 13 napja
Imadunk Zsolti!
Warcry from Hell
Warcry from Hell 13 napja
Lemaradtam valamiről? Eddig tök jóban voltatok Dezsével. Nem nézek Pesti Tv-t, de a közös videók alapján - meg a néhány másik, amit még láttam - eddig szimpi volt. Úgy látszik tévedtem. Kár. Pedig jó látni, hogy minden oldalon vannak jó arcok.
Anna Bognár
Anna Bognár 13 napja
Inkább leszek gusztustalan csicska, mint mások anyját szidalmazó fideszes keresztény. Szerintem az fáj nekik, hogy ennyi pénzből nem tudnak összedobni egy minőségi műsort, míg más sokkal kevesebből, önerőből jobbat csinál. Zsolt: Ne foglalkozz velük. Addig örülj amíg irigyek rád, mert akkor valamit nagyon jól csinálsz. Ha szarul csinálnád akkor sajnálnának :)
Erzsebet.Lily. Mikes
Erzsebet.Lily. Mikes 13 napja
PestiTv?- mint az RTL? TV2? Nem igazan ertem...
Gergely Fülöp
Gergely Fülöp 13 napja
A Pesti TV előszeretettel teremt olyan narratívát és alternatív univerzumot, ahol úgy forgatják a sztorikat, hogy az az ő igazukat támassza alá. A kritika, miszerint Zsolti kéri a követői védelmét és maga a tény, hogy az ő hívó szavára támadnak különböző platformokon abszurd. Zsolti videóit átlagosan 50-100 ezer néző tekinti meg, ekkora számból már mindig kikerül egy olyan szélsőségesen elfogult réteg, akik lehet nem a legbarátságosabb stílusban reagál egyes videókra (megjegyzem, hogy olyan emberek siránkoznak a hangvételre és támadásokra, akik a saját műsorukban sokkal flegmább és bicskanyitogató stílusban nyilatkoznak). Hálistennek ez a veszély nem áll fenn, de ha netalántán a Pesti TV rendelkeznek 100ezres megtekintéssel (és nem meme-ből, vagy poénból becsatlakozó megtekintővel) bele sem merek gondolni, hogy az ő hangvételük után milyen támadási hullám indulna a másorukban kibeszélt emberekre. Szerintem ZSolti mindent megtesz azért, hogy kultúrált viselkedésre sarkallja a nézőit és maga is ezt a stílust képviseli, még akkor sem vesztette el az önuralmát, amikor személyesen, közvetlen az arcába vágták az inzultusokat, nem tudom mi lehet ennél hangsúlyosabb példa a tisztes véleménynyilvánítás és vitakultúra mellett.
Parászka Levente
Parászka Levente 13 napja
Csak egy gyors kérdés. Zsolti hogy kaphatta meg a videót 19:44-kor amikor a TV-be 20:00kor kerül adásba, a netre meg kb 21:00 körül kerül ki? Persze a kérdés érvényét veszíti, amennyiben nem aznap látta/kapta meg a műsort
ZSHOW time
ZSHOW time 13 napja
A titok megfejtve
Beta880408
Beta880408 13 napja
Na lassuk csak ... megmondom mi a legnagyobb gond itt ... Egyszer azt mondod Zsolti hogy elkell menni a Pesti tv-be (tudom h te elmennel mert te tenyleg tokos gyerek vagy a Budahazi beteg csaladdal is szembeszaltal es gyoztel 4 ember ellen) DE amikor felhozom a szived csücskét a Fokusz csoportos Ádámot aki elmondja hogy haat azert nem ment el mert leblokkol meg nemtudja megvedeni magat stb 5 perc mulva meg azt mondja hogy haaat neki vedeni kell a nagyszuleit a korona miatt :D Es akkor jossz TE te meg leirod hogy haat nem kell legitimalni egyaltalan a pesti tv-t (ez amugy faszsag az en szememben te hogy elmentel a pesti sracokhoz azzal se nem lettek tobbek csak kevesebbek :D :D ) Ebbe a kisgyerekbe tobb batorsag szorult mint a complett fokuszcsoportba :D ... hogy is van ez ???!
ZSHOW time
ZSHOW time 13 napja
Mar jo ideje azt vallom, hogy nem kell oda menni. En sem megyek el. Nem tiszta eszkozokkel jatszanak, nem erdemlik meg hogy a jelenletet.
Viktória Sándor
Viktória Sándor 13 napja
Ha abbol a szempontból közelítjük meg a dolgot, hogy műsornak lehet nevezni valamit, amiben egy szó fokozása, a hangulat felrázása, a figyelemfelkeltés eszköze a káromkodás, akkor már rég nem egy minőségi műsorról beszélünk! Elkeserítő, hogy emberek mit meg nem engednek maguknak! Én ha nagyritkán leülök tv-t nézni, akkor egy jó hangulatú, vidám, szórakoztató műsort akarnék nézni. Nem egy olyat amitől kényelmetlenül érzem magamat. És ezeket a jeleneteket látva és hallgatva így éreztem magamat. Kényelmetlenül, kellemetlenül, feszültem. És itt a baj! És ez nem a párt szimpatizálason, pláne nem azon múlik, hogy mire vagyok nyitott vagy éppen nem nyitott. Egy műsor legyen minőségi, szórakoztató, legyen valódi tartalma. Ne az legyen a tartalom, hogy cirkuszt csinálunk. A mit kapunk a pénzünkért kérdéskörhöz tartozik a mostani megallapításom: nem csak adót fizetünk, hanem az adott televízió adást szolgáltatónak is. Szóval csak okosan, amikor a csatornacsomagok közűl válogattok.😉 Nem fizessetek olyan csatornákért amiket nem néztek, vagy az adott csatorna adását megtekintve nem elégedetten áltok fel a tv elől. 😁
Úr Zokni
Úr Zokni 13 napja
legalább kaphatunk "Zsoltivédő csicskacsoport" komplexuspólót propagandának? :'c (fontos, hogy legyen XXXL-es méret is #teamdagadt)
SHINee 샤이니 'Don't Call Me' MV
4:10
Essemm - RÉGÓTA (Official Music Video)
3:03
Berkes Olivér - Jó vagy rossz legyek  (Official Music Video)
3:14
SHINee 샤이니 'Don't Call Me' MV
4:10
Essemm - RÉGÓTA (Official Music Video)
3:03
Berkes Olivér - Jó vagy rossz legyek  (Official Music Video)
3:14
Gumball csodálatos világa | Richard legjobb pillanatai | Cartoon Network
13:42
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
Péter Szabó Szilvia - Tűréshatár (Official Music Video)
3:44
Péter Szabó Szilvia // NOX Official
Megtekintés 62 E